tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 316
- Πόντοι
- 21
εχουμε κανενα νεο για το ελιτ σπα ?
έχω πάει, φιλότιμο κορίτσι πονεμένο.Βγάζει μια στεναχώρια που σε στεναχωρεί! .Κάνει στοματικό με 20 παραπάνωΓνώμες για Νικολέτα κουκουγιαννη;κάποιος που έχει πάει πρόσφατα;
Τι εννοείς full body; Για σώμα με σώμα δεν ξέρω κάτι; Η μπριζόλα πάντως πάει στα 80Καινούριος στο σάιτ (και στην φάση)σκέφτομαι να πάω πρώτη φορά για μασάζ στο studiobody free, μήπως ξέρουμε τιμή για full body και body to body και ποια κορίτσια αξίζουν ;
Αρα να πάρουμε και κόλλυβα μαζί αν είναι σαν χήρα καψερήέχω πάει, φιλότιμο κορίτσι πονεμένο.Βγάζει μια στεναχώρια που σε στεναχωρεί! .Κάνει στοματικό με 20 παραπάνω
Μπριζόλα?Τι εννοείς full body; Για σώμα με σώμα δεν ξέρω κάτι; Η μπριζόλα πάντως πάει στα 80
Το γαμησι εννοεί ο συναγωνιστης.. Μην πας εκεί και ζητήσεις το πιάτο ημέραςΜπριζόλα?
ΕυχαριστώΤο γαμησι εννοεί ο συναγωνιστης.. Μην πας εκεί και ζητήσεις το πιάτο ημέρας
Αν θες μέχρι καλαμάκι με κλειστά μάτια elegance. Δεν ξέρω αν στα φραπεδάδικα έχεις κανένα καλό κονέ για να στον ρουφάει. Το Body free είναι καλό για καλαμάκι αλλά αφού δίνουν και περισσότερα εκεί παίρνω τις full υπηρεσίες.Και να ρωτησω αν θέλει κάποιος και καλαμάκι που πιστεύεται αξίζει ;
Δουλεύει ακόμα, στο δεύτερο μέρος κάνει αγγαρεία. Δεν αξίζει.Καλησπέρα παιδιά, η Κατερίνα στην Αρετσού ξέρουμε αν δουλεύει ακόμα;
Στο δεύτερο μέρος είναι καλή;
Μας εχει
Mε των 50 είσαι, καλαμάκι δεν παιζειΜάγκες ξερουμε τιμουλες για το Ανίτα σπας για φραπέ και καλαμάκι? Και αν προτείνετε και καμιά κοπέλα καλός