Πριβέ είναι η Μαριάννα;Η δημοσίευση μου είναι εμφανώς για το σχολιο για τη Μαρία
Η δε Μαριάννα για αυτό που θέλετε σε αυτά τα μαγαζιά δηλαδή μία γυναίκα να σας καυλώσει και να στον παίξει είναι περισσότερα από μια χαρά! Γιατί σε καυλώνει από το σαλόνι πριν μπείτε καν στο δωμάτιο με το παρουσιαστικό της
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.030
- Πόντοι
- 446
λουξουριΠριβέ είναι η Μαριάννα;
Καλησπέρα, θα επισκεφτώ Θεσσαλονίκη και είμαι άσχετος για τα εν λόγω ιδρύματα.
Διάβασα από άλλο μέλος πως πήρε 2 κοπέλες ταυτόχρονα.
Αυτό θα ήθελα να κάνω, βασικά δεν με νοιάζει καθόλου το μασάζ, κυρίως με ενδιαφέρει να παίξω με τα πατουσάκια 2 κοριτσιών και να μου κάνουν ταυτόχρονα footjob ή εναλλάξ.
Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Το έχει κάνει κάποιος;
Διάβασα από άλλο μέλος πως πήρε 2 κοπέλες ταυτόχρονα.
Αυτό θα ήθελα να κάνω, βασικά δεν με νοιάζει καθόλου το μασάζ, κυρίως με ενδιαφέρει να παίξω με τα πατουσάκια 2 κοριτσιών και να μου κάνουν ταυτόχρονα footjob ή εναλλάξ.
Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Το έχει κάνει κάποιος;
privatepilot
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Ναι το είδα. Τρομάζει το κόσμο που το βλέπει.Θέλει και πελάτες?Άσχετο. Είδε κανείς στο instagram το παραλήρημα της Μαρίας απ το relief μάλλον έκραζε τα άτομα που στέλνουν μήνυμα και ρώταν για eXtra υπηρεσιες ενώ αυτή το αρνήθηκε κατηγορηματικα
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
Φάνηκε ότι από το τρόπο που μιλάει ότι είναι προβληματικήΣιγά τη χοντρή..
Άτομο που λέει εμείς στο μαγαζί δεν κάνουμε τίποτα, κάνει το αντίθετο.
Μέχρι και το μέντιουμ έκανε παλιά η κουτοπόνηρη.
Αρκετά αντιεππαγγελματικο θα έλεγα. Με αυτόν τον τρόπο χάνει το δίκιο τηςΆσχετο. Είδε κανείς στο instagram το παραλήρημα της Μαρίας απ το relief μάλλον έκραζε τα άτομα που στέλνουν μήνυμα και ρώταν για eXtra υπηρεσιες ενώ αυτή το αρνήθηκε κατηγορηματικα
Ξέρω ότι έχει πολύ αναφερθεί αλλά να καταθέσω και εγώ με την σειρά μου εμπειρία στο Elegance. Πέρασμα με Φένια (από την αρχή καθώς ήταν η μόνη διαθέσιμη).
Στα του μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο αλλά προς τιμήν της το παραδέχτηκε κ η ίδια ότι για καλύτερο μασάζ να προτιμήσω πρώτο μέρος Σοφία. Δεύτερο μέρος , μένει μόνο με το στριγκακι από μόνη της και ακολουθεί υπέροχο καλαμάκι με πολύ άνεση κ χωρίς βιασύνες. Ευχάριστη και ομιλητική. Δεν πίεσα για κάτι παραπάνω αν κ αναφέρθηκε στην αρχή ότι μέχρι εκεί φτανει....Κόστος 70€ συνολικά
Στα του μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο αλλά προς τιμήν της το παραδέχτηκε κ η ίδια ότι για καλύτερο μασάζ να προτιμήσω πρώτο μέρος Σοφία. Δεύτερο μέρος , μένει μόνο με το στριγκακι από μόνη της και ακολουθεί υπέροχο καλαμάκι με πολύ άνεση κ χωρίς βιασύνες. Ευχάριστη και ομιλητική. Δεν πίεσα για κάτι παραπάνω αν κ αναφέρθηκε στην αρχή ότι μέχρι εκεί φτανει....Κόστος 70€ συνολικά
Τελευταία τροποποίηση:
Για δώσε μερικές λεπτομέρειες για Φένια φίλε. Περίπου ηλικία, σώμα, ύψος, κλπ. Είχα πάει με Ντάρια και ήταν πολύ καλή.Ξέρω ότι έχει πολύ αναφερθεί αλλά να καταθέσω και εγώ με την σειρά μου εμπειρία στο Elegance. Πέρασμα με Φένια (από την αρχή καθώς ήταν η μόνη διαθέσιμη).
Λεπτοκαμωμένη......γλυκό προσωπάκι.......ξανθια....γύρω στα 30....μικρό ωραίο στηθος που σε άφηνε να το γλύφειςΓια δώσε μερικές λεπτομέρειες για Φένια φίλε. Περίπου ηλικία, σώμα, ύψος, κλπ. Είχα πάει με Ντάρια και ήταν πολύ καλή.
driverthess
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.666
- Πόντοι
- 201
Χυσιμο δέχεται παντού; και στόμα;Λεπτοκαμωμένη......γλυκό προσωπάκι.......ξανθια....γύρω στα 30....μικρό ωραίο στηθος που σε άφηνε να το γλύφεις
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.081
- Πόντοι
- 736
Συνολικά πρέπει να έχει καταπιεί ένα βαρέλι , τώρα δεν ξέρω μπορεί να σοβαρεψε.Χυσιμο δέχεται παντού; και στόμα;
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.081
- Πόντοι
- 736
Άκουσα για κάποιες καινούριες στο golden .
Για να ακούσω από τους μασαζομαχους καμμία ενημέρωση.
Για να ακούσω από τους μασαζομαχους καμμία ενημέρωση.
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Από κρυσταλ ποια έχει τις μεγαλύτερες βυζάρες ;
Όχι χοντρή ομως
Όχι χοντρή ομως
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.199
- Πόντοι
- 201
εδω η αρχιβυζιτα Ευα το παιζει γιατρος και την πιστευουν τα ζωα ιοι Φοινικιωτησες τι να λεμε...Αυτό με το μέντιουμ που το πας...ρε τι έχουμε ζήσει
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.466
- Πόντοι
- 7.095
τις προαλλες εκανε ΝΗΜΑΤΑ....θα κανει καμια ζημια και θα γινουν ολες σαν τη λενκαεδω η αρχιβυζιτα Ευα το παιζει γιατρος και την πιστευουν τα ζωα ιοι Φοινικιωτησες τι να λεμε...
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.030
- Πόντοι
- 446
ΜπελλαΑπό κρυσταλ ποια έχει τις μεγαλύτερες βυζάρες ;
Όχι χοντρή ομως