Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Εγω αγορια το πιο πολυ χρημα τελευταια 10ετια τοχω ριξει φοιτηριες κλπ.. και στα μασαζ, αλλα πιο πολυ τα τρωνε φιλες φιλης κλπ..χαλαλι οτι αρπαξουμε..
φοιτητριες εγγυηση απλα να προσεχεις ειναι καποιες θεο μουρλες και αν δεν τις ριξεις καλο χρημα κανουν καταγγελιες πλεον .

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.490
Πόντοι
201
φοιτητριες εγγυηση απλα να προσεχεις ειναι καποιες θεο μουρλες και αν δεν τις ριξεις καλο χρημα κανουν καταγγελιες πλεον .
Δεν μουχει τυχει αλλα ναι..σημεια των καιρων..μια προσοχη την θελει..

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Δεν μουχει τυχει αλλα ναι..σημεια των καιρων..μια προσοχη την θελει..
στα λεω για να μην σου τυχει...αν σου τυχει θα εισαι μεσα ηδη-τα προσεχουν αυτα πολυ οι δικαστινες πλεον αστο !

Μεγαλη προσοχη γιατι οι δικαστες εγιναν δικαστινες για αυτον τον λογο !

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.296
Πόντοι
736
Καλησπέρα μάγκες. Από περιέργεια επικοινώνησα με το more massage μέσω εφαρμογής. Μου έστειλαν σε φωτο τις κοπέλες, μουναρες.. και μόνοι τους μου είπαν για έξτρα υπηρεσίες....κάποιες πανε μέχρι φουλ...δεν ξέρω μου φάνηκε πολυ καλο για να είναι αληθινό. Δεν ξερω αν κάποιος φίλος πήρε καμία από εκεί?
Αν διαβάσεις προηγούμενες σελίδες το έχουμε ξαναπεί ότι είναι μεγάλη απάτη

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.490
Πόντοι
201
στα λεω για να μην σου τυχει...αν σου τυχει θα εισαι μεσα ηδη-τα προσεχουν αυτα πολυ οι δικαστινες πλεον αστο !

Μεγαλη προσοχη γιατι οι δικαστες εγιναν δικαστινες για αυτον τον λογο !
Σταματα βρε γκαντεμη..μπααα παναθεμασε :2funny:

Περαν την πλακα..δεν ειναι αστειο..παιζουν καταγγελιες για πλακα απ τις τρελες κι αντε μετα τρεχα..στα μανταλακια σε κρεμανε..ασχετα αμα εισαι αθωος..αν εισαι ενοχος οκ..προσυμφωνο για να γαμησουμε θαχουν τα περιπτερα σε λιγο..το βλεπω το εργο..

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Σταματα βρε γκαντεμη..μπααα παναθεμασε :2funny:

Περαν την πλακα..δεν ειναι αστειο..παιζουν καταγγελιες για πλακα απ τις τρελες κι αντε μετα τρεχα..στα μανταλακια σε κρεμανε..ασχετα αμα εισαι αθωος..αν εισαι ενοχος οκ..προσυμφωνο για να γαμησουμε θαχουν τα περιπτερα σε λιγο..το βλεπω το εργο..
εχω παθει ζημια μεγαλη εγω αστο.....

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
422
Πόντοι
21
Προσφατη επισκεψη στο Elegance. Με μασαζάρισε η Σοφία, μπραβο της το κάνει αρκετά καλα. Μετά συνέχισε η Φένια με την ορθή πρακτική της στο τσιμπούκι. Τα έβγαλε όλα. Κόστος 70ευρώ.
Ο λόγος που πήγα ήταν απλα γιατί δεν βρήκα κάτι αξιόλογο σε φούλ. Τα μασατζίδικα γενικά τα έχω σε μπλοκ οπότε επέλεξα το elegance λόγω του προσφερόμενου καλαμακίου.
Αυτά.. καλό Πάσχα!

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
475
Πόντοι
21
Έχει πάει κανείς πρόσφατα dames να πει τι παίζει
Μάγκες βλέπω στο dames ανεβάζουν φωτογραφίες απο μια μουναρα έχει δοκιμάσει κανένας είχα πάρει παλια δυο μαζί ξανθιές παρτουζα τέλειο ήταν έχει τίποτα νέο το μενού?

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
475
Πόντοι
21
Πήρα Ευα στην Μαριάννα. Καλή φάση, με πολλά γλωσσόφιλα και γλυψήματα. Σκοπεύω να πάρω και Κατερίνα σε διπλό. Αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. Ξέρει κανείς να μας πει?
Τηλέφωνο πληροφορίες τιμές?

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
96
Πόντοι
0
Μάγκες βλέπω στο dames ανεβάζουν φωτογραφίες απο μια μουναρα έχει δοκιμάσει κανένας είχα πάρει παλια δυο μαζί ξανθιές παρτουζα τέλειο ήταν έχει τίποτα νέο το μενού?
Έχει ένα μωρό η Ηλέκτρα τρομερή, αλλά και μια μουναρα Μαρία η οποία ξινή και δεν κάνει τίποτα, πετάμε λεφτα

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
475
Πόντοι
21
Έχει ένα μωρό η Ηλέκτρα τρομερή, αλλά και μια μουναρα Μαρία η οποία ξινή και δεν κάνει τίποτα, πετάμε λεφτα
Για παρτουζα δυο μεγάλες ξανθιές που ηταν δεν είναι πλέον?

JohnCena

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Like
28
Πόντοι
0
Περασμα με Ραφαελα μοντελο σωμα... Εχει το girl friend στο σωμα.. Στην χαρη και στην τσαχπινια της διπλανης πορτας... Εχει απιστευτα οπισθια και σωματαρα.. Το παιζει το εργαλειο πολυ καλα... Συλονο 50 ευρω

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
475
Πόντοι
21
Όντως μεγάλοκοπελες είναι.Το δίδυμο για τρίο είναι η Σοφία με την Σάσα.Χρειαζεται και η κατάλληλη χημεία φυσικά αλλά και φαντασίωση.Ξες τι είναι να κάθεσαι στην καρέκλα με θεα τον καθρέφτη και να σε παίρνουν πίπα ταυτόχρονα;
Αυτές τις δύο είχα πάρει και ήταν ότι καλύτερο γκιλφ αλλά υπέροχες υπάρχουν ακόμη?

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.535
Πόντοι
1.056
φτωχτος -κοντος και φαλακρος ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ στη Μαρια με ΤΙΠΟΤΑ!!!
Η Μαρια τα θελει ολα και πιστεψτε με μικρη εκανε τρελο Γ@μησ@ !!!!
Σιγά την θεία ρε τυπε ....εμφανισιακά είναι σαν αυτή που έρχεται και μου συγυριζει κάθε 15 ....και γω όταν ήμουν νέος είχα πέραση τι πάει να πει αυτό να μου κάνουν έκπτωση οι βίζιτες ????? .....ούτε φράγκο σε αυτές τις θείες παλαιμαχες γκόμενες ....ποσο μάλλον όταν από την " εργασία " τους ταιζουν τεμπέληδες συζύγους αγαπητικους κλπ. ...

Firestop46

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Η ξανθιά κάνει μασάζ με τα πόδια, δεν στον παίζει με αυτά.. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις

edit: πιο πίσω ειπώθηκε οτι στον παίζει κιόλας, αλλά αν πας πρώτη φορά θα σε πουν οτι δεν κάνουν τέτοια κλπ..
Και πόσο τιμάται η υπηρεσια?

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
568
Πόντοι
81
Αυτές τις δύο είχα πάρει και ήταν ότι καλύτερο γκιλφ αλλά υπέροχες υπάρχουν ακόμη?
Αν λέμε για την ίδια την Σάσα με θητεία στο fever νομίζω ότι ζει Αθήνα και ανεβαίνει που και που. Πρέπει να είναι κοντά στα 50 όμως. Αρραβωνιασμενη ήταν και ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας με Λαρισαίο εργάτη στα έργα του Μετρό...

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Σιγά την θεία ρε τυπε ....εμφανισιακά είναι σαν αυτή που έρχεται και μου συγυριζει κάθε 15 ....και γω όταν ήμουν νέος είχα πέραση τι πάει να πει αυτό να μου κάνουν έκπτωση οι βίζιτες ????? .....ούτε φράγκο σε αυτές τις θείες παλαιμαχες γκόμενες ....ποσο μάλλον όταν από την " εργασία " τους ταιζουν τεμπέληδες συζύγους αγαπητικους κλπ. ...
αδερφε εγω την ξερω απο τα 20 της ομως -ηταν πολυ καλη-τωρα παει τελειωσε γεραματα βαραει το ειπαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom