Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 11.815
Μόνο ινμποξ , μην σπαμαρουμε αλλο το νήμα.Nicole πως επικοινωνούμε μαζί σου?
Μόνο ινμποξ , μην σπαμαρουμε αλλο το νήμα.Nicole πως επικοινωνούμε μαζί σου?
Νικόλ καλημέρα καμιά πληροφορία για μας που δεν έτυχε να συναντηθούμε ευχαριστώΜόνο ινμποξ , μην σπαμαρουμε αλλο το νήμα.
Καταρχας σας ευχαριστω που μου κανετε τοσο θετικα σχολια μετα απο τοσο καιρο αποχης .. ν σας ευχαριστησω κ εγω απο μεριας μου γ την διακριτικότητα τοσο καιρο .. αυτοι π ξερατε πως κανω φουλ επιλεκτικα δε βγηκατε ν πειτε κουβεντα οπως σας το ζητησα, σας ευχαριστω πολυ οπως κ τωρα που ανοιγω το πελατολογιο μου με υποστηριζετε σε αυτο .. παιδια ν ξερετε πως πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι κ τα λεφτα ειναι σημαντικα γτι αλλιως ν το καναμε αυτο αλλα πανω απ ολα πρεπει ν ειμαστε καλοι ανθρωποι. Θεωρω πως δεν ανηκω πια σ αυτο το φορουμ μιας κ δε κανω μασαζ , οποτε ισως πρεπει ν ανοιξω ενα δικο μου θρεντ ; η επιλογη μου ν κανω φουλ ειναι ατοφια , δε κρυφτηκα πισω απο καποια ταμπελα μασαζ οταν κανω κατι απλα θελω ν το κανω κ ελπιζω ν μην με παρεξηγήσετε στο νεο μου ξεκινημα.. ο λογαριασμος μου εδω μεσα δεν ειναι για μαρκετινγκ αλλα για ανθρωπινη επαφη . Κλεινοντας ν πω πως σας συμπαθω ολους , σας κατανοώ και περιμενω τον @level1991 ν μ κραξει γτι μ ελειψε .. χαχαχα . Μ καθε αγαπη νικολ
ok thnxΜέσω πμ από το bou.
Nikol και σε μένα παρακαλώ πολύ.Μόνο ινμποξ , μην σπαμαρουμε αλλο το νήμα.
Καταρχας σας ευχαριστω που μου κανετε τοσο θετικα σχολια μετα απο τοσο καιρο αποχης .. ν σας ευχαριστησω κ εγω απο μεριας μου γ την διακριτικότητα τοσο καιρο .. αυτοι π ξερατε πως κανω φουλ επιλεκτικα δε βγηκατε ν πειτε κουβεντα οπως σας το ζητησα, σας ευχαριστω πολυ οπως κ τωρα που ανοιγω το πελατολογιο μου με υποστηριζετε σε αυτο .. παιδια ν ξερετε πως πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι κ τα λεφτα ειναι σημαντικα γτι αλλιως ν το καναμε αυτο αλλα πανω απ ολα πρεπει ν ειμαστε καλοι ανθρωποι. Θεωρω πως δεν ανηκω πια σ αυτο το φορουμ μιας κ δε κανω μασαζ , οποτε ισως πρεπει ν ανοιξω ενα δικο μου θρεντ ; η επιλογη μου ν κανω φουλ ειναι ατοφια , δε κρυφτηκα πισω απο καποια ταμπελα μασαζ οταν κανω κατι απλα θελω ν το κανω κ ελπιζω ν μην με παρεξηγήσετε στο νεο μου ξεκινημα.. ο λογαριασμος μου εδω μεσα δεν ειναι για μαρκετινγκ αλλα για ανθρωπινη επαφη . Κλεινοντας ν πω πως σας συμπαθω ολους , σας κατανοώ και περιμενω τον @level1991 ν μ κραξει γτι μ ελειψε .. χαχαχα . Μ καθε αγαπη νικολ
Καλησπέρα Νικόλ..Έχουμε γνωριστεί στο elegance και θα ήθελα να ξαναβρεθούμε...μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις ένα μνμ ..με λένε Γιάννη ( αν και πιστεύω ότι έτσι δεν θα σε λέει τίποτα το όνομα μου ) ευχαριστώΚαταρχας σας ευχαριστω που μου κανετε τοσο θετικα σχολια μετα απο τοσο καιρο αποχης .. ν σας ευχαριστησω κ εγω απο μεριας μου γ την διακριτικότητα τοσο καιρο .. αυτοι π ξερατε πως κανω φουλ επιλεκτικα δε βγηκατε ν πειτε κουβεντα οπως σας το ζητησα, σας ευχαριστω πολυ οπως κ τωρα που ανοιγω το πελατολογιο μου με υποστηριζετε σε αυτο .. παιδια ν ξερετε πως πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι κ τα λεφτα ειναι σημαντικα γτι αλλιως ν το καναμε αυτο αλλα πανω απ ολα πρεπει ν ειμαστε καλοι ανθρωποι. Θεωρω πως δεν ανηκω πια σ αυτο το φορουμ μιας κ δε κανω μασαζ , οποτε ισως πρεπει ν ανοιξω ενα δικο μου θρεντ ; η επιλογη μου ν κανω φουλ ειναι ατοφια , δε κρυφτηκα πισω απο καποια ταμπελα μασαζ οταν κανω κατι απλα θελω ν το κανω κ ελπιζω ν μην με παρεξηγήσετε στο νεο μου ξεκινημα.. ο λογαριασμος μου εδω μεσα δεν ειναι για μαρκετινγκ αλλα για ανθρωπινη επαφη . Κλεινοντας ν πω πως σας συμπαθω ολους , σας κατανοώ και περιμενω τον @level1991 ν μ κραξει γτι μ ελειψε .. χαχαχα . Μ καθε αγαπη νικολ
Πρέπει να κάνεις ακόμα τέσσερα ποσταρίσματα,για να μπορείς να δέχεσαι και να στέλνεις μηνύματα.Ξεκίνα με την περιγραφή της εμπειρίας σου με τη Νικόλ ή κάποια άλλη κριτική.Τρία χρόνια έχεις που γράφτηκες και αυτό είναι το πρώτο σου ποστάρισμα.Πρέπει να μοιραζόμαστε πληροφορίες και όχι μόνο να τις παίρνουμε.Αλλιώς θα πάψει να υφίσταται το forum συνοπαδέ.Καλησπέρα Νικόλ..Έχουμε γνωριστεί στο elegance και θα ήθελα να ξαναβρεθούμε...μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις ένα μνμ ..με λένε Γιάννη ( αν και πιστεύω ότι έτσι δεν θα σε λέει τίποτα το όνομα μου ) ευχαριστώ
Καταρχας σας ευχαριστω που μου κανετε τοσο θετικα σχολια μετα απο τοσο καιρο αποχης .. ν σας ευχαριστησω κ εγω απο μεριας μου γ την διακριτικότητα τοσο καιρο .. αυτοι π ξερατε πως κανω φουλ επιλεκτικα δε βγηκατε ν πειτε κουβεντα οπως σας το ζητησα, σας ευχαριστω πολυ οπως κ τωρα που ανοιγω το πελατολογιο μου με υποστηριζετε σε αυτο .. παιδια ν ξερετε πως πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι κ τα λεφτα ειναι σημαντικα γτι αλλιως ν το καναμε αυτο αλλα πανω απ ολα πρεπει ν ειμαστε καλοι ανθρωποι. Θεωρω πως δεν ανηκω πια σ αυτο το φορουμ μιας κ δε κανω μασαζ , οποτε ισως πρεπει ν ανοιξω ενα δικο μου θρεντ ; η επιλογη μου ν κανω φουλ ειναι ατοφια , δε κρυφτηκα πισω απο καποια ταμπελα μασαζ οταν κανω κατι απλα θελω ν το κανω κ ελπιζω ν μην με παρεξηγήσετε στο νεο μου ξεκινημα.. ο λογαριασμος μου εδω μεσα δεν ειναι για μαρκετινγκ αλλα για ανθρωπινη επαφη . Κλεινοντας ν πω πως σας συμπαθω ολους , σας κατανοώ και περιμενω τον @level1991 ν μ κραξει γτι μ ελειψε .. χαχαχα . Μ καθε αγαπη νικολ...........................
Καλησπερα Νικολ καλησπερα kαι στο νημα .................εμπεριστατωμένα τελικα ημουν σε αυτουs που ειχαμε λαβει προσωπικο μυνημα απο εσενα (και μου αρεσε προσωπικα οφειλώ να πω ) κανονταs μoy γνωστο οτι ""ΕΣΥ"" αυτο το διαστημα κανειs μονο φουλ στο σπιτι σoυ αλλα μονο με ατομα που γνωριζειs οποτε και δε βγαινειs να το λεs εδω στο "ΜΠΟΥ " γιατι δε θελεis να μαζεψειs λαθος κοσμο !......Σεβαστο οκ!!! Aλλα απο οτι φενεται δεν ισχυει αυτο ........ ελπιζω να μην μαζεψειs λαθοs koσμο ....αφου αλλαξεs ροτα και προφανωs για λογουs που εσυ ξερειs αφου απο την στιγμη που αποφασισεs να ιδιωτευσειs εκτοs των τοιχων του ιδρυματοs φενεται να θεs να κανειs ΓΝΩΣΤΟ το νεο σου ξεκινημα στο ευρυ κοινο για την νεα σου ιδιοτητα με Foul pack προγραμμα και πολυ καλα εκανεs . Νικολ παρεχειs υπηρεσιεs που δεν βρισκειs ευκολα στην πολη μαs ...... πιθανον να εισαι η αρχη για να ακολουθησουν και αλλεs ....Υ.Γ Απο οτι φενεται θα γινει χαμοs .I WILL BE BACK for YOU!Καταρχας σας ευχαριστω που μου κανετε τοσο θετικα σχολια μετα απο τοσο καιρο αποχης .. ν σας ευχαριστησω κ εγω απο μεριας μου γ την διακριτικότητα τοσο καιρο .. αυτοι π ξερατε πως κανω φουλ επιλεκτικα δε βγηκατε ν πειτε κουβεντα οπως σας το ζητησα, σας ευχαριστω πολυ οπως κ τωρα που ανοιγω το πελατολογιο μου με υποστηριζετε σε αυτο .. παιδια ν ξερετε πως πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι κ τα λεφτα ειναι σημαντικα γτι αλλιως ν το καναμε αυτο αλλα πανω απ ολα πρεπει ν ειμαστε καλοι ανθρωποι. Θεωρω πως δεν ανηκω πια σ αυτο το φορουμ μιας κ δε κανω μασαζ , οποτε ισως πρεπει ν ανοιξω ενα δικο μου θρεντ ; η επιλογη μου ν κανω φουλ ειναι ατοφια , δε κρυφτηκα πισω απο καποια ταμπελα μασαζ οταν κανω κατι απλα θελω ν το κανω κ ελπιζω ν μην με παρεξηγήσετε στο νεο μου ξεκινημα.. ο λογαριασμος μου εδω μεσα δεν ειναι για μαρκετινγκ αλλα για ανθρωπινη επαφη . Κλεινοντας ν πω πως σας συμπαθω ολους , σας κατανοώ και περιμενω τον @level1991 ν μ κραξει γτι μ ελειψε .. χαχαχα . Μ καθε αγαπη νικολ
Καθε ανθρωπος οφειλει να κανει οτι θελει οποτε νιωσει ετοιμος. Εγω τωρα νιωθω ετοιμη να κανω αυτο το βημα και το εκανα. Οσοι με γνωρισατε σε παροχη μασαζ με ξερατε για τα ορια που εβαζα. Εχω ενα χρόνο στη δουλεια μ πολλα διαλλειματα ενδιαμεσα με πολλα κολληματα προσωπικα κ με πολυ φοβο .. φυσικα κ δεν θελω ν μαζεψω λαθος κοσμο , αυτος ηταν κ ενας λογος που δεν το εκανα μεχρι τωρα αλλα το ρισκο μου θ το παρω .. σε ευχαριστωΚαλησπερα Νικολ καλησπερα kαι στο νημα .................εμπεριστατωμένα τελικα ημουν σε αυτουs που ειχαμε λαβει προσωπικο μυνημα απο εσενα (και μου αρεσε προσωπικα οφειλώ να πω ) κανονταs μoy γνωστο οτι ""ΕΣΥ"" αυτο το διαστημα κανειs μονο φουλ στο σπιτι soυ αλλα μονο με ατομα που γνωριζειs οποτε και δε βγαινειs να το λεs εδω στο "ΜΠΟΥ " γιατι δε θελεis να μαζεψειs λαθος κοσμο !......Σεβαστο οκ!!! Aλλα απο οτι φενεται δεν ισχυει αυτο ........ ελπιζω να μην μαζεψειs λαθοs koσμο. Αλλαξεs ροτα και προφανωs για λογουs που εσυ ξερειs αφου απο την στιγμη που αποφασισεs να ιδιωτευσειs εκτοs των τοιχων του ιδρυματοs φενεται να θεs να κανειs ΓΝΩΣΤΟ το νεο σου ξεκινημα στο ευρυ κοινο για την νεα σου ιδιοτητα με Foul pack προγραμμα και πολυ καλα εκανεs . Νικολ παρεχειs υπηρεσιεs που δεν βρισκειs ευκολα στην πολη μαs ...... πιθανον να εισαι η αρχη για να ακολουθησουν και αλλεs ....Υ.Γ Απο οτι φενεται θα γινει χαμοs .
Καθε ανθρωπος οφειλει να κανει οτι θελει οποτε νιωσει ετοιμος. Εγω τωρα νιωθω ετοιμη να κανω αυτο το βημα και το εκανα. Οσοι με γνωρισατε σε παροχη μασαζ με ξερατε για τα ορια που εβαζα. Εχω ενα χρόνο στη δουλεια μ πολλα διαλλειματα ενδιαμεσα με πολλα κολληματα προσωπικα κ με πολυ φοβο .. φυσικα κ δεν θελω ν μαζεψω λαθος κοσμο , αυτος ηταν κ ενας λογος που δεν το εκανα μεχρι τωρα αλλα το ρισκο μου θ το παρω .. σε ευχαριστω
Σου ευχομαι τα καλυτερα !!!Καθε ανθρωπος οφειλει να κανει οτι θελει οποτε νιωσει ετοιμος. Εγω τωρα νιωθω ετοιμη να κανω αυτο το βημα και το εκανα. Οσοι με γνωρισατε σε παροχη μασαζ με ξερατε για τα ορια που εβαζα. Εχω ενα χρόνο στη δουλεια μ πολλα διαλλειματα ενδιαμεσα με πολλα κολληματα προσωπικα κ με πολυ φοβο .. φυσικα κ δεν θελω ν μαζεψω λαθος κοσμο , αυτος ηταν κ ενας λογος που δεν το εκανα μεχρι τωρα αλλα το ρισκο μου θ το παρω .. σε ευχαριστω
Για αυτό ακριβώς λοιπόν δεν πρέπει να συνεισφέρεις και εσύ συναγωνιστή;Καλησπερα παιδια! Σας παρακολουθώ αρκετό καιρο. Οι απόψεις και εμπειριες των περισσότερων εδώ μέσα έχουν βοηθήσει αρκετά στις επιλογές μας!
Πακιστανικό αριθμό και πουλα τους φουμαρα για το ποιος είσαι και τι κάνειςΕπίσης όταν πάτε για μασάζ μόνο σε εμένα κάνουν πολύ προσωπικές ερωτήσεις για δουλειά και για που μένεις, που πας κτλ? Κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου και με βάζει και σε σκέψεις.
Καλή είναι η τουμπανιάρα,τόσο σε εμφάνιση όσο και σε υπηρεσίες,αν εξαιρέσουμε το υαλουρονικό στα χείλη.Επίσης η τουμπανη η Νατάσσα από Βένους που πήγε στο Κρύσταλ. Είναι το ίδιο καλή λέτε και τώρα?
Δεν γουστάρω όλη την φάση με τα σαλόνια που πρέπει να περάσεις και να επιλέξεις, είναι πολύ άβολη και κριντζιαρικη φάση. Από την άλλη, δεν μπορείς να επιλέξεις κάποια ονομαστικά αν δεν την ξέρεις.
Περιγράψτε λίγο αν μπορείτε τι παίζει τελευταία στα μαγαζιά για μασάζ σε αυτό το κομμάτι?
Μήπως έψαχνε για γαμπρό και της γυάλισες;Εννοείται ενημερώσεις αν έχω θα γράφω. Αλλά σε πολύ γνωστό μαγαζί για μασάζ με ρωτούσε μια και που δουλεύεις, και που μένεις, και τι σπούδασες και που βγαινεις. Και επειδή είχα πάει και αργότερα, τα θυμόταν. Εκεί λίγο κάπου χτύπησε καμπανάκι, λέω φακελομενους μας έχουν χαχα
Και συ ρε τύπε πρέπει να δώσεις τα αληθινά;Εννοείται ενημερώσεις αν έχω θα γράφω. Αλλά σε πολύ γνωστό μαγαζί για μασάζ με ρωτούσε μια και που δουλεύεις, και που μένεις, και τι σπούδασες και που βγαινεις. Και επειδή είχα πάει και αργότερα, τα θυμόταν. Εκεί λίγο κάπου χτύπησε καμπανάκι, λέω φακελομενους μας έχουν χαχα