pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
ακαποτα?Επιρεασμενοs απο τιs kαταθεσειs των φιλων που επισκευτηκαν προσφατοs elegance- ΦΕΝΙΑ μιαs και ειχα πολυ καιρο να παω απο εποχη NICOLE στο εν λογο ιδρυμα . Καταθετω και εγω την επίσκεψη μου με ΦΕΝΙΑ για ξανα-φρεσκαρισμα μνημηs ειχα να την δω απο εποχη που ηταν ΚΡΥΣΤΑΛ . Δεν αλαξε καθ'ολου εμφανισιακα τουλαχιστον καλη ανταποκριση απο μερια τηs .Eιπαμε πολλα για να πω την αλληθεια 10 περιπου λεπτα μπλα μπλα μπλα.......καλο σοσιαλ χαμογελαστη ευπαρουσιαστο στυλακι ξανθο μαλακι ωραιο προσωπακι λεπτο στημενο κορμακι με απιστευτο κολαρακι ευδιαθετη οπωs kαι τοτε . Αρχισαμε με απαλο μασαζακι και μπολικα χαδια περιπου 20 λεπτα χρονοs μασαζ .....Στην συνεχεια γυρισα μπροστα για δευτερο μεροs ... ολογυμνη μονο με το στριγκακι τηs μου δηλωσε απο την πρωτη στιγμη οτι προχωραει μονο μεχρι στοματικο στο εν λογο μαγαζι....αυτο το τροπαριο τηs ωs ''EXTRA'' στοματικο ηταν γνωστο σε μερικουs και απο εποχη που ηταν ΚΡΥΣΤΑΛ Aρχισε ωραια περασματα με μπολικο λαδακι απο την επιμαχη περιοχη με τα υπερχα δαχτυλα τηs γυρω απο τα αρχιδι@ και με ολοκληρωσε απαλα με μπολικα φτυσηματα και θηλασμό τηs πουτσαs με αδειασμα μεσα και εξω. Αυτα ειχα να καταθεσω συνολικοs xρονοs περιπου 45-50 λεπτα κοστοs 70euro