Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Οκ τωρα κατάλαβα απ το τρόπο σου τι παίζει..ευχαριστώ
Man απλά βαριέται ο τύπος να σου εξηγήσει,αν υπονοείς κάτι.Ένας αξιόπιστος παίχτης με έχει πει ότι είναι τραγική.Πάνε για άλλα.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Οκ τωρα κατάλαβα απ το τρόπο σου τι παίζει..ευχαριστώ
Man απλά βαριέται ο τύπος να σου εξηγήσει,αν υπονοείς κάτι.Ένας αξιόπιστος παίχτης με έχει πει ότι είναι τραγική.Πάνε για άλλα.

Την συγκεκριμένη δεν την έχω συναντήσει, μόνο από το γεγονός ότι "συνεργαζόταν"με την rena renou (που για κακή μου τύχη την έχω συναντήσει και για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν έφυγα) αρκεί για να φάει άκυρο

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
135
Πόντοι
1

Σ ευχαριστώ φίλος, έτσι ακριβώς όπως τα είπες!

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.287
Πόντοι
7.195

Εχει παει κανεις προσφατα;
Πρώην "body free" (Νικόλας)...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.287
Πόντοι
7.195

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.287
Πόντοι
7.195
Τελευταία φορά που πήγα, μύριζε ψαρίλα το μουνί της....γάμησα, έχυσα, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν ξαναπάω.
Αν μυρίζει "ψαρίλα" το μουνί, μάλλον κάποιο νόσημα έχει "κολλήσει"...

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Επιρεασμενοs απο τιs kαταθεσειs των φιλων που επισκευτηκαν προσφατοs elegance- ΦΕΝΙΑ μιαs και ειχα πολυ καιρο να παω απο εποχη NICOLE στο εν λογο ιδρυμα . Καταθετω και εγω την επίσκεψη μου με ΦΕΝΙΑ για ξανα-φρεσκαρισμα μνημηs ειχα να την δω απο εποχη που ηταν ΚΡΥΣΤΑΛ . Δεν αλαξε καθ'ολου εμφανισιακα τουλαχιστον καλη ανταποκριση απο μερια τηs .Eιπαμε πολλα για να πω την αλληθεια 10 περιπου λεπτα μπλα μπλα μπλα.......καλο σοσιαλ χαμογελαστη ευπαρουσιαστο στυλακι ξανθο μαλακι ωραιο προσωπακι λεπτο στημενο κορμακι με απιστευτο κολαρακι ευδιαθετη οπωs kαι τοτε . Αρχισαμε με απαλο μασαζακι και μπολικα χαδια περιπου 20 λεπτα χρονοs μασαζ .....Στην συνεχεια γυρισα μπροστα για δευτερο μεροs ... ολογυμνη μονο με το στριγκακι τηs μου δηλωσε απο την πρωτη στιγμη οτι προχωραει μονο μεχρι στοματικο στο εν λογο μαγαζι....αυτο το τροπαριο τηs ωs ''EXTRA'' στοματικο ηταν γνωστο σε μερικουs και απο εποχη που ηταν ΚΡΥΣΤΑΛ Aρχισε ωραια περασματα με μπολικο λαδακι απο την επιμαχη περιοχη με τα υπερχα δαχτυλα τηs γυρω απο τα αρχιδι@ και με ολοκληρωσε απαλα με μπολικα φτυσηματα και θηλασμό τηs πουτσαs με αδειασμα μεσα και εξω. Αυτα ειχα να καταθεσω συνολικοs xρονοs περιπου 45-50 λεπτα κοστοs 70euro

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
320
Πόντοι
21
φίλος καυλιάρης πέρασε από βάνα σπα είχε μια καινούργια Δήμητρα μικρούλα με τεράστια μπαλόνια έμμηνε ευχαριστημένος

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076
Μάγκες κανα μασατζιδικο με κορίτσια με ωραίο κωλο λατινες αλβανιδες δεν με νοιάζει.
έχει?

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.287
Πόντοι
7.195
και εγώ με την μαγκι είχα κολλήσει άσχημα πολλά λεφτά την αφίσα αλλά έκανα γούστα τέτοια κοπέλα δεν ξανά είδα σε μασατζιδικο .
Τη Μάγκι στη Καμάρα λες; Εγώ στο μαγαζί της, εν έτει 2007-2008 είχα κολλήσει με τη Λίζα. Περνούσα σούπερ μαζί της και δεν την άλλαζα. Ήταν το τότε στανταράκι μου...

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
φίλος καυλιάρης πέρασε από βάνα σπα είχε μια καινούργια Δήμητρα μικρούλα με τεράστια μπαλόνια έμμηνε ευχαριστημένος
Αυτό σου είπε ο φίλος σου; Γιατί έτσι όπως το γράφεις θα κάνουν ουρά οι βυζολάγνοι…
Η κοπέλα είναι υπέρ το δέον στρουμπουλή. Και το λέω εγώ που γενικά μου αρέσουν οι γυναίκες με πιασίματα. Παρότι είναι αρνητικό για την κοπέλα αυτό που γράφω είναι τίμιο να το γράψω για να μην πάνε Κάποιοι μέχρι εκεί και απογοητευτούν. Steve αυτή τη στιγμή για τους ενδιαφερόμενους για μεγάλα στήθη υπάρχει η Ναταλία και υπάρχει και μία καινούργια η Ολίβια και η Βερόνικα. DD και οι 3

nikthessal

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Golden spa ότι χειρότερο υπάρχει πεταμενα λεφτα για το τίποτα.απορω πως δεν κλείσανε ακόμα.μια Μάριαν ξυνή μασάζ 0 δεν ξέρει καν να τον πιάσει και την έχουν εκει.προσεξτε μην την πατήσετε κι εσεις

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Μάγκες κανα μασατζιδικο με κορίτσια με ωραίο κωλο λατινες αλβανιδες δεν με νοιάζει.
έχει?
Για το Crystal μπορώ να πω από την εμπειρία μου εκεί,ότι έχει πολλές κοπέλες με ωραίο κώλο.Επειδή από ότι έχω δει από ένα ποστ σου στα στριπτιτζάδικα,σου αρέσουν περισσότερο οι κωλάρες από τα κωλαράκια,πάρε Κασσάνδρα και Μπέλα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
πεστα ρε φιλε μου εχω βαρεθεί εδω μεσα να διαβάζω και να λέω τα ίδια κιαι τα ίδια
ρωτάνε πράγματα προσπαθείς να τους γλυτώσεις απο τα σκατα που έφαγες εσυ ο ιδιος και εκει :τι? πως? γιατι ? και πλάθουν και μονή τους ιστορίες για αρκούδες και σου την λενε και απο πανω .ΕΛΕΟΣ..................
για να καταλαβεις τι ανωμαλία παίζει ανέφερα πριν μερικές μέρες το όνομα μια παλιάς κοπέλας και οτι άλλαξε επάγγελμα (νυχια) και ειχα 15 προσωπικά μηνύματα απο διάφορους να με ρωτάνε σε ποιο μαγαζί είναι να πάνε να κάνουν τα νύχια τους .
δεν έχουν το Θεό τους κάποιοι εδώ μέσα
Οκ τωρα κατάλαβα απ το τρόπο σου τι παίζει..ευχαριστώ.

ΥΓ: Ρεεεεε!!!!!!!!!! μην το παιζεται εξυπνοι σε ολα, εχουμε φαει περιουσιες για την τρελα μας σε τετοια μαγαζια και δεν μιλαμε εκτος απο τα γενικα που πρεπει να ειπωθούν και τίποτε άλλο....... Σεβασμός σε όλους και όλες
Ευχαριστω .........

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Για το Crystal μπορώ να πω από την εμπειρία μου εκεί,ότι έχει πολλές κοπέλες με ωραίο κώλο.Επειδή από ότι έχω δει από ένα ποστ σου στα στριπτιτζάδικα,σου αρέσουν περισσότερο οι κωλάρες από τα κωλαράκια,πάρε Κασσάνδρα και Μπέλα.
Σαν την ΚΟΡΜΑΡΑ τηs Iριδαs πουθενα .....Απιστευτο μασαζ τελοιο κορμι*** ......πολυ δοτικη καλο σοσιαλ ωραια χαδια παντου χωριs μα και μου Φαβορι στο Κρυσταλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom