Καλημερα ... επειδη δεν γνωριζω τπτ στο συγκεκριμενο νημα μπορειτε να μου πειτε πιο μασατζιδικο κανει ρουφηγμα και παραπανω .. Ευχαριστω ... και μην πειτε δειτε πιο πισω πιο πισω γινετε της ποπης ο ενας μαλωνει με τον αλλον λες και εχετε να χωρισετε κατι εδω μεσα !!
Μπορεί κάποιος να γράψει αναλυτικά μια φορά να μην ψάχνουμε και να μείνει καρφιτσωμενο
1) Μασαζ στη Θεσσαλονίκη που περιέχουν σεξ-πιπα-φραπε η και ξεχωριστά μόνο τους
2)Τιμές στο καθένα
Ευχαριστώ
Elegance, καλό μασάζ από Σοφία. Σε καβλωνει. Μετά Ντάρια...η ντάλια...δεν ειμαι σίγουρος. Καλή πίπα με αντοχή... όλα στη μαπα.
Ερώτηση, εκτός από την Ντάρια...είχε άλλη μια...ποια είναι καλύτερη; την έχει πάρει κανείς;
Μικρούλα μικρουλα κοπελίτσα 22 ετών καστανόξανθη προσφέρω καυλωτικές χαλαρωτικές υπηρεσίες σεξ μασάζ σε άντρες στο χώρο μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είτε σε δικό σου χώρο ή ξενοδοχείο της επιλογής σου στη Θεσσαλονίκη. Εξυπηρετώ και περιοχές και πόλεις σε απόσταση 50χλμ από τη Θεσσαλονίκη...
Μικρούλα μικρουλα κοπελίτσα 22 ετών καστανόξανθη προσφέρω καυλωτικές χαλαρωτικές υπηρεσίες σεξ μασάζ σε άντρες στο χώρο μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είτε σε δικό σου χώρο ή ξενοδοχείο της επιλογής σου στη Θεσσαλονίκη. Εξυπηρετώ και περιοχές και πόλεις σε απόσταση 50χλμ από τη Θεσσαλονίκη...
Πρόκειαι για ένα πολύ μικρόσωμο γυφτάκι εκ Βουλγαρίας. χάλια ώρος δίπλα στην εκκλησία της Αγίας Φανερωμένης ! Σκύλος τεράστιος στο μπαλκόνι. Από μένα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ
Έχχει δυο τσέxες φωτιά και μια ολλανδέζα πιο γεμάτη. Τιμές 80 +20 πρωκτός. ΧΧώρος καλούτσικος. Eχtended ωράριο έως τις 22:30, Η χοντρή μετονομάστηκε σε Κατερίνα !
Πήρα Ευα στην Μαριάννα. Καλή φάση, με πολλά γλωσσόφιλα και γλυψήματα. Σκοπεύω να πάρω και Κατερίνα σε διπλό. Αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. Ξέρει κανείς να μας πει?
Το πρόβλημα είναι οι περισσότερες υπηρεσίες που δεν δίνουν, όχι οι λιγότερες από αυτές που δίνουν. Μπορείς να πας όπου θέλεις και να τους ζητήσεις να μη σου κάνουν φραπέ αλλά μόνο περάσματα από τα συγκεκριμένα σημεία που θέλεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το πρόβλημα είναι οι περισσότερες υπηρεσίες που δεν δίνουν, όχι οι λιγότερες από αυτές που δίνουν. Μπορείς να πας όπου θέλεις και να τους ζητήσεις να μη σου κάνουν φραπέ αλλά μόνο περάσματα από τα συγκεκριμένα σημεία που θέλεις.