Krystal ΜοναστηριουΣε ποιο μαγαζί είναι;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
Από Golden Spa υπάρχει κάτι αξιοπρόσεκτο και ενδιαφέρον; Υπάρχουν full προγράμματα (σεξ);Golden Spa & Massage
Χαλαρωστε και εκτονωθειτε στον πολυτελη μας χωρο στο κεντρο της θεσ/νικης με διαφορα full body και body προγραμματα μασαζ που σας προσφερουν οι εμφανισημες αισθητικοι μας !!! Ο χωρος μας προσφερει spa jacuzzi και Relax θερμαινομενες πολυθρονες σε συνδιασμο με τα προγραμματα μασαζ !!! Τιμες απο...kanesex.com
Αν σε ενδιαφέρει από Crystal προτίμησε Ίριδα και Νεφέλη...Σταθερές αξίες! Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η περίπτωση της Ρουμπίνης με καλές κριτικές. Προσωπικά, δεν έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω...για ποια κοπελα λεμε?
50αρα διπλανης πορτας με παραπανισια κιλα..το juicy απεχει για τα δικα μου γουστα..αναλογο στυλ Κατερινας αρετσου.Πόσο Juicy είναι η Εύα? Έχει κανείς κάποια σύγκριση?
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
στα @@ μου την γραφω την σερβιτορα εγω προσωπικα μεγαλεκαι εσυ τι νομιζεις? αν εισαι μπαζο εχει ορεξει η καθε σερβιτορα να σου φερνει τον καφε η το ποτο χαμογελαστη? αλλα το κανει για 25 ευρω μεροκαματο
Αλλιως σου το εγραψε..στα @@ μου την γραφω την σερβιτορα εγω προσωπικα μεγαλε
Η μασατζου αν εισαι κανα παππουδι ή μπαζο (δεν γεννηθηκαμε ολοι μοντελα)παιζει να σ εχει στην αποσταση..αφου θαρθει ο επομενος
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
ναι μωρε τα ξερω αυτα οκ-το καλυτερο ειναι να χωνεις δωρακι εξτρα αλλα μετα καλομαθαινουνΑλλιως σου το εγραψε..
Η μασατζου αν εισαι κανα παππουδι ή μπαζο (δεν γεννηθηκαμε ολοι μοντελα)παιζει να σ εχει στην αποσταση..αφου θαρθει ο επομενος
Ειναι σαν τα ηλεκτρονικα τα παλια..ριχνεις 10ρικο και ξανακουρδιζεταιναι μωρε τα ξερω αυτα οκ-το καλυτερο ειναι να χωνεις δωρακι εξτρα αλλα μετα καλομαθαινουν
Τι νομιζες.. κλεφτες θα γινουν τα κοριτσια
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
ναι βρε τις ξερω καλα τις κορασιδες !!! Βασικα εγω θελω 2-3 για μονιμη επαφη αλλα δεν βρισκω-και δινω και καλο μισθο μηνιαιο.Ειναι σαν τα ηλεκτρονικα τα παλια..ριχνεις 10ρικο και ξανακουρδιζεται
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Συστρατευτηκες στον αγώνα κατά της ανεργίας! Ωραία!ναι βρε τις ξερω καλα τις κορασιδες !!! Βασικα εγω θελω 2-3 για μονιμη επαφη αλλα δεν βρισκω-και δινω και καλο μισθο μηνιαιο.
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.336
Περασμα από κρισταλ και Ρουμπίνη
Κωλαρα σε καυτό μαύρο σορτς
Γυαλιά καβλωτικα
Βυζι 2-3αρι
25 χρονων
Καβλομούτρο και καβλο συμπεριφορά
Σκιπαραμε απευθείας το πρώτο μέρος
Ωραία χειρομαλαξη αλλά μη φανταστείτε και πολλά, απλά η φάση είναι γενικά καβλωτικη μαζί της.
Ωραία ρώγα, ωραία αίσθηση κωλου, ωραία νύχια να βυθίζονται στη σάρκα του οσχέου μου.
Μου έλεγε αυτά που τη ρωτούσα κ με καβλωνουν ενώ παράλληλα μου τον έπαιζε με πόδια ανοιχτά και γω όρθιος
Χυσιμο πάνω στο μουνακι της και ντουζακι παρέα.
καλή φάση θα ξαναπάω
Αξίζει να επενδύσεις……
Γυαλιά καβλωτικα
Βυζι 2-3αρι
25 χρονων
Ωραία χειρομαλαξη αλλά μη φανταστείτε και πολλά, απλά η φάση είναι γενικά καβλωτικη μαζί της.
Ωραία ρώγα, ωραία αίσθηση κωλου, ωραία νύχια να βυθίζονται στη σάρκα του οσχέου μου.
Μου έλεγε αυτά που τη ρωτούσα κ με καβλωνουν ενώ παράλληλα μου τον έπαιζε με πόδια ανοιχτά και γω όρθιος
καλή φάση θα ξαναπάω
Αξίζει να επενδύσεις……
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
crystal φιλε μουΣε ποιο μαγαζί είναι;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 582
- Πόντοι
- 81
Ποσο το κοστος φιλε ;;Περασμα από κρισταλ και Ρουμπίνη
Γυαλιά καβλωτικα
Βυζι 2-3αρι
25 χρονων
καλή φάση θα ξαναπάω
Αξίζει να επενδύσεις……
Αυτή η Εύα που λες μήπως είναι η Λίζα (προηγούμενο όνομα) που ήταν παλιά στη Πλ. Δημοκρατίας στο Βαρδάρη και μετέπειτα, στη Πλ. Αριστοτέλους;50αρα διπλανης πορτας με παραπανισια κιλα..το juicy απεχει για τα δικα μου γουστα..αναλογο στυλ Κατερινας αρετσου.
Κάποιες φορές από το πολύ "κούνημα" σου έβγαζε "TILT" και αμέσως μετά, "INSERT COIN TO JOIN"! Έτσι και τα κορίτσια...INSERT COIN (20 Euro to Join)! Απλά και...σεξουαλικά!Ειναι σαν τα ηλεκτρονικα τα παλια..ριχνεις 10ρικο και ξανακουρδιζεται
Το σημαντικότερο, δεν είπες...Πόσο κόστισε το "μαλλί"; Άλλαξαν οι τιμές καθόλου;Περασμα από κρισταλ και Ρουμπίνη
Γυαλιά καβλωτικα
Βυζι 2-3αρι
25 χρονων
καλή φάση θα ξαναπάω
Αξίζει να επενδύσεις……
Στάζει γενικώς το κορίτσι.Περασμα από κρισταλ και Ρουμπίνη
Γυαλιά καβλωτικα
Βυζι 2-3αρι
25 χρονων
καλή φάση θα ξαναπάω
Αξίζει να επενδύσεις……
Τοσο "track" της δεν εχω αδερφε..καποιοι γραψανε οτι δουλευε στο elegance ..περαιτερω δεν γνωριζω!Αυτή η Εύα που λες μήπως είναι η Λίζα (προηγούμενο όνομα) που ήταν παλιά στη Πλ. Δημοκρατίας στο Βαρδάρη και μετέπειτα, στη Πλ. Αριστοτέλους;
Όχι. Εκείνη που λες ήταν σαν Λίζα στο Ελίτ αλλά όταν ήταν πλατεία Αριστοτελους ήταν σαν Μελινα. Την έψαξα και εγώ παλαιότερα αλλά ένας συνάδελφος είχε αναφέρει ότι αντιμετώπισε προβλήματα υγείας και αποχώρησε από τον χώρο. Ελπίζω να είναι καλά.Αυτή η Εύα που λες μήπως είναι η Λίζα (προηγούμενο όνομα) που ήταν παλιά στη Πλ. Δημοκρατίας στο Βαρδάρη και μετέπειτα, στη Πλ. Αριστοτέλους;