Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Από Golden Spa υπάρχει κάτι αξιοπρόσεκτο και ενδιαφέρον; Υπάρχουν full προγράμματα (σεξ);

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
για ποια κοπελα λεμε?
Αν σε ενδιαφέρει από Crystal προτίμησε Ίριδα και Νεφέλη...Σταθερές αξίες! Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η περίπτωση της Ρουμπίνης με καλές κριτικές. Προσωπικά, δεν έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω...

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Πόσο Juicy είναι η Εύα? Έχει κανείς κάποια σύγκριση?
50αρα διπλανης πορτας με παραπανισια κιλα..το juicy απεχει για τα δικα μου γουστα..αναλογο στυλ Κατερινας αρετσου.

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
και εσυ τι νομιζεις? αν εισαι μπαζο εχει ορεξει η καθε σερβιτορα να σου φερνει τον καφε η το ποτο χαμογελαστη? αλλα το κανει για 25 ευρω μεροκαματο
στα @@ μου την γραφω την σερβιτορα εγω προσωπικα μεγαλε

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
στα @@ μου την γραφω την σερβιτορα εγω προσωπικα μεγαλε
Αλλιως σου το εγραψε..
Η μασατζου αν εισαι κανα παππουδι ή μπαζο (δεν γεννηθηκαμε ολοι μοντελα)παιζει να σ εχει στην αποσταση..αφου θαρθει ο επομενος:buck2:

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Αλλιως σου το εγραψε..
Η μασατζου αν εισαι κανα παππουδι ή μπαζο (δεν γεννηθηκαμε ολοι μοντελα)παιζει να σ εχει στην αποσταση..αφου θαρθει ο επομενος:buck2:
ναι μωρε τα ξερω αυτα οκ-το καλυτερο ειναι να χωνεις δωρακι εξτρα αλλα μετα καλομαθαινουν

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
ναι μωρε τα ξερω αυτα οκ-το καλυτερο ειναι να χωνεις δωρακι εξτρα αλλα μετα καλομαθαινουν
Ειναι σαν τα ηλεκτρονικα τα παλια..ριχνεις 10ρικο και ξανακουρδιζεται:2funny:
Τι νομιζες.. κλεφτες θα γινουν τα κοριτσια:2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
ναι βρε τις ξερω καλα τις κορασιδες !!! Βασικα εγω θελω 2-3 για μονιμη επαφη αλλα δεν βρισκω-και δινω και καλο μισθο μηνιαιο.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
ναι βρε τις ξερω καλα τις κορασιδες !!! Βασικα εγω θελω 2-3 για μονιμη επαφη αλλα δεν βρισκω-και δινω και καλο μισθο μηνιαιο.
Συστρατευτηκες στον αγώνα κατά της ανεργίας! Ωραία!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Περασμα από κρισταλ και Ρουμπίνη

Κωλαρα σε καυτό μαύρο σορτς
Γυαλιά καβλωτικα
Βυζι 2-3αρι
25 χρονων
Καβλομούτρο και καβλο συμπεριφορά

Σκιπαραμε απευθείας το πρώτο μέρος
Ωραία χειρομαλαξη αλλά μη φανταστείτε και πολλά, απλά η φάση είναι γενικά καβλωτικη μαζί της.
Ωραία ρώγα, ωραία αίσθηση κωλου, ωραία νύχια να βυθίζονται στη σάρκα του οσχέου μου.

Μου έλεγε αυτά που τη ρωτούσα κ με καβλωνουν ενώ παράλληλα μου τον έπαιζε με πόδια ανοιχτά και γω όρθιος

Χυσιμο πάνω στο μουνακι της και ντουζακι παρέα.

καλή φάση θα ξαναπάω
Αξίζει να επενδύσεις……

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
582
Πόντοι
81

Γυαλιά καβλωτικα
Βυζι 2-3αρι
25 χρονων

Ωραία χειρομαλαξη αλλά μη φανταστείτε και πολλά, απλά η φάση είναι γενικά καβλωτικη μαζί της.
Ωραία ρώγα, ωραία αίσθηση κωλου, ωραία νύχια να βυθίζονται στη σάρκα του οσχέου μου.

Μου έλεγε αυτά που τη ρωτούσα κ με καβλωνουν ενώ παράλληλα μου τον έπαιζε με πόδια ανοιχτά και γω όρθιος

καλή φάση θα ξαναπάω
Αξίζει να επενδύσεις……
Ποσο το κοστος φιλε ;;

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
50αρα διπλανης πορτας με παραπανισια κιλα..το juicy απεχει για τα δικα μου γουστα..αναλογο στυλ Κατερινας αρετσου.
Αυτή η Εύα που λες μήπως είναι η Λίζα (προηγούμενο όνομα) που ήταν παλιά στη Πλ. Δημοκρατίας στο Βαρδάρη και μετέπειτα, στη Πλ. Αριστοτέλους;

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Κάποιες φορές από το πολύ "κούνημα" σου έβγαζε "TILT" και αμέσως μετά, "INSERT COIN TO JOIN"! Έτσι και τα κορίτσια...INSERT COIN (20 Euro to Join)! Απλά και...σεξουαλικά!

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195

Γυαλιά καβλωτικα
Βυζι 2-3αρι
25 χρονων

καλή φάση θα ξαναπάω
Αξίζει να επενδύσεις……
Το σημαντικότερο, δεν είπες...Πόσο κόστισε το "μαλλί"; Άλλαξαν οι τιμές καθόλου;

Efthalios

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Like
109
Πόντοι
0

Γυαλιά καβλωτικα
Βυζι 2-3αρι
25 χρονων

καλή φάση θα ξαναπάω
Αξίζει να επενδύσεις……
Στάζει γενικώς το κορίτσι.

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Αυτή η Εύα που λες μήπως είναι η Λίζα (προηγούμενο όνομα) που ήταν παλιά στη Πλ. Δημοκρατίας στο Βαρδάρη και μετέπειτα, στη Πλ. Αριστοτέλους;
Τοσο "track" της δεν εχω αδερφε..καποιοι γραψανε οτι δουλευε στο elegance ..περαιτερω δεν γνωριζω!

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Όχι. Εκείνη που λες ήταν σαν Λίζα στο Ελίτ αλλά όταν ήταν πλατεία Αριστοτελους ήταν σαν Μελινα. Την έψαξα και εγώ παλαιότερα αλλά ένας συνάδελφος είχε αναφέρει ότι αντιμετώπισε προβλήματα υγείας και αποχώρησε από τον χώρο. Ελπίζω να είναι καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom