You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)
ναι ναι....πρεπει να σε θυματε, αλλα και να εχει και ορεξη για να σε δεχτει. αλλιως......τριχες. παντως ελεγε, και λεει ακομα...το αλλο αγνοειται απο τοτε......δεν ξαναακουστηκε να κυκλοφορει καπου, η Ευα ελεγε οτι την εκανε για Αθηνα....τωρα θα μου πεις....ρωτα τον φιλο μου τον ψευτη....χαχααχ
ΠΕΝΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ - ΙΩΑΝΝΑ - ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ Η ΜΑΖΟΡΕΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ Η ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝναι ναι....πρεπει να σε θυματε, αλλα και να εχει και ορεξη για να σε δεχτει. αλλιως......τριχες. παντως ελεγε, και λεει ακομα...το αλλο αγνοειται απο τοτε......δεν ξαναακουστηκε να κυκλοφορει καπου, η Ευα ελεγε οτι την εκανε για Αθηνα....τωρα θα μου πεις....ρωτα τον φιλο μου τον ψευτη....χαχααχ
αμαρυλλις επαιρνα τηλ σταθερό απενεργοποιημένο κινητό με πολλά 7 στο τέλος καλούσε δεν το σήκωναν μήπως αλλαξαν τηλέφωναγια ψεμματα πρωτη ειναι η ευα (angel spa)
δευτερη η εφη (αμαρυλλις) κ η εβιτα, φτανει το θαψιμο
αληθεια αμαρυλλις εχει παει κανεις να μας πει τι εχει
Χα χα ακριβως μια απ τα ιδια κι εγω φιλε μου.Μιλουσαμε με την Πενυ πολυ συχνα,μετα χαθηκαμε για καποιο διαστημα και μετα απο καιρρο οταν την ξαναπηρα τηλ μου λεει ειμαι εγκυος.Ε και το σβησα.Η Ιωαννα αστερι,κορμαρα αλλα παντα κατι με χαλουσε στο στυλακι της.εχει αποσυρθει απο τοτε ακομη
απ οτι εμαθα παντρευτηκε κ εκανε κ παιδακι
ειχα το τηλ αλλα τοσβησα μετα που τα εμαθα αυτα
για ποια Ιωαννα λες σ/φε
Ρε φιλε μακρια απ τη Νασια.πηγαινα κι εγω παλια αλλα εκτος του οτι μιλουσε πολυ δεν μου καθοταν κιολας για Ε και λεω αντε γειααααα και απο τοτε δεν ξαναπηγα.Ποια Νασια τωρα? κλαιν μαιν γκομεναΡε φίλοι Έχω μια απορία με τη νάσια. Πήγε κάνεις τελευταία και έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο; Γιατι εγω άκουσα διάφορα περίεργα και πάλι μου έφαγε το 50άρικο μόνο με μασάζ μπλά μπλά και χέρι. Δε ξανα πατάω ρε πουστη μου έχει φάει μέχρι τώρα 250€ η βλαχάρα.
Μπραβο συμφωνω μαζι σου εχεις απολυτο δικιο! Οποια το παιζει δυσκολη τις λεμε γειαααα.Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες ;)Φίλε μου, ΚΑΝΟΝΑΣ
Σε όσα πάμε πρωτη φορά, αν δεν μα υποσχεθούν-πριν καν μπούμε στο δωμάτι- και , ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ!!!!.
Την
Όσον αφορά τη Νάσια αυνάδερφοι θεωρώ ότι πολύ διαφήμιση της κάνουμε εδώ μέσα και μόνο που αναφέρουμε το όνομά της.Η τύπισσα σε πάει από ραντεβού σε ραντεβού μπας και μαμήσεις.Και να σε γνωρίσω καλύτερα και παπαριές.Για μένα το μόνο θετικό που μπορώ να βρω είναι ότι είναι μόνη της στο χώρο της οπότε είσαι σχετικά πιο άνετος.Από εκεί και πέρα μασάζ μηδέν ,χάλια σώμα και όντως πολύ μπλα μπλα.Σπασαρ..ο τελείως.Θα μου πείτε ότι και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση οπότε κακώς ασχολούμαι.Δεν πειράζει.Τουλάχιστον οι νέοι συναδερφοι να ενημερώνονται
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Φίλοι μου αγαπημένοι,
δεν αντέχω άλλο να μη σας πω μια καλησπέρα. Είμαι εδώ το παλεύω και εύχομαι να είστε όλοι καλά.
Δεν ξέρω πoιον να πρωτοχαιρετήσω... αλλά δε μπορώ να μην καλησπερίσω ιδιαίτερα τη σειρά μου (ξέρει αυτός), το μεγάλο Π.Π. , τον Alkinos32, Agxxx, Dokimazo και άλλα καλά παιδιά.
δεν αντέχω άλλο να μη σας πω μια καλησπέρα. Είμαι εδώ το παλεύω και εύχομαι να είστε όλοι καλά.
Δεν ξέρω πoιον να πρωτοχαιρετήσω... αλλά δε μπορώ να μην καλησπερίσω ιδιαίτερα τη σειρά μου (ξέρει αυτός), το μεγάλο Π.Π. , τον Alkinos32, Agxxx, Dokimazo και άλλα καλά παιδιά.
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Και ένα ευχάριστο !!! Μετά από 100 και πλέον μέρες είπα να .... ε...να... δεν καταλαβαίνετε; τα θέλετε όλα λιανά;
Είπα λοιπόν να δοκιμασω και εκμεταλλευόμενος τις πληροφορίες σας πήγα Βασίλη smile. Τον είπατε επαγγελματία, τον είπατε άρχοντα. Συμφωνώ μαζί σας. Και "τα είπαμε" με την Κλειώ. Πρωτόγνωρη εμπειρία. Το τέλειο παιδί. Πρόθυμη, χαρούμενη, κεφάτη στο παιχνίδι και με προσόντα
Είπα λοιπόν να δοκιμασω και εκμεταλλευόμενος τις πληροφορίες σας πήγα Βασίλη smile. Τον είπατε επαγγελματία, τον είπατε άρχοντα. Συμφωνώ μαζί σας. Και "τα είπαμε" με την Κλειώ. Πρωτόγνωρη εμπειρία. Το τέλειο παιδί. Πρόθυμη, χαρούμενη, κεφάτη στο παιχνίδι και με προσόντα
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Αν έλεγα "ολα καλά" δεν θα έλεγα αλήθεια. Το παλεύω. Ανέβηκε λίγο το ηθικό και......Καλησπέρα φίλε djgatos
Πώς περνάς?
Όλα καλά με την κρίση?
Ο Θεός βοηθός.
Για πες, για πες...Αν έλεγα "ολα καλά" δεν θα έλεγα αλήθεια. Το παλεύω. Ανέβηκε λίγο το ηθικό και......
Ο Θεός βοηθός.
Τίποτα καλό και ανέβηκε το ηθικό?