bprelli_13
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέχασα να ευχαριστήσω αυτούς που μου απάντησαν,ευχαριστώ παίδες!!!
Με το συμπάθειο κιόλας αλλά φίλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά,το extra προγράμματα μπορεί να σημαίνει μόνο...κλαρίνο,κάτι που δεν ενδιαφέρομαι...Όπως είπα είμαι άσχετος με μασατζίδικα,δεν έχω πάει ποτέ και σκέφτομαι να επισκεφθωΕπειδή όμως αν ρωτούσα για πληροφορίες θα έτρωγα ένα μεγάλο άκυρο όπως οι περισσότεροι με λίγα μηνύματα εδώ ρώτησα για κάτι που βρήκα μόνος μου
Επειδή μένω έξω από την Θεσσαλονίκη και η βενζίνη έχει πάει στα ύψη,μπορεί κάποιος να μου πει αν οι φωτο που έχει είναι αληθινές από κοπέλες που έχει όντως το στούντιο?Ποια κοπέλα αξίζει σύμφωνα με τις εμπειρίες σας?
Σέβομαι αυτά που μου λες και όσες ενημερώσεις έχεις προσφέρει σε όλα τα μέλη του φόρουμ και σε ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου,απλά διακρίνω κάτι που είναι ενδιάμεσα σε επιθετικότητα και ειρωνια στο πρόσωπό μου,αν κάνω λάθος συγνώμη...αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που δεν συμμετέχω πολύ ενεργά στο φόρουμ παρόλο που είμαι αρκετά χρόνια μέλος...όχι αγόρι μου δε θα έτρωγες άκυρο...
απλώς παραπομπή στη σελ. 1100 και στον αγγελιοφόρο...
υπάρχουν μασατζίδικα που γαμάς ακόμα κι αν φοράς στολή μπάτσου...
το πρόβλημα δεν είναι η νεότης στο φόρουμ, αλλά η βαριεμάρα να διαβάσει κανείς όσα έχουν γραφτεί...
άντε στο νικόλα και περιμένουμε εντυπώσεις...
τις κοπέλες θα τις δεις κι αμα σ' αρέσουν θα περάσεις. αν όχι θα πας αλλού...
άντε να δούμε αν και πότε θα πας κι αν και πότε θα μας κάνεις καμιά ενημέρωση...
Σέβομαι αυτά που μου λες και όσες ενημερώσεις έχεις προσφέρει σε όλα τα μέλη του φόρουμ και σε ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου,απλά διακρίνω κάτι που είναι ενδιάμεσα σε επιθετικότητα και ειρωνια στο πρόσωπό μου,αν κάνω λάθος συγνώμη...αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που δεν συμμετέχω πολύ ενεργά στο φόρουμ παρόλο που είμαι αρκετά χρόνια μέλος...
Εννοείται πως θα δω τις κοπέλες και αν μου αρέσει θα περάσω,απλά ρώτησα αν οι φωτογραφίες είναι αληθινές και αν ξεχωρίζει κάποια από άποψη εμφάνισης και υπηρεσιών,δεν νομίζω να είναι κακό..Κάτι άσχετο-σχετικό,αν δεν υπήρχε το φόρουμ πόσοι από αυτους που έχουν πάει πχ με Αφρούλα από Κωλλέτη δεν θα έμπαιναν μέσα λόγω της όχι πολύ καλής της εμφάνισης...
Να είσαι σίγουρος πως όταν θα πάω θα ενημερώσω κιόλας,δεν είμαι από αυτούς που ρωτάνε και μετά μην είδατε τον Παναή...
ΥΓ πριν να ρωτήσω έκανα αναζήτηση,αλλά η αναζήτηση του σαιτ είναι για το ανάθεμα,οπότε είναι λίγο δύσκολο να βρω τις πληροφορίες που θέλω ψάχνοντας 1300 σελίδες..έχουν πάρει φυσικά τα μάτια μου αναφορές από άλλα μέλη του φόρουμ σε αυτά που ρωτάω,αλλά δεν θυμάμαι που είναι..thanks για την 1100 σελίδα
Nα είσαι σίγουρος πως όταν θα πάω θα ενημερώσω,παντελόνια φοράμε όχι φούστες...ναι σωστά είδες
είναι επιθετικότητα κι ειρωνία...
αλλά έχω βαρεθεί να ενημερώνω διάττοντες αστέρες που μόνο ζητάνε και δε δίνουν (ενημέρωση) ποτέ...
για να δούμε κι εσύ σε ποιούς ανήκεις...
στο κάτω κάτω δεν έχει νόημα να διαβάσει κανείς 1300 σελίδες.
ξεκινά από τις πρόσφατες και πάει πίσω...
Nα είσαι σίγουρος πως όταν θα πάω θα ενημερώσω,παντελόνια φοράμε όχι φούστες...
πολύ εύκολα θα κάνει μια δική του λίστα...
υγ ποια είναι η αφρούλα της Κωλέττη;
... απλά διακρίνω κάτι που είναι ενδιάμεσα σε επιθετικότητα και ειρωνια στο πρόσωπό μου,αν κάνω λάθος συγνώμη...
δεν ειναι προσωπικο . σε ολους ετσι φερομαστε στην αρχη ...
ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, μόνο οι σερίδες των μαγαζιών είναι τέτοια ώρα στο forum?Ποιά από τις 2 κοπέλες, που έχουν την ίδια ηλικία, θα θέλατε να σας κάνει μασάζ , σε μασαζό μάγαζο της Θεσσαλονίκης? Γιατί?
Καλησπερα στα παιδιά!
Πήγα πρόσφατα πάλι στη Μαριάννα. Μέχρι τώρα είχα μόνο θετικά για τα κορίτσια της. Τώρα πήρα την Έλενα, που προδιέθετε για καλά πράγματα με την πρόστυχη φατσούλα που έχει. Αλλά γελάστηκα. Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρόκειται για milf αλλα για gilf! Είναι μια γυναίκα γύρω στα πενήντα, με ό,τι αυτό σημαίνει για όσους γνωρίζουν. Πατσοκοιλιές, χαλαρό δέρμα, βυζί και κώλος με τεράστια απαισιοδοξία (βλέπουν το πάτωμα!). Καταβάλει προσπάθεια στο μασάζ και στα περαιτέρω, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχει τη φρεσκάδα της Ιόλης και της Άρτεμης. Έχει διάθεση να σε κάνει να περάσεις καλά, αλλά το μόνο εργαλείο που της έμεινε πλεον είναι το στόμα της (καλή πίπα με τελείωμα). Τα υπόλοιπα πέθαναν απ' το χρόνο. Αυτά, για να ξέρει, όποιος δεν πήγε, τι θα βρει στην κυρία και να λέμε και τα αρνητικά του ιδρύματος της Μαριάννας.
H Eλένη, η gilf 45+, ήταν πολύ καλή ρε παιδιά.
αν ειναι αυτη που λες η ξανθια,πριν 3 χρονια περιπου ηταν πολυ καυλα παντωςαυτη ειναι η παλαι ποτε που δουλευε στο smile ?
...καιρός να σκεφτούν νέο τιμολόγιο....Tην ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ μου σε όλους τους ΣΕΡΙΦΙΔΕΣ , ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΔΟΥΛΙΕΣ....
...γιατί τέτοιο δώρο;; για να μην ξαναπατήσει;;;+1000
Πριν καιρο ειχα δοκιμασει κ εγω απο ανωμαλια....αλλα δυστυχως μεγαλο ξενερωμα. Ισως θα επρεπε η συγκεκριμενη να ειναι προσφορα του μαγαζιου του στυλ "μετα απο 3 επισκεψεις, ενα μασαζ με Ελενα δωρο"