?Ευπειθώς αναφέρω!
Δώσε πληροφόρηση στο λαό....
?Ευπειθώς αναφέρω!
Δεν έχω καμιά πληροφόρηση,απλά δηλώνω εθελοντής για κασκαρεντιλίκι!
Έχεις δίκιο ΑΡΧΗΓΕ. Η γνωστή μας Μαριάννα.παραμιλάτε ορέ; η μαριάννα είναι!!!
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους και όλες.
αυτη πρεπει να ειναι
κ γιατι δεν το ειπες πιο νωρις?Αν λέτε για την Λούνα... το γύρισε στο City Tour... 250€ η ώρα αν θυμάμαι καλώς...
κ γιατι δεν το ειπες πιο νωρις?
Σε παρακαλώ αν το μάθεις στείλε pm και σε μένα. Θα το εκτιμίσω ιδιαίτερα.μας τραβηξε το ενδιαφερον η περιγραφη του συναγωνιστη για τα λαδαδικα σχετικα με τον χωρο και τα σωματα αντε να δουμε τοχει κανενας το τηλ?
οκ αλλα χλωμο το βλεπω...10 φορες το ζητησα...επτασφραγιστο μυστικοΣε παρακαλώ αν το μάθεις στείλε pm και σε μένα. Θα το εκτιμίσω ιδιαίτερα.
οντωςΚάποιοι δουλεύουν λέμε! Εξάλλου έχει περάσει όλα τα στάδια της ερωτικής βιομηχανίας... Μένει να παίξει και στο Σειρινάκη και να ολοκληρωθεί!
βρε βρε βρε.....σαν τα χιονια , Καλη χρονια και σε σενα με υγεια και οτι αλλο γουσταρεις !!!Καλή χρονιά με υγεία σε όλους και όλες.
Γιατί δεν βάζουν nuru massage στα ιδρύματα της φτωχομάνας?
Πριν μέρες διάβασα οτι στην Αθήνα υπάρχει κάτι ανάλογο..
(Αν φέρουν βέβαια και ολοκληρωμένο set με κινεζάκια.. )
Και εμένα και όπως ανέφερα στον alkinos32 πρέπει να κάνουμε κάτι με το τηλέφωνο,τουλάχιστον να το βρούμε σε εφημερίδα και να το επισκεφτούμε να δούμε από κοντά,εγώ πάντως αν το κάνω θα ανεβάσω περιγραφές και λεπτομέριες χωρίς κάρφωμα όμως.μας τραβηξε το ενδιαφερον η περιγραφη του συναγωνιστη για τα λαδαδικα σχετικα με τον χωρο και τα σωματα αντε να δουμε τοχει κανενας το τηλ?
Στο στέλνω με p.m.Και εμένα και όπως ανέφερα στον alkinos32 πρέπει να κάνουμε κάτι με το τηλέφωνο,τουλάχιστον να το βρούμε σε εφημερίδα και να το επισκεφτούμε να δούμε από κοντά,εγώ πάντως αν το κάνω θα ανεβάσω περιγραφές και λεπτομέριες χωρίς κάρφωμα όμως.
...ναι το golden time....και ο τρόπος "θεραπείας" πλησιάζει εκείνο των ευρωπαικών θεραπευτηρίων ..αν και δεν βοηθά και πολύ ο χώρος από την άποψη των εγκαταστάσεων...αν μάλιστα πάρεις 2 θεραπεύτριες ανεπανάληπτη εμπειρία....΄Ηρθες στην αθήνα πρόλαβες το επισκέφθηκες;;;Στην Αθήνα ένα υπάρχει που ξέρω με nuru massage... 150€ όμως... σκέψου εδώ πόσο θα το χρεώσουν...