Αφου ευχαριστησω τον φιλο paranomos 68 , για το τηλ. , οι εντυπωσεις μου για το καινουργιο μαγαζι στα λαδαδικα . Χωρος φανταστικος , μακραν ο καλυτερος στη πολη . 7 δωματια , τεραστιος χωρος υποδοχης , πεντακαθαρος και πολυτελεστατος .Τωρα απο που θα καλυφθουν τα τοσα εξοδα της ανακαινισης σε τετοιες δυσκολες εποχες , δεν ξερω . 5 κοπελλες μετριας εμφανισης ,εκ των οποιων μια εγχρωμη και η Ναταλι , παλια γνωριμη μου απο τη Κωλεττη , η οποια και προτιμηθηκε . Απο τιμες η Μαρια , η ιδιοκτητρια , το βιολι της .Απο 60 εως 100.Επειδη δε μου ηρθε να τη κανω ,αλλα ουτε και να δωσω ενα 100αρικο για καποια που πριν λιγους μηνες το εκανε με 80 , προτιμησα το πρωτο προγραμμα , το οποιο σε συνδυασμο με ολα τα αλλα ,μπορω να πω οτι αξιζε . Παντως να τονισω πως με τη πρωτη επισκεψη , αν δεν υπαρχουν καποιες συστασεις 'η καποια γνωριμια με καποια κοπελλα , καπως δυσκολο για κατι παραπανω απο φραπε .Στις επομενες φορες σιγουρα θα εχει , αλλα με τετοιες τιμες .......
Να ειμαστε ολοι καλα και να ενημερωνουμε .
ΥΓ Μεγαλη απωλεια η αποχωρηση της Δαναης απο το χωρο , αν αληθευουν οσα γραφτηκαν . Σιγα - σιγα ολες οι καλες περιπτωσεις χανονται . Οποιος ξερει κατι παραπανω ας γραψει