εγω ειμαι καλο παιδι.αυταρχικό; τρανς; στραπ ον;
δεν κανω τετοια
εγω ειμαι καλο παιδι.αυταρχικό; τρανς; στραπ ον;
για πεςξερω που θα ειναι απο αυριο αυτη που θα ψαχνεις
ποσο μπροστα ειμαι τελικα ε
μας την επεσε το μεικτο
100 ευρουλάκια στην ανεπτυγμενη Αυστρία...θεές!
(όχι στην χρεωκοπημένη ψωροκώσταινα)
συμφωνω με οσα λεσ φιλε ππ, αλλα δεν ειναι σε ολα ..1ωρα, μου εχει τυχει σε μασαζιδικο να χτυπαν την πορτα, και εκνευριστικα αφανταστα μου θυμησε μπουρδελλο, γαμηση των 40ε(εκει τι περνουν? 20-20) και σε αλλες ευροπαικες χωρες που περνουν 50-60ε ! τι γινεται με αυτους? μιπως ειναι φτωχοι!? στην αθηνα που που εχει 10-15ε το εννοω εδω 30-40ε,!!?? αρα δλδ. λες οτι καλα μασ κανουν εδω πανω??!!παιδιά με συμπαθάτε αλλά αν θές να με 40-50 ευρά πας σε στούντιο...
με την τσατσά και τη σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα να περιμένουν απόξω.
αυτό που προσφέρουν τα ιδρύματα έχει ένα κάποιο κόστος...
σκέψου ότι από το 80άρι οι κοπέλες παίρνουν ένα 40άρι
για να ασχοληθούν μαζί σου για μια ώρα...
και θέλουμε να είναι και όμορφες και σέξυ κι ευδιάθετες
και να μας κάνουν όλα τα γούστα...
ε μπάστα!!!
Οδικώς γιατί στο αεροπλάνο θα σκασει η σιλικόνη !!!!!!!!!!!!εγω προτιμω ναρθουν αυτες εδω
συμφωνω με οσα λεσ φιλε ππ, αλλα δεν ειναι σε ολα ..1ωρα, μου εχει τυχει σε μασαζιδικο να χτυπαν την πορτα, και εκνευριστικα αφανταστα μου θυμησε μπουρδελλο, γαμηση των 40ε(εκει τι περνουν? 20-20) και σε αλλες ευροπαικες χωρες που περνουν 50-60ε ! τι γινεται με αυτους? μιπως ειναι φτωχοι!? στην αθηνα που που εχει 10-15ε το εννοω εδω 30-40ε,!!?? αρα δλδ. λες οτι καλα μασ κανουν εδω πανω??!!
με τη κακια σου να μεινεις ρεΟδικώς γιατί στο αεροπλάνο θα σκασει η σιλικόνη !!!!!!!!!!!!