Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
οποιος εχει τη μυγα ....τα είπα όλα!!!
τι άλλο θες;
οποιος εχει τη μυγα ....τα είπα όλα!!!
τι άλλο θες;
το κερασμα ισχυει.σε κεντρικο καφε της πολης με πολυ ωραιες παρουσιες.
;) ;)Ρε μεγαλε τι θα πει πινα----κολάδικα;
η χριστίνα απο εδεμ φευγει γενικώς απο ελλαδα και την θεση της θα πάρει η άρια σλάβα εύη απο ρηλάξ
δεν μίλησα για φυλετική καθαρότητα αγαπητέ
και η αρία ομοεθνία χωρίζεται σε : νορδικές, αλπικές, σλαβικές, δηναρικές και μεσογειακές φυλές
γεια σου πορνοπαπε μεγιστε μασαζολαγνεπηγούλα;
πείτε μας μασαζοεμπειρίες αγαπητέ, κι αφήστε τις ράτσες και τους ρατσισμούς!!!
υγ με μαυρούλα θα πηγαίνατε;
γεια σου πορνοπαπε μεγιστε μασαζολαγνε
ταιλανδοπληκτος ημουνα παπακι μου διοτι δεν γινεται δια λογους οικονομικους να μεταβω στις απω-ανατολιες ατραπους της ηδονης αφου ο γιωργακης μαζι με την μερκελ μου κανανε επιθεση στα οικονομικα μου πανω που πηγα να παρω τα πανω μου.παντως δεν ειμαι μονο ταιλανδοπληκτος...υπαρχουν και αλλες οδοι να διαβω και να φτασω σε αλλους προορισμους ανα την υφηλιο αλλα ολα αυτα με την προυποθεση...ξερεις ποια...την ανεφερα εμμεσως πιο πανω.μαυρη γαζελα(μεταφορικα το γραφω) θα γαμουσα παντως εγω.γειά σου και σένα κοστάκη ταϊλανδόπληκτε!!!
ταιλανδοπληκτος ημουνα παπακι μου διοτι δεν γινεται δια λογους οικονομικους να μεταβω στις απω-ανατολιες ατραπους της ηδονης αφου ο γιωργακης μαζι με την μερκελ μου κανανε επιθεση στα οικονομικα μου πανω που πηγα να παρω τα πανω μου.παντως δεν ειμαι μονο ταιλανδοπληκτος...υπαρχουν και αλλες οδοι να διαβω και να φτασω σε αλλους προορισμους ανα την υφηλιο αλλα ολα αυτα με την προυποθεση...ξερεις ποια...την ανεφερα εμμεσως πιο πανω.μαυρη γαζελα(μεταφορικα το γραφω) θα γαμουσα παντως εγω.
λοιπόν για τελευταία φορά λέω ότι ένας καινούργιος στο σπορ
1) ανοίγει αγγελιοφόρο και ψάχνει
2) αν γνωρίζει ανάγνωση θα βρει:
ρηλαξ 698- ---478 ΚΚ εκατόν κάτι
εδέμ 698- ---162 Γιαννιτσών εκατόν κάτι
αβις 2310 8---56 694- ---069 όλγας εκατόν κάτι
μαριάννα (αν δεν την πιάσανε)698- ---791 Ιπποκράτειο
δραγούμη 695- ---145
που έχουν αγγελία...
αλλά κάποιοι δε θέλουν να κουράσουν το μυαλουδάκι και το τηλεφωνάκι τους...