johnathan3
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποσο ασχετος ειμαι ρε γαμοτοαπό τα αρχαιότερα ιδρύματα της πόλεως....
ποσο ασχετος ειμαι ρε γαμοτοαπό τα αρχαιότερα ιδρύματα της πόλεως....
τελοσ παντον, τι παιζει εκει αποποσο ασχετος ειμαι ρε γαμοτο
τελοσ παντον, τι παιζει εκει απο
να του πεις του μωρου πως αν θελει 100 να παει να βρει αλλουstin eptalofo apenanti apo kafeteria gnosti..2 orofos..k ena akomi ston evosmo..m,aleksandrou ston 1 orofo.tarifa 50.70 pipa 100 tsiou tsiou...kalo to moro..25 xronon
μάγκες αν σκεφτεί λίγο καλύτερα κανείς,παντού είναι μάπα το καρπούζι...ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας,πας σε ένα μασατζίδικο,
εμφανίζονται 5 κοριτσάκια 18-28,κουκλάκια πραγματικά,ντυμένα μόνο με εντυπωσιακά φορεματάκια,γοβίτσες άνευ σουτιέν,το βυζάκι να φαίνεται ελαφρώς...διαλέγεις μια,σε πηγαίνει σε ένα καταπληκτικό χώρο,με όλα τα κομφόρ,αφού χαλαρώσεις...ντουζάκι,ποτάκι,ξαπλώνεις,έρχεται το μωράκι και σου κάνει ένα εκπληκτικό oil masage,σε λιώνει ολοκληρωτικά και αρχίζει ξανά με γιαπωνέζικη κουλτούρα...τρίβεται ολόκληρη πάνω σου,τα βυζάκια,το μουνάκι,το σώμα της...σε κάνει και χύνεις με τη μια...μετά σου τα ρουφάει όλα τα χύσια και ξεκινάει ένα ασύλληπτο τσιμπούκι,γλύφει αρχίδια,κώλο,καυλί σαν να λατρεύει τον πούτσο σου...και σε σε πηδάει ασυγκράτητα,με γλυψίματα και φιλιά,τόσο που να νιώθεις ζάλη....αφού ξαναχύσεις ,σε καθαρίζει, κάνετε μαζί ντουζάκι,σε σκουπίζει και σε βοηθάει στο ντύσιμο....έτσι έπρεπε να είναι....και είναι στην Ιαπωνία,στην Ταϊλάνδη...κ.ο.κ. και η τιμή εκεί είναι μόλις 20€,εδώ εγώ πλήρωνα και 150€ για κάτι τέτοιο...αυτά φιλαράκια...αυτά..
Μας εφιαξες πορνοπαππού. Αυτο ακριβώς εννοώ. Ποτε θα βάλουμε μπρος τα εκπαιδευτήρια ;; Έχω και αυτή τη παχιά λιπαρή ουσία που χρησιμοποιούν οι γιαπωνεζες.
mporei kapios na me dosei kanena til gia na pao tora..ektos apo drgoumi k b.olgas pano apo to video club
φιλαρακι ..παρα πολυ καλη η ιδεα σου!! συμφωνω απολυτα μαζι σου και ειμαι μεσα!!!Ψάχνω συνεργασία με παλιούς μασσαζοκρεβατόπληκτους να ανοίξουμε ένα κατάστημα που θα παρεχει εκπαίδευση σε νέες μασσατζούδες. Θα τις μαθαίνουμε όλα τα μυστικά του καλού μασσάζ και θα είναι έτοιμες πλέον να τα κονομήσουν. Κόστος 50€ η ώρα και υποχρεωτικά μαθήματα 8. Έξτρα η εκπαίδευση για nuru massage. Νομίζω είναι πολυ καλη επενδυση σκεφτητε το.
στο τηλ. που μιλησα με καποιον ...μου ειπε 50ε ,40 λεπτα. τελικα δεν προλαβα να παω λογο υποχρεωσεων!!τα πάντα όλα.
δεν ξέρω τι προσωπικό έχει.
πρέπει να πας και να μας πεις....
και να του πεις ότι το φουλ είναι στα 80 πια....