Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ.Η ΚΑΤΙΑ ΑΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΔΙ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ. Ο ΒΥΖΟΣ ΒΥΖΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ FULL BODY TIT MASSAGE ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
ενημερωση για ι.δραγουμη :πηρα τηλ για βραδυνο μασαζ και μου λεει η δεσποινα(ετσι παρουσιαστικε σε μενα δλδ)οτι αμα ειναι να ερθετε 2 θα καθησω μεχρι τις 11 για εσας,α ωραια λεω θα περασω απο κει να τα πουμε.μετα απο ενα μισαωρο,παω απο κει και βλεπω μια κοντη χοντρη δε λεω με βυζους αλλα δε τη μαμουσα ουτε αμα με πληρωνε.μακρια κι αγαπημενοι ασε που μου εκανε και μια ενημερωση για μασζ 45 λεπτων στα 50 ευρω.λεω τπτ αλλο δεν υπαρχει? :fuck1: :knockinb: :pipa1: και μου λεει οχι.καλα λεω αντε γεια

ZEYS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: ε γεια σας παιδες ....και καλεσ διακοπες σε ολους... :dancing: :dancing:  παιδια μια ερωτησουλα...στην τσιμισκη ειπαρχει ακομα το μασαζιδικο???? πηγε κανεισ τελευτεα??? παιζει κατι ??? :tits2:

sexyabout_u

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια.μηπως γνωριζει κανεις που πηγε η Ολυμπια απο bodey relax κ.καραμανλη..δεν ξερω αν εχει σχεση με το body relax που αναφερεται εσεις..πηγα 2 φορες εκει μια ξανθια κοπελα ειναι που εκανε απλα μασαζ..σε εμενα τουλαχιστον..

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
επισκεψη μεσημερακι αφου πηρα τηλ πρωτα και ανημερωθηκα για νεες αφιξεις και μειωμενες τιμες στα 80 σε εμενα διοτι εδινα 100 οπως ειπα και καποια αλλη στιγμη...λοιπον τζουλια μιλφ βουλγαρα καστανοξανθο με ωραιο σωμα για την ηληκια της και βυζαρες καλες για ρουφηγμα ..αφου πηρα το ποτακι μου και εκανα το τσιγαρακι μου ηρθε η τζουλια βουλγαρα και πολυ μα παρα πολυ καυλιαρα παιδια η γυναικα ειναι καινουρια λεει εδω και τα δινει ολα τι να σας λεω απο που να αρχισω και που να τελειωσω μου εκανε τα παντα γλυψιμο αρχιδιων και βαλε χερια ποδια μπρος πισω πανω κατω δεν μπορω να περιγραψω με μηνυματα τι περασα αλλα ηταν ενα απο τα καλυτερα μου τα τελευταια χρονια ...μπραβο στο κοριτσι την γυναικα δηλαδη τα δινει ολα και δεν σε αφηνει περιθωρια ..αφου τελειωσαμε τον ξανα πηρε στο στομα και τον εγλειφε για 10 λεπτα αφου στραγγιξα τελειως. πολυ καθαρη πολυ καυλιαρα και ξερει τι κανει και το κανει τελεια ..στο τελος μου εκανε και μασαζ για κανα 10 λεπτο τεταρτο ,μου εφερνε και το ποτο να πινω παραλληλα μου μιλουσε με ετριβε και με εγλυφε παντου...η γυναικα ειναι αχορταγη ...θα με θυμυθειτε οσοι πατε σιγουρα...μπραβο μπραβο μπραβο τα καλυτερα λεφτα που εχω δωσει τα τελευταια χρονια για αυτο το υπεροχο μασαζ........ ;) :fuck1:
ειναι περιπου 40 χρονων.....ξεχασα να πω αλλα τυφλα να εχουν οι πιτσιρικες αφου θα το ελεγα οτι η γρια η κοτα εχει το ζουμι και τελικα αποδειχθεικε για αλλη μια φορα....

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
να παμε γιατι οχι

αλλα αν μας πεις που ειναι η βουλγαρα

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
επισκεψη μεσημερακι αφου πηρα τηλ πρωτα και ανημερωθηκα για νεες αφιξεις και μειωμενες τιμες στα 80 σε εμενα διοτι εδινα 100 οπως ειπα και καποια αλλη στιγμη...λοιπον τζουλια μιλφ βουλγαρα καστανοξανθο με ωραιο σωμα για την ηληκια της και βυζαρες καλες για ρουφηγμα ..αφου πηρα το ποτακι μου και εκανα το τσιγαρακι μου ηρθε η τζουλια βουλγαρα και πολυ μα παρα πολυ καυλιαρα παιδια η γυναικα ειναι καινουρια λεει εδω και τα δινει ολα τι να σας λεω απο που να αρχισω και που να τελειωσω μου εκανε τα παντα γλυψιμο αρχιδιων και βαλε χερια ποδια μπρος πισω πανω κατω δεν μπορω να περιγραψω με μηνυματα τι περασα αλλα ηταν ενα απο τα καλυτερα μου τα τελευταια χρονια ...μπραβο στο κοριτσι την γυναικα δηλαδη τα δινει ολα και δεν σε αφηνει περιθωρια ..αφου τελειωσαμε τον ξανα πηρε στο στομα και τον εγλειφε για 10 λεπτα αφου στραγγιξα τελειως. πολυ καθαρη πολυ καυλιαρα και ξερει τι κανει και το κανει τελεια ..στο τελος μου εκανε και μασαζ για κανα 10 λεπτο τεταρτο ,μου εφερνε και το ποτο να πινω παραλληλα μου μιλουσε με ετριβε και με εγλυφε παντου...η γυναικα ειναι αχορταγη ...θα με θυμυθειτε οσοι πατε σιγουρα...μπραβο μπραβο μπραβο τα καλυτερα λεφτα που εχω δωσει τα τελευταια χρονια για αυτο το υπεροχο μασαζ........ ;) :fuck1:
ειναι περιπου 40 χρονων.....ξεχασα να πω αλλα τυφλα να εχουν οι πιτσιρικες αφου θα το ελεγα οτι η γρια η κοτα εχει το ζουμι και τελικα αποδειχθεικε για αλλη μια φορα....
εβιτα....sorry

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
συγχωρεμένος :priest:. αλλά πες μας κ τι άλλο είχε

κ πως τα κατάφερες με τη μείωση

γιατί απ ότι καταλαβα δεν είναι γενικό

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πήγα στο City Gate ρε παιδιά και δε μου ανοίξανε.. Είναι δυνατόν; Τόσο δύσκολο είναι να κάνεις ένα μασαζ ρε παιδιά;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
καθολου δυσκολο ειναι να κανεις μασαζ

το δυσκολο ειναι να  :knockinb:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Γεια σας φιλοι. Δεν εχω ξαναπαει σε μασατζιδικο, τα ενδιαφεροντα μου εξαντλουνταν σε αλλα παρεμφερη
ιδρυματα, αλλα διαβασα καμια δεκαρια σελιδες στο theard σας και ψηνομαι να παω.
Υπαρχει περιπτωση να μου δωσει καποιος κανενα τηλεφωνο, διευθυνση και οδηγιες προς ναυτιλομενους?
Μαλλον του Βασιλη στο city gate απ΄οτι καταλαβα μ΄ενδιαφερει. Χωρις να αποκλειεται καποιο αλλο.
Ευχαριστω.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μήπως μπέρδεψες τις....εύες????

γιατί πριν 2 μέρες ήταν στο εντελβάις η τζούλια...

καστανόξανθη,μαυρισμένη,40άρα,με πολύ μικρό στήθος....

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Καλησπεερα σε ολους.εχουμε το τηλ απο κωλλετη? Ευχαριστω προκαταβολικα

desires_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Για μία Εύα που έχει αγγελία στον Αγγελιοφώρο και είναι κοντά στον σταθμό μόνη της από ότι είπε στο τηλέφωνο, γνωρίζει κανείς κάτι;

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
μπορει καποιος να μου στειλει το τηλ απο εβιτα παρακαλω

fotisabg

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια τηλ σε πμ τησ μαρινασ προην βασιλη μοναστηριου στειλτε σοσ

otinanai32

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας φιλοι. Δεν εχω ξαναπαει σε μασατζιδικο, τα ενδιαφεροντα μου εξαντλουνταν σε αλλα παρεμφερη
ιδρυματα, αλλα διαβασα καμια δεκαρια σελιδες στο theard σας και ψηνομαι να παω.
Υπαρχει περιπτωση να μου δωσει καποιος κανενα τηλεφωνο, διευθυνση και οδηγιες προς ναυτιλομενους?
Μαλλον του Βασιλη στο city gate απ΄οτι καταλαβα μ΄ενδιαφερει. Χωρις να αποκλειεται καποιο αλλο.
Ευχαριστω.

file dokimase mariana k tha me thimitheis!!ola ta eurw leme!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom