Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
κ τι αστέρων εαληθεύει ότι είχαν επαφές πολλών αστέρων;
ασημένιων χρυσών κ δε συμμαζεύεται
κ τι αστέρων εαληθεύει ότι είχαν επαφές πολλών αστέρων;
na min ertheis edo otan einai ola xalia kai boreis alou na pas me 40 euro.... pas eki na kolliseis kati kai ade gia.
εβιτα....sorryεπισκεψη μεσημερακι αφου πηρα τηλ πρωτα και ανημερωθηκα για νεες αφιξεις και μειωμενες τιμες στα 80 σε εμενα διοτι εδινα 100 οπως ειπα και καποια αλλη στιγμη...λοιπον τζουλια μιλφ βουλγαρα καστανοξανθο με ωραιο σωμα για την ηληκια της και βυζαρες καλες για ρουφηγμα ..αφου πηρα το ποτακι μου και εκανα το τσιγαρακι μου ηρθε η τζουλια βουλγαρα και πολυ μα παρα πολυ καυλιαρα παιδια η γυναικα ειναι καινουρια λεει εδω και τα δινει ολα τι να σας λεω απο που να αρχισω και που να τελειωσω μου εκανε τα παντα γλυψιμο αρχιδιων και βαλε χερια ποδια μπρος πισω πανω κατω δεν μπορω να περιγραψω με μηνυματα τι περασα αλλα ηταν ενα απο τα καλυτερα μου τα τελευταια χρονια ...μπραβο στο κοριτσι την γυναικα δηλαδη τα δινει ολα και δεν σε αφηνει περιθωρια ..αφου τελειωσαμε τον ξανα πηρε στο στομα και τον εγλειφε για 10 λεπτα αφου στραγγιξα τελειως. πολυ καθαρη πολυ καυλιαρα και ξερει τι κανει και το κανει τελεια ..στο τελος μου εκανε και μασαζ για κανα 10 λεπτο τεταρτο ,μου εφερνε και το ποτο να πινω παραλληλα μου μιλουσε με ετριβε και με εγλυφε παντου...η γυναικα ειναι αχορταγη ...θα με θυμυθειτε οσοι πατε σιγουρα...μπραβο μπραβο μπραβο τα καλυτερα λεφτα που εχω δωσει τα τελευταια χρονια για αυτο το υπεροχο μασαζ........ ;)
ειναι περιπου 40 χρονων.....ξεχασα να πω αλλα τυφλα να εχουν οι πιτσιρικες αφου θα το ελεγα οτι η γρια η κοτα εχει το ζουμι και τελικα αποδειχθεικε για αλλη μια φορα....
Γεια σας φιλοι. Δεν εχω ξαναπαει σε μασατζιδικο, τα ενδιαφεροντα μου εξαντλουνταν σε αλλα παρεμφερη
ιδρυματα, αλλα διαβασα καμια δεκαρια σελιδες στο theard σας και ψηνομαι να παω.
Υπαρχει περιπτωση να μου δωσει καποιος κανενα τηλεφωνο, διευθυνση και οδηγιες προς ναυτιλομενους?
Μαλλον του Βασιλη στο city gate απ΄οτι καταλαβα μ΄ενδιαφερει. Χωρις να αποκλειεται καποιο αλλο.
Ευχαριστω.
file dokimase mariana k tha me thimitheis!!ola ta eurw leme!!