Dimitris mavros
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτη ειναι ανεξαρτητη,βασικα εγω για στουντιο ελεγα....
μαλλον αυτη λες ;)
εδω τι παιζει? κανει και φραπεδακι ή κ παραπανω?
αυτη ειναι ανεξαρτητη,βασικα εγω για στουντιο ελεγα....
μαλλον αυτη λες ;)
βασικα παιρνω τηλ αλλα ειναι κλειστο....μηπως το χει παρατησει το αθλημα η δεσποινις!αυτη ειναι ανεξαρτητη,βασικα εγω για στουντιο ελεγα....
εδω τι παιζει? κανει και φραπεδακι ή κ παραπανω?
η Νασια παπαφη ειναι διακοπες.....για οςους σκεφτονται να την επισκευτουν!!!1/8 επιστρεφει
ΤΥΧΕΡΕ .MAZI MOU EINAI....
αυτή το ξέρει?MAZI MOU EINAI....
η μαριαννα πρωην Βασιλη φιλε?στειλε πμ τηλ.εσυ πηγες?πες εντυπωσειςΚαινούριο μαγαζάκι με υπηρεσίες κορυφή άνοιξε η Μαριάννα απο Γιαννιτσών. Προσοχή μόνο στο ψηλό αγγούρι που τη "βοηθά". Σχετικά με δνση ψαξτε αγγελιοφόρο. Δυναμική Και οικονομική. Η λύση στη κρίση.
ΝΕΟ ανδρικο στουντιο "Εδεμ".απολαύστε μασάζ με πολλά προγράμματα από εμφανίσιμες κοπέλες
γνωριζει κατι καποιος γιαυτην την αγγελια?
Καινούριο μαγαζάκι με υπηρεσίες κορυφή άνοιξε η Μαριάννα απο Γιαννιτσών. Προσοχή μόνο στο ψηλό αγγούρι που τη "βοηθά". Σχετικά με δνση ψαξτε αγγελιοφόρο. Δυναμική Και οικονομική. Η λύση στη κρίση.
Καινούριο μαγαζάκι με υπηρεσίες κορυφή άνοιξε η Μαριάννα απο Γιαννιτσών. Προσοχή μόνο στο ψηλό αγγούρι που τη "βοηθά". Σχετικά με δνση ψαξτε αγγελιοφόρο. Δυναμική Και οικονομική. Η λύση στη κρίση.
ειναι ανοιχτα και Σαββατο?Καινούριο μαγαζάκι με υπηρεσίες κορυφή άνοιξε η Μαριάννα απο Γιαννιτσών. Προσοχή μόνο στο ψηλό αγγούρι που τη "βοηθά". Σχετικά με δνση ψαξτε αγγελιοφόρο. Δυναμική Και οικονομική. Η λύση στη κρίση.
Ποια Μαριαννα ειναι αυτη ρε φιλε ΄ Δωσε περισσοτερες πληροφοριες . Το τηλ. της αγγελιας σε τι ληγει¨Και τι υπηρεσιες κορυφη ειναι αυτεςΚαινούριο μαγαζάκι με υπηρεσίες κορυφή άνοιξε η Μαριάννα απο Γιαννιτσών. Προσοχή μόνο στο ψηλό αγγούρι που τη "βοηθά". Σχετικά με δνση ψαξτε αγγελιοφόρο. Δυναμική Και οικονομική. Η λύση στη κρίση.
O K .Ευχαριστω . Καταλαβα .Ειναι η γνωστη Μαριαννα απο Βασιλη - Κωλεττη ,στη καινουργια της προσπαθεια για επαγγελματικη ανεξαρτητοποιηση .Σταθερη αξια και σε καμμια περιπτωση πεταμενα λεφτα .Οι υπηρεσίες είναι τρεις 40 60 80 Πολυ καλη ποιότητα μασάζ και αντίστοιχα χέρι στόμα και μνί. Το τηλ σε 791 τελειώνει και εύκολα το βρήσκεις στην ηλεκτρονική διευθηνση του αγγελιοφόρου. Και ναι είναι όπισθεν γκάλη. Να περνάτε καλά και καλο καλοκαίρι.
καλησπερα φιλε σ/φε! μπορεις να μου στειλεις αν γινεται με πμ το τηλ. του βασιλη- κωλεττη, ευχαριστω !!Μετα απο καιρο επιστροφη στη δραση .Επισκεψη σε Βασιλη- Κωλεττη . Παρουσες και διαθεσιμες την στιγμη της επισκεψης Δαναη , Λενα , Ναταλι και Μελινα . Ενω ειχα κατα νου να προτιμησω Δαναη ,επηρεασμενος απο τις περιγραφες αλλων συν/φων , δε ξερω τι με εκανε και προτιμησα Ναταλι . Απο πρωην ΕΣΣΔ φυσικα .Παλια στο χωρο , με προυπηρεσια στα φυσικοθεραπευτηρια της Βασ. Ολγας ( ρεσορτ και εντελβαις ) .Δε το μετανοιωσα . Καλη και στο μασαζ και στις αλλες υπηρεσιες της : και σε συνεχεια των προγραφοντων οχι στενη