Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

MICH743

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
0
σε ποιο αστερι αναφερεστε παιδες¨΄

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.120
Πόντοι
7.095

sexyabout_u

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
geia sas paidia!!kainourgios edw pera kai tha ithela ta fwta kapoiou an gnwrizei kamia dieuthinsi na mou steilei gia kalo masaz prwta k an paizei kapoia ektonwsi akoma kalutera...thanks

eldonate@

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
geia sas paidia!!kainourgios edw pera kai tha ithela ta fwta kapoiou an gnwrizei kamia dieuthinsi na mou steilei gia kalo masaz prwta k an paizei kapoia ektonwsi akoma kalutera...thanks
Μια καλή αρχή θα κάνεις με τον αγγελιοφόρο...
Πολλά από τα μαγαζιά που αναφερόμαστε είναι πριβέ και δύσκολα θα πας εκτός αν σε πάει κάποιος αλλιώς ΤΙΠΟΤΑ.

Salonikos35

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα. Λοιπον θα κανω ΜΙΑ  ερωητηση και παρακαλω να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ καποιος ειλικρινα οχι χαζομαρες.

Στο Spa Prive εχει "φαει" κανεις την Αννι ;;;; (ξανθια αδυνατη)

Εστω και private ας μου απαντησει καποιος.

Ευχαριστω.

dstavros

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη σε Εβιτα Παρασκευη βραδυ με κολλητο συναγωνιστη απο το site. Παρουσιες: Ερρικα, Νασια, μια Τσεχα (δεν θυμαμαι ονομα) και η Κατια (Ρωσιδα) η οποια με ανελαβε. Πολυ γλυκια παρουσια, χαμογελαστη, με καλο μασαζ και ακομη καλυτερο  :pipa2: και  :fuck1: . Υστερα απο αποχη απο το σπορ για μεγαλο διαστημα, εμεινα πολυ ευχαριστημενος.  :dancing:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Επισκεψη σε Εβιτα Παρασκευη βραδυ με κολλητο συναγωνιστη απο το site. Παρουσιες: Ερρικα, Νασια, μια Τσεχα (δεν θυμαμαι ονομα) και η Κατια (Ρωσιδα) η οποια με ανελαβε. Πολυ γλυκια παρουσια, χαμογελαστη, με καλο μασαζ και ακομη καλυτερο  :pipa2: και  :fuck1: . Υστερα απο αποχη απο το σπορ για μεγαλο διαστημα, εμεινα πολυ ευχαριστημενος.  :dancing:

τελικα συναδελφε ειχα δικιο για τα μωρα??? εεεε παντως περασαμε καλα ... και αν παιρναμε και τις 2 για λεσβιακο θα ηταν καλυτερα με τις πιτσες ...  :2on1: :tits: :bounce-glasses:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
καλαβρύτων 26 καλαμαριά
...μπορείς να μου στείλεις τηλνο της εβίτας με pm ;η Εβίτα είναι αυτή από Όλγας ; έχεις και κάποιο άλλο καλό να μου συστήσεις - ανεβοκατεβαίνω από Αθήνα και ο χρόνος είναι περιορισμένος... ευχαριστώ

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σάββατο 12/3/11 είχα διάθεση για χαλάρωση. Λέω λοιπόν να πάω Άνθος. παίρνω τηλ. και μου λέει έχουμε πρόβλημα με τα υδραυλικά, δεν μπορώ να εξυπηρετήσω. Λέω λοιπόν να πάω να δοκιμάσω Βασίλη.. Κ Καραμανλή. Πάω λοιπόν και μιλάω μαζί του στα ίσια μιας που την προηγούμενη που είχα πάει πριν καιρό μου το έπαιζε κινέζος.. Ο άνθρωπος και προς τιμή του μου είπε ότι αν δεν πάρει συστάσεις δεν αξίζει να ρισκάρει για το τίποτε την δουλειά του,μόνο μασαζάκι αν θέλω. εγώ από την άλλη τον ευχαρίστησα και αποχώρησα γιατί δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κόντρα επισκέψεις για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας!!
Απέναντι λοιπόν body relax. Και δεν πάω, λέω. :sunglasses:
Τέσσερις κορασίδες τον αριθμό, η μια χειρότερη από την άλλη + μια. Μαργαρίτα το όνομα αυτής όπως μου συστήθηκε, από Λευκορωσία και μετά από μια διετία στην Αθήνα τώρα και στην Θεσσαλονίκη!! :) Κορμί θάνατος για τα γούστα τα δικά μου, λεπτό σφριγηλό κορμακι, και αχλαλάκι βυζάκι. Μετά από περιπου 15λεπτά καλούτσικο μασαζάκι βγάζει την αθλητική περιβολή  :dancing: και ξεκινάει ένα " ευχάριστο body to body " προσπάθησε τουλάχιστον.. και πάντα με χαμόγελο και ευγένεια
συνέχισε με ένα πολύ καλύτερο :pipa2: με αρκετά deep και eye contact, ενώ στο κυρίως πιάτο θα έλεγα ότι η συμμετοχή ξεπέρασε το πολύ καλά :rockon:

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Ξέρει κανέις η Εύα στο μαγαζί πίσω από το Carrefur Angel Spa στην ποσειδώνος τι παίζει?είναι για γυναίκες μόνο?????

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
to amarylis efere ena albanaki melaxrino polli kalo.mono 18 xronon alla apo  :pipa2:kai  :zfuck: den skampazei kai polla.tin dikaiologo afou apo oti mou eipe den eixe kai polles sexoempeiries stin xora tis!!a kai kati allo,to full puck mages sta 80e!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ΜΑΛΑΚΕΣ προσέχετε με τα ακάποτα τώρα τελευταία.Εντάξει μπορεί να υπάρχει κάποια ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ που να το δέχεται(ή να το προτείνει)αλλά σκεφτείτε και λίγο με το πάνω κεφάλι(Πολλοί έχετε και γυναίκα ή μόνιμη σχέση).ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ?

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
431
Πόντοι
26
ΜΑΛΑΚΕΣ προσέχετε με τα ακάποτα τώρα τελευταία.Εντάξει μπορεί να υπάρχει κάποια ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ που να το δέχεται(ή να το προτείνει)αλλά σκεφτείτε και λίγο με το πάνω κεφάλι(Πολλοί έχετε και γυναίκα ή μόνιμη σχέση).ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ?

Και ομως υπαρχουν πολυ μαλακες...  :idiot: :idiot: :idiot:

eldonate@

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν θέλουμε να μην συμβαίνει θα πρέπει να τις ονομάζουμε όταν έχουμε μια ανάλογη πρόταση,να το γνωρίζουν και οι υπόλοιποι και να μην τις προτιμάμε είναι άκρως επικίνδυνες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Δεν μιλάω για κάποια συγκεκριμένη αλλά για κάποιους που δίνουν ακόμα και 3-4 φορές το κόστος του ραντεβού για να πάρουν κάτι τέτοιο , αν συνεχίσουν θα μιλήσω με ονόματα ΜΑΛΑΚΕΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom