House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ας μας πουν οι στουντιάκηδες τώρα πόσοι τη γάμησαν σαν Ισπανίδα-ΓερμανίδαYes it is!!!! αυτη ειναι με αλλο look στο μαλλι
Ας μας πουν οι στουντιάκηδες τώρα πόσοι τη γάμησαν σαν Ισπανίδα-ΓερμανίδαYes it is!!!! αυτη ειναι με αλλο look στο μαλλι
εγω την γαμησα παντως σαν μια ταπεινη ρουμανα απλα και προ βυζιων μαλιστα......Ας μας πουν οι στουντιάκηδες τώρα πόσοι τη γάμησαν σαν Ισπανίδα-Γερμανίδα
Εσύ γι αυτό είσαι και τιμημένος μικρέεγω την γαμησα παντως σαν μια ταπεινη ρουμανα απλα και προ βυζιων μαλιστα......
Ξέρει μπάνιο στα κύμματα?εγω παλι σαν το γυφτακι που κατεβηκε θαλασσα ...
Ξέρει μπάνιο στα κύμματα?
βεβαια την γαμησα και μετα τα βυζια....πως λενε στα μποντιλαιν....πριν και μετα.....Εσύ γι αυτό είσαι και τιμημένος μικρέ
Μα δεν έχεις αφήσει και καμιά αγάμητη,πριν,μετά,πάνω,κάτω και πλαγίωςβεβαια την γαμησα και μετα τα βυζια....πως λενε στα μποντιλαιν....πριν και μετα.....
Relax: Χριστίνα 42+ πολύ καλή
Ευη 36+ καλό
Yes it is!!!! αυτη ειναι με αλλο look στο μαλλι
Πόσες φορές θα ξαναπούμε τα ίδια?Πολλά(πάρα πολλά)στουντιοκόριτσα "παρκάρουν" στα μασατζίδικα πια.Πολύ πιο ξεκούραστα λεφτά αν και πιο λίγα(αλλά σαν ποσοστό πιο πολλά)
Η Νοέλ η Ολλανδέζα και η Ρουμάνα Αλεξάνδρα στο ΕντελβάιςΠοιες αλλες ξερεις δηλαδις ?
Μπορει να ψαχνει καμια παλια του αγαπη κανεις
Και όμως είναι η Λούνα. Πέρα από την χαρακτηριστικότατη κολάρα της, είναι και τo tatoo που έχει πάνω από τον κόλο αυτο που είναι συνδιαασμός Mercedes με mini cooper. Στην φώτο με το άσπρο βρακί φαίνεται καλύτερα.μοιαζει αρκετα κ στο στηθος καθοτι σιλικονατο
αλλα κ στο χαμογελο αλλα αν ειναι αληθεια το 1,68 που
γραφει την αποριπτει πανηγυρικα γιατι η λουνα ειναι
1,60 με τακουνια
έτσι ακριβώς.παντως στο στσ μασαζτιδικα ειναι καλυτερα , γιατι εκει ΔΕΝ ειναι πουτανες απ οτι ξερω ε ?
Ας ρίξω και εγώ ένα review!
Smail- Βασίλης: Έλενα Καλό full προγραμματάκι
Εντελβαις: Κλασικά Βίκυ, Μόνικά.
Νόελ αν θέεις να ρισκάρεις και να χάσεις ή να κερδίσεις
Αλεξάνδρα- μαυρομάλλα, μικρό σωματότυπο, λεπτή, καλή
Αγγελική- χοντρούλα μεγάλα στήθη πολύ καλό μασάζ
Ντανιέλα- καλό σωματάκι, αλβανίς
Μοναστηρίου- Βασίλης: Μένια- θετικό το ισοζύγιο Μαρριάννα
Συμφωνώ πολύ δυνατό team ο Βασίλης και από τα ξεχωριστά μαγαζιά στην πόλη, προσωπική προτίμηση Μαριανα αλλά περί πράξεως... Ατού πιστεύω τα δίπλα...