Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έλα ρε τσιμπήσατε όλοι από ένα αβανταδόρικο ποστ

"από κει και πέρα είναι θέμα της κάθε κοπέλας"......

Κανένα θέμα καμιάς κοπέλας

Οι τύποι είναι απατεώνες και φοβιτσιάρηδες και απαγορεύουν το ο,τιδήποτε

όποια πάει να κάνει τίποτα έξτρα,την διώχνουν αμέσως

ούτε μισό ευρώ στους καραγκιόζηδες,αυτοί στηρίζονται 100% στην κοροιδία του κόσμου που περιμένει μετά από 10 επισκέψεις να προχωρήσει παραπέρα,αλλά πότε δεν προχωράνε

ΥΓ και να συζητάμε ακόμα για αυτούς είναι γελοίο,όταν υπάρχουν 50 μαγαζιά με φουλ πρόγραμμα....ποιος ο λόγος να αναφέρονται αυτά τα 2 μαγαζιά?

Μην νομίσει κανείς ότι έχω κάτι προσωπικό,στα παπάρια μου οι 2 καραγκιόζηδες που παριστάνουν τους ψευτονταβατζήδες(αλλά από μέσα φοράνε πάμπερς)

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Εχεις τιποτε προϋγούμενα μαζί τους?

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
σόρρυ φίλε μου, κούλαρε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρες σ όλους  :)
Τι έγινε πέσαν οι τιμές ή ακόμα?
Δε θα περιμένω και πολύ. :s&m_1:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
μετα απο παροδο πολλων μηνων,εφτασε η στιγμη (αν και με μεγαλη καθυστερηση) να γραψω και εγω την κριτηκη μου
Επισκεψη στον Βασιλη(μοναστηριου)
Μετα απο κονε συντροφου(ονοματα δεν λεμε,οικογενειες δεν θιγουμε) επισκεφτηκα τον χωρο. 2 κοπελες παρουσες,μια εκ των οποιων η Μενια. τα δωματια πολυ ωραια, το μπανιο ομως τραγικο.τεσπα, μασαζακι στα γνωστα επιπεδα χαιδολογηματος, αλλα κατα τ'αλλα πολυ καλη συμπεριφορα στα παρελκομενα. προγραμματα 40-60-80. παρολη την αθλια εικονα του μπανιου(παλιο και με μπανιερα,οχι ντουζ) γενικοτερα μου αρεσε η κατασταση στο εν λογω μαγαζι,αν και ειμαι σιγουρος οτι το κονε που μου εγινε διευκολυνε απιστευτα τα πραγματα,και ημουν και εγω πολυ χαλαρος.Θα το ξανατιμησω
P.S. σε μενα μονο φανηκε καλη η Μενια? Κανενας αλλος εχει να σχολιασει για την εν λογω κορασιδα?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έχει σχολιαστεί το μιλφ Μένια πολλές φορές από πολλούς παίχτες και πάντα θετικά παίχτη alfista  :)
Mπράβο Βασίλη για τις καλές τιμές.Αναμένουμε(με τη μετακόμιση ανατολικά μπάνια στα δωμάτια,ac
και πιο πολλές επιλογές κοριτσιών). :)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Έχει σχολιαστεί το μιλφ Μένια πολλές φορές από πολλούς παίχτες και πάντα θετικά παίχτη alfista  :)
Mπράβο Βασίλη για τις καλές τιμές.Αναμένουμε(με τη μετακόμιση ανατολικά μπάνια στα δωμάτια,ac
και πιο πολλές επιλογές κοριτσιών). :)
οχι ρε γμτ γιατι μου το χαλας τωρα? θα παει ανατολικα? γαμω τα ανατολικα μου,μασαζοπιατσα εχετε γινει.μια ζωη στην υποβαθμιση οι δυτικες συνοικιες γκρρρρρ
χαχαχαχα με αυτα που εχω δει τοσα χρονια μου φανηκε περιεργο που αναφερεις την μενια σαν μιλφ. Φοιτητριουλα μου φανηκε με τα τερατα που εχω δει τοσα χρονια χαχαχα
ρισπεκτ παντως στο θεμα των τιμων,χαλαλι το μπανιο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
35άρα είναι αλλά κρατιέται μια χαρά.

jojoloko

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
0
Κάποιος το τηλ απο Έλενα Μοναστηρίου plzzzz...

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
35άρα είναι αλλά κρατιέται μια χαρά.

House , σε παω με τα χιλια γιατι εισαι μεσα σε ολα.
Οντως 35-36 ειναι η Μένια και όντως ειναι π.καλή.
Ο Βασιλης από οτι εμαθα (φρεσκιες πληροφοριες) δε θα μετακομισει τελικα ανατολικα αλλά καπου εκει κοντα που ειναι τωρα.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Ετσι είναι. Από καιρό είναι γνωστό αυτό.

Αχ House θα σε μαλώσω :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

Παλιές πληροφορίες έχεις

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
House , σε παω με τα χιλια γιατι εισαι μεσα σε ολα.
Οντως 35-36 ειναι η Μένια και όντως ειναι π.καλή.
Ο Βασιλης από οτι εμαθα (φρεσκιες πληροφοριες) δε θα μετακομισει τελικα ανατολικα αλλά καπου εκει κοντα που ειναι τωρα.
]
χααααααααα σωστος ο βασιλης.επιμενει δυτικα

skio

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
kapoios til apo liza giati akousa oti einai i kleiw ekei i apo tzeni dimitra an borei

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom