House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Για την καινούργια Ρουμάνα τη μελαχρινή του Ρεσόρτ δε θα γράψει κανείς τίποτα μοναχοφάηδες? Κανείς δε τη δοκίμασε?
ειναι κανονικη η αγγελια αποτι εμαθα, ειναι η ιδια στη φωτο,ξερει κανεις κατι γι αυτο?
θα τεσταρο και θα ενημερωσω, εκλεισα ραντεβου.ειναι κανονικη η αγγελια αποτι εμαθα, ειναι η ιδια στη φωτο,
τωρα εκτος απο στηθος δεν εχει κατι αλλο η φωτο τεσπα
ερχεται σπιτι σου η παει σε hotel, τα κανει ολα εκτος απο
κωλαρακι κ παιρνει 100ευρωπουλακια..... αυτα τα ολιγα
τα ιδια ειχα γραψει κ εγώ στο θεμα με τα call girls.ειναι προφανως η ελενη.σιγουρα 35αραΜ Α Κ Ρ Ι Α.
1) Κοπελα οκ(ψιλο μπαζακι) 5αρι φυσικο βυζι, 27 χρονων. για 35 + μου εκανε. το σερβις απαραδεκτο πληρωνεις 1 ωρα 100 ε, και αυτη μετα το 1ο τελιωμα παει να φυγει τις το λεω και μου λεει πιπες του στυλ την επομενη φορα μιλα με το γραφειο και κατι καλυτερο θα κανουμε εκτος αν θελεις να κατσω να ξανακανουμε αλλη μια φορα και της λεω ναι τωρα που ντυθηκες ετοιμη στην πορτα εχω ορεξη εγω ξανα. Τεσπα κατι αλητακια τετοια τα εχω χεσμενα και δωστε ολοι μαυρο στους αληταραδες και τους ψευτες που θελουν αρπαχτες. Αυτα απο μενα.
Καλημέρα.House η Μένια που λες στου Βασίλη;;; Κάνε μια περιγραφή αλλά Πουρουπουπού σε τρίποντο Διαμαντίδη...
;) Είδα πως θέλατε να με αντικαταστήσετε και είπα να επέμβω μη μου πάρει κανένας τα πρωτείαΓι' αυτό σε συμπαθώ... γιατί είσαι άμεσος!
;) Είδα πως θέλατε να με αντικαταστήσετε και είπα να επέμβω μη μου πάρει κανένας τα πρωτεία
Δεν θέλεις, πίστεψέ μεΣε συμπαθώ είπα... αλλά θα 'θελα να γίνω House στην θέση του House!
Δεν θέλεις, πίστεψέ με
Το μόνο καλό που έχω είναι πως είμαι τεκνό και κουκλάκι ζωγραφιστόΔεν ξέρεις κάτι αν δεν το δοκιμάσεις...
ερωτοτροπείτε κορίτσια?Το μόνο καλό που έχω είναι πως είμαι τεκνό και κουκλάκι ζωγραφιστό
έλειψη χρημάτων,στάσις εμπορίου, οπότε μόνο για καυλάντισμα μείναμε.ερωτοτροπείτε κορίτσια?
Το μόνο καλό που έχω είναι πως είμαι τεκνό και κουκλάκι ζωγραφιστό
ερωτοτροπείτε κορίτσια?
από το στόμα σου και στου Αγιου Βελωνη το αυτίέλειψη χρημάτων,στάσις εμπορίου, οπότε μόνο για καυλάντισμα μείναμε.
Καλημέρες και καλή επιτυχία tonight ;)
είναι μεγάλη ανάφτρα ο πούστης
Όχι ακόμα πέτρο αλλά αν συνεχίσει έτσι ο χάουζ...
Τώρα που ξαναέγινα εργένης με βλέπω να πίνω καφέ Γιαννιτσών και πέριξαπό το στόμα σου και στου Αγιου Βελωνη το αυτί .Ο Βελώνης ΖΕΙ :o
είναι μεγάλη ανάφτρα ο πούστης