καλησπερα παιδια,
καμια προταση για 2πλο στον Βασιλη?
ευχαριστω
κοίτα 3 κοπέλες έχει....
ή θα πάρεις 1η με 3η,ή 2η με 3η ή 1η με 3η
καλησπερα παιδια,
καμια προταση για 2πλο στον Βασιλη?
ευχαριστω
κοίτα 3 κοπέλες έχει....
εισαι τυπος λεμε....κοίτα 3 κοπέλες έχει....
1η με 2η γιατι σε χαλαει?κοίτα 3 κοπέλες έχει....
4 κοπελες εχει ο Βασιλης.........
δεν ειχε πιει ακομη καφε.....συγχωρεστε τον....τον πληγωνει καθε μερα και ο περσονας.... :'(1η με 2η γιατι σε χαλαει?
1η με 2η γιατι σε χαλαει?
Αν κρίνω από τα ποσταρίσματα των παιχτών εδώ,λογικά,τα πιο πολλά μαγαζιά θα πρέπει να έχουν κλείσει
Η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει, δίκιο έχεις φίλε!τα ίδια και τα ίδια παντού,που ανακυκλώνονται
μου θυμίζει σήριαλ που τελείωσε και ξαναρχίσουμε να το βλέπουμε από την αρχή σε επανάληψη
άμα πας με την ίδια για 5η φορά,τί κριτική να γράψεις?
εγώ προσωπικά σκέφτομαι αποχή από τα μασάζ,ίσως και οριστική.....
κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να συναντήσεις ποτέ μουνάρα,ποτέ σούπερ σέρβις,ποτέ κάτι εξαιρετικό γενικά....
Είμαι πραγματικά πολύ ανήσυχος και προβληματισμένος για την πορεία των μασάζ αλλά και για την δική μου πορεία ως προς αυτά....
θα το έλεγα μασαζοκατάθλιψη....
Πολύ κρύα η τύπισα και μόνο φραπέ ... σε σπάνιες περιπτώσεις κάνει κάτι παραπάνω!Ξερετε αν βασια παπαφη κανει extra? και αν ναι τι? 3 φορες πηγα κ μονο φραπε ειχα
ΤΟ ειπα και και ποιο παλια ......την ξηγα την κανεις απο το τηλεφωνο...αν ειναι οταν πας εκει το εχεις χασει το παιχνιδιΠολύ κρύα η τύπισα και μόνο φραπέ ... σε σπάνιες περιπτώσεις κάνει κάτι παραπάνω!
1η με 2η γιατι σε χαλαει?
Η Ευα του Βασίλη δουλεύει? Την έχει δοκιμάσει κανείς?
ΠΆΡΕ και την Εύα με οποια απο τα νούμερα...