House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σε πμ κιόλας?Γιατί φρέσκε μου?Οι υπόλοιποι τίποτα?
σπαρταραει λεμερε παιδια προτεινετε se pm τιποτα ανατολικα ...φρεσκος ειμαι
Υπάρχουν δημοσιευμένες πάμπολες κριτικές για κορίτσια και μαγαζιά στα ανατολικά φίλε μου.Διάβασέ τα.Τι θες να μάθεις?Τα αξιόλογα τεμάχια έχουν ειπωθεί πολλές φορές από διάφορους παίχτες παλιότερα.ωραια τουλαχιστον δημοσια κατι...
Φεύγει.Αν δεν μπει.
Περιμενεις απαντηση εσυ τωρα...Σημερα συνεδρια με Μαρια απο Βασιλη μοναστηριου......φουλ του ασσου με 80 ευρο....η γκομενα ειναι απλα αλλου!
Ηταν και ενας συναγωνιστης εκει οταν βγηκα,........πηγε κανεις σημερα???μεσημεριανες ωρες?
Πήγα εγώ.Σου άρεσα?Παίρνω πιο πολλά όμως απ τη ΜαρίαΣημερα συνεδρια με Μαρια απο Βασιλη μοναστηριου......φουλ του ασσου με 80 ευρο....η γκομενα ειναι απλα αλλου!
Ηταν και ενας συναγωνιστης εκει οταν βγηκα,........πηγε κανεις σημερα???μεσημεριανες ωρες?
Αυτό δεν το κατάλαβα να πω την αλήθειαΣημερα συνεδρια με Μαρια απο Βασιλη μοναστηριου......φουλ του ασσου με 80 ευρο....η γκομενα ειναι απλα αλλου!
Μηπως δεν ειναι απο την Θεσσαλονικη θελει να πει ο ποιητης...Αυτό δεν το κατάλαβα να πω την αλήθεια
Γαμημένα καρτέλ παίχτηΦαρμακείο θα είναι αυτή η λαική αγορά....
Ο Βασίλης στο τσακ τη γλίτωσε Πλάκα κάνουμε παίχτη μη μασάς ;)Μαριανα λαθος