House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
μια χαρα .....απο την καλαμαρια κετευθειαν στα στουντια χωρις πολυ κοπο.....
μια χαρα .....απο την καλαμαρια κετευθειαν στα στουντια χωρις πολυ κοπο.....
ξερεις τι τραβαγα να διασχιζω μεσημερι την τσιμισκη;
Μαλάκα Γιωργάκη, για τα μασατζίδικα τίποτα, όλα για τα στούντιο λαμόγιοξερεις τι τραβαγα να διασχιζω μεσημερι την τσιμισκη;
mallon εσυ εισαι ποιο πολυασχολος .ρωτησα κατι αν μπορει καποιος να βοηθησει οκ αν δεν μπορει δεν τρεχει τιποτα...ειναι πολυάσχολος
ουτε μασαω ουτε στεναχωριεμαι.απλα ρωτησα κατι και ειδα μην διαθεση οτι σε γραφουμε ρε παλιο μαλακα.οκ το δεχομαι.ευχαριστω για το χρονο σαςΜη μασάς τύπε,απ ότι κατάλαβες εδώ κάνουμε κυρίως πλάκα(και πρώτα απ όλα με τους εαυτούς μας) ;)
πατεπιπτοντως η ιωαννα ειναι πολυ καλη.ευγενικη και της αρεσει αυτο που κανειΙωάννα Πρίνσες υπάρχει αλλά μόνο για υπάρχοντες πελάτες
Περσινά ξυνά σταφυλιαπατεπιπτοντως η ιωαννα ειναι πολυ καλη.ευγενικη και της αρεσει αυτο που κανει
γιατί ξινά ρε?Περσινά ξυνά σταφυλια
για καλό το είπα ;) αλλά είναι παλιό σαν "νέο"γιατί ξινά ρε?
Εγώ μια τίγρη τη πάντωςούτε μεσαιωνικά ούτε τίγρεις...
λευκό δωματιο, με καθρέφτες και τζακούζι 111
pas mal!
όταν δεν συμμετέχεις καθόλου στο φόρουμ και μόνο ζητάς κάτι, τι περιμένεις να κάνουν οι υπόλοιποι?ουτε μασαω ουτε στεναχωριεμαι.απλα ρωτησα κατι και ειδα μην διαθεση οτι σε γραφουμε ρε παλιο μαλακα.οκ το δεχομαι.ευχαριστω για το χρονο σας
εχεις δικαιο οκ.τελος η συζητηση οσον αφορα αυτο το θεμα.αυτο νομιζω ειανι το ποιο σωστοόταν δεν συμμετέχεις καθόλου στο φόρουμ και μόνο ζητάς κάτι, τι περιμένεις να κάνουν οι υπόλοιποι?
Μήπως είσαι κλώνος? Γεμίσαμε τελευταία :o
και να φανταστεισ η ιωαννα μου λεει ."10 με 15 φιλους εχω απο το παλιο μαγαζι που δουλευα."εγω και ολη η θεσσαλονικη.μπραβο τηςγια καλό το είπα ;) αλλά είναι παλιό σαν "νέο"
όπως στα είπε είναι,αγαπούληδες πάντα υπάρχουν για να βγαίνει το μεροκάματο.και να φανταστεισ η ιωαννα μου λεει ."10 με 15 φιλους εχω απο το παλιο μαγαζι που δουλευα."εγω και ολη η θεσσαλονικη.μπραβο της
όπως στα είπε είναι,αγαπούληδες πάντα υπάρχουν για να βγαίνει το μεροκάματο.
Καλά κάνει η κοπέλα,δουλειά είναι.
Εγώ δεν είμαι όλη η Θεσσαλονίκη πάντως
καλο απογευμα φευγω γιατι εχω δουλιτσα