House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Εγώ μικροδείχνω τώρα όχι στην ταυτότητα πριν 25 χρόνιακαι εγω στην ταυτοτητα μικρος δειχνω. αλλα οταν πηγα με περασαν για μπατσο και μαλιστα δυο φορες
Εγώ μικροδείχνω τώρα όχι στην ταυτότητα πριν 25 χρόνιακαι εγω στην ταυτοτητα μικρος δειχνω. αλλα οταν πηγα με περασαν για μπατσο και μαλιστα δυο φορες
Φορούσες το καπέλο?και εγω στην ταυτοτητα μικρος δειχνω. αλλα οταν πηγα με περασαν για μπατσο και μαλιστα δυο φορες
Eίσαι ωραίος ρε παίχτηναι στο πουτσο γιαυτο μαλον τα επληνα στο χερι
εγώ πάντως δείχνω την επαγγελματική μου ταυτότητα και μου ανοίγουν όλες οι πόρτες.....
εγώ πάντως δείχνω την επαγγελματική μου ταυτότητα και μου ανοίγουν όλες οι πόρτες.....
γιατί είμαι το αντίθετο του μπάτσου(κατά κάποια έννοια βεβαίως)
ΥΓ νομίζετε οι μπάτσοι δεν μπορούν να κάνουν 1000 ψεύτικες ταυτότητες και να μπούνε παντού???
σε μεγάλο πέσιμο στο Ιπποκράτειο πριν 8 χρόνια(ξέρετε που),μπήκανε όταν άνοιξε η πόρτα για να πάει ο ιδιοκτήτης να πάρει τσιγάρα....
οι κοπέλες καθόντουσαν και πίνανε καφέ,αφού ακόμα ήταν κλειστά....
αλλά οι μπάτσοι έγραφαν ότι τους παρακολουθούσαμε μήνες....
γιατί άμα σου πω πχ 2002 ή 2004,τί θα γίνει???
δεν τσιτώθηκα καθόλου
απλά θυμάμαι ότι σταύρος και ιπποκράτειο έκλεισαν περίπου τέλος του 2002 με αρχές 2003
μαλλον κατι γινεται παιδια.. τυχαιο? δεν νομιζω.. την καλημερα μου...την καλημερα μου σε ολους. μαγκες το επαθα και αυτο εφαγα και τηλεφωνικη πετσετα, απο εβητα
Τώρα ξύπνησες τύπε?την καλημερα μου...
συμφωνω και επαυξανω, σε ιδρυματα που γνωριζουμε μεταξυ μας οτι παιζει σκηνικο ειναι πιο κιμπαρικο να μιλησεις με το αφεντικο να ξεκαθαρισεις τι περιμενεις ( εστω και φραπε επειδη ειναι η πρωτη σου φορα το καταλαβαινω κατα καποιο τροπο για να σε κανει πελατη) αλλα οχι να καθησεις να φας πετσετα ετσι λες και δεν ηξερες τι να κανεις.. στο κατω κατω της γραφης και το μασασζ που σου λενε οτι κανουν ως δικαιολογια μονο ειναι κατω του μετριου συνηθως οποτε ποιο το νοημα να το εικαζουν ως δικαιολογια? αν βασιζοταν σε αυτο θα εκλειναν τσακ μπαμ!!προς ολους τους φίλους που θεωρούν την πετσετα ως αναγκαιο μετρο προφύλαξης των μασατζιδικων απο τους μπατσους.
Οι μπατσοι ξερουν ποια είναι τα μαγαζιά και ταϊζονται απο αυτά, η πετσέτα χρησιμεύει μόνο για να ξαναπάς ξανά και ξανά δίνοντας
τα ωραία λεφτουδάκια σου ελπιζοντας ότι θα φάς και οτι θα γίνεις πελάτης και θα σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά.
Πας με ωραίο στυλ, τα κουβεντιάζεις με το αφεντικο, σεβεσαι τα λεφτά σου και απαιτείς να τα σέβονται και αυτοί.
Αν απο την συζήτηση καταλάβεις οτι σε προορίζουν για πετσέτα, ευχαριστείς και φεύγεις, όπως έκανε και ένας συναγωνιστής που μίλησε πιο πριν.
οχι ρε συ ;) απλα τωρα βρηκα την ευκαιρια να μπω να μπουρδελοτσαταρω λιγο.. προσπαθω να βρω την βικυ απο σερρες ππου εχει αγγελια αλλα δεν μπορω να την εντοπισω.. ξερεις κανεις τιποτε?Τώρα ξύπνησες τύπε?
spa privehouse εχεις καμμια καλη προταση γαι σημερα? λεω να παω να χαλαρωσω λιγο.. ;)
ελεγα να το δοκιμασω, αλλα απο οσο μιλησα μαζι τους μαλλον μετα απο προσπαθεια μπορει να παιζει κατι.. για κατι ευκολο και γρηγορο θα προτιμουοσα κατι αλλο.. body relax λεει? υπαρχει ενα αριστοτελους με τσιμισκη 36? η κανω λαθος τις προαλλες δεν το βρηκα μπορειςς να με βοηθησεις να το βρω.. αξιζει?spa prive