dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
καλημέρα σας. Θα το γυρίσουμε όλοι μου φαίνεται στο
Μέχρι να στρώσουν τα πράγματα ή οι χαρακτήρες...
καλημέρα σας. Θα το γυρίσουμε όλοι μου φαίνεται στο
ειρηνη, αντζελαπώς λεγόταν η ψηλή ξανθιά σουδέζα-ρωσίδα κλπ που δούλευε βαρδάρι?
την πέτυχα σε γραφείο....με άλλο όνομα από αυτό που θυμόμουν ότι είχε στο βαρδάρι
αμα τοχεις τζαμπα μια χαρα εισαικαλησπερα τα παιδια.δεν εχω ενημερωσει εδω και καιρο οπως ειχα υποσχεθει γιατι δεν πηγα εντελβαις κτλ
ο λογος?μετα απο επιμονη σε μια συγκεκριμενη κοπελλα 25 χρονων,εκει που παω εγω κι εχει μονο φραπε,καταφερα
να κανω φαση.και καλη φαση,πολυ καλη.αλλα το προβλημα ειναι οτι γουσταρω πολυ..42 ειμαι κι ειναι 25.κι ειναι αστερι.ουτε για γαμους ξερει ουτε για παιδια...τι κανω τωρα???ολο με την ψυχη στο στομα ειμαι οταν βγαινουμε.
τεσπα σορρυ για το ασχετο αλλα επρεπε καπου να το "πω".θα σκασω.
χριστινα 19 χρ απο τσεχια μικροκαμωμενο μελαχροινο πρασινα ματιαΕ πες καμιά πληροφορία ρε φίλε παραπάνω... όνομα; Υπηρεσίες;;
χριστινα 19 χρ απο τσεχια μικροκαμωμενο μελαχροινο πρασινα ματια
βυζακι 2 περιπου, κωλαρακι πεταχτο, σφιχτο γενικα κορμακι, απο υπηρεσιες
καλες κανει φουλ φυσικα, απλα φαινεται λιγο απειρο το μονο μειον για μενα
με λεμονακι η ανευίσααααα ρε μόρτη που σε χάλασε η μικρά από το Brno .... την αλλη φορά που θα πας παρτην με την μαρία την συγχωριανή της , να δεις που ρουφαει το μυδι...
Η Ευα ..ορε παληκαρια εγω τους ξερω με τα ονοματα βασιλης βουλγαρη αλικη εθρομπακν εβιτα ευα ελενη βασιλης δυτικα εφη δυτικα ευα καλαμαρια ποιο ειναι το εντελβαισ?
Του βγαίνει πιο φτηνάστα διπλά είσαι καλός απ' ότι φαίνεται mr. bean
Ιρένε,Τσέχα είναι.Πολύ άπληστη έχετε την σε απόσταση παίχτηπώς λεγόταν η ψηλή ξανθιά σουδέζα-ρωσίδα κλπ που δούλευε βαρδάρι?
την πέτυχα σε γραφείο....με άλλο όνομα από αυτό που θυμόμουν ότι είχε στο βαρδάρι
το πε και το ΔΝΤ ,,,οτι μπορειτε να το συμψηφιζεται...Του βγαίνει πιο φτηνά
χριστινα 19 χρ απο τσεχια μικροκαμωμενο μελαχροινο πρασινα ματια
βυζακι 2 περιπου, κωλαρακι πεταχτο, σφιχτο γενικα κορμακι, απο υπηρεσιες
καλες κανει φουλ φυσικα, απλα φαινεται λιγο απειρο το μονο μειον για μενα
Τα μισά ως το Σεπτέμβριο θα έχουν κλείσει(αφού έχουν σκοτώσει όλες τις μύγες-και του Αυγούστου)