θεωριες συνομωσιας......ακριβώς...
πάντως μου είχε κάνε εντύπωση που κλείσανε σε ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ!
μήπως έπαιξε καμια αλλαγή στην "κάλυψη";
μηπως τους εκλεισε η ΧΑ?
θεωριες συνομωσιας......ακριβώς...
πάντως μου είχε κάνε εντύπωση που κλείσανε σε ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ!
μήπως έπαιξε καμια αλλαγή στην "κάλυψη";
Μπορεί και να μη θυμάμαι καλά, το είπα, μπορει να τα μπερδεύω με άλλαΜήπως μετά έγινε studio? ( Εθν.Αμύνης-Αγ.Σοφίας(Mc Donnalds),Λ.Στρατού με το χαλασμένο θερμοσίφωνα για λίγο)
Λες να ξεκούτιανα και να είναι άλλο αυτό?
δε μου λένε τίποτε τα παραπάνω...
Εκει που επεφτε αβερτα εξαναγκασμος ηταν στο Μαρινα,αλλα αν επεκταθουμε θα μαστε οφφ τοπικ...
Μπορεί και να μη θυμάμαι καλά, το είπα, μπορει να τα μπερδεύω με άλλα
Το νημα ειναι για μασατζιδικα κι εμεις για αυτα μιλαμε,αλλα για τα παλια.Να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοιενώ τώρα είμαστε ον!
Γαμησε τα,μου εχουν τυχει απιστευτες καταστασεις εκει περα με τα κοριτσια αλλα θα πρεπε να ανοιξουμε ενα θρεντ μονο για τη Μαρινα...Μαρίνα Μαρίνα Μαρίνα, μεγάλωσες γενιές και γενιές
Από το φραπεδάκι στο καφέ του 7ου ορόφου στα φραπεδάκια κλπ 1,2 σκάλες κάτω
ΟΦ ΤΟΠΙΚ
Το ένα ήταν πάνω από τα Μc Donallds Εγνατία με Α.Σοφίας μετά μετακόμησαν στην Εθνικής Αμύνης, εκεί είχα φάει το κωλί από ένα κορμάκι απίστευτο, βουλγαράκι-φυφτάκι.Τιμές 70 ευρώ φουλδώσε πιο σαφείς συντεταγμένες...
Άνοιξέ τοΓαμησε τα,μου εχουν τυχει απιστευτες καταστασεις εκει περα με τα κοριτσια αλλα θα πρεπε να ανοιξουμε ενα θρεντ μονο για τη Μαρινα...
Λες για εκεινο μπροστα στη σταση μεταξυ Αριστοτελους και Βενιζελου?Αθλιος χωρος αλλα κατα καιρους μαζευε πολυ αξιολογα κομματια.Οσο για περιπτωσεις εξαναγκασμου δεν υπεπεσαν στην αντιληψη μου,ολες λυσσαρες μου φαινονταν...μου διναν και τηλεφωνα για εξω αλλα ημουν δεσμευμενος και πιτσιρικας και δεν το ρισκαρα...
Καποια μερα που θα εχω πολυ ωρα να γραφω θα το ανοιξω σιγουρα.Άνοιξέ το
Το ένα ήταν πάνω από τα Μc Donallds Εγνατία με Α.Σοφίας μετά μετακόμησαν στην Εθνικής Αμύνης, εκεί είχα φάει το κωλί από ένα κορμάκι απίστευτο, βουλγαράκι-φυφτάκι.Τιμές 70 ευρώ φουλ
Με κάλυψες πλήρως για να μη πω με συγκίνησες με τις αναμνήσεις μανυπήρχαν και τέοιες,οι περισσότερες βέβαια ήξερα τί δουλειά θα κάνουν πριν έρθουν στην Ελλάδα...ιδίως την εποχή 94-99 ας πούμε,τα πράγματα ήταν αρκετά σκληρά
οι κοπέλες ελέγχονταν νυχθιμερόν
είχαν άλλο αφνετικό,όχι τον μασατζή
δεν τους επιτρεπόταν οι βόλτες και οι παρέες γιατί θα έβρισκαν γκόμενους αμέσως και θα έφευγαν...οι μαστρωποί τις αγόραζαν περίπου 2 εκ τη μία,οπότε αν έφευγαν η ζημιά ήταν μεγάλη....
ιδίως τα τελευταία χρόνια,με την ευαισθητοποίηση για το τράφφικινγκ τα πράγματα λίγο χαλάρωσαν
οι κοπέλες βέβαια πάλι ελέγχονται αλλά με τα κινητά κλπ είναι εύκολο μία αν θέλει να φύγει
ΥΓ Η χοντρή η ξανθιά με την ξυνόφατσα που ήταν επί της υποδοχής!!!...τί σκατόφατσα....εγώ την πρόλαβα να δουλεύει κι όλας....με διχτυωτό καλσόν και απο μέσα μαύρο βρακί...
Λαγκαδά δούλευε η μελαχροινή με το κοντό μαλλί στην υποδοχή...αυτή τελευταία δούλευε ανεξάρτητη στην Μπότσαρη στη Σελλ,μάπα εντελώς,πίπα με προφυλακτικό κλπ
Κάποιος που είπε για κοπέλα που γάμησε εκτός,ίσως από Εγνατίας 57 ήταν η Σοφία,αδύνατη καστανή πολύ θερμή στο γαμήσι....
Πάντως τα καλύτερα κομμάτια τα έφερνε η πουστάρα ο Νίκος...και κάθε 2-3 εβδομάδες καινούριες...κάτι άλογα από Ρωσία και Μολδαβία...αλλά χώρος εντελώς άβολος
Ναι,νομιζω το ονομα της χοντρης ηταν Μαρια,την ειχα προλαβει κι εγω να γαμιεται ντουο με μια αλλη χοντρη,σκετο ξερασμα...υπήρχαν και τέοιες,οι περισσότερες βέβαια ήξερα τί δουλειά θα κάνουν πριν έρθουν στην Ελλάδα...ιδίως την εποχή 94-99 ας πούμε,τα πράγματα ήταν αρκετά σκληρά
οι κοπέλες ελέγχονταν νυχθιμερόν
είχαν άλλο αφνετικό,όχι τον μασατζή
δεν τους επιτρεπόταν οι βόλτες και οι παρέες γιατί θα έβρισκαν γκόμενους αμέσως και θα έφευγαν...οι μαστρωποί τις αγόραζαν περίπου 2 εκ τη μία,οπότε αν έφευγαν η ζημιά ήταν μεγάλη....
ιδίως τα τελευταία χρόνια,με την ευαισθητοποίηση για το τράφφικινγκ τα πράγματα λίγο χαλάρωσαν
οι κοπέλες βέβαια πάλι ελέγχονται αλλά με τα κινητά κλπ είναι εύκολο μία αν θέλει να φύγει
ΥΓ Η χοντρή η ξανθιά με την ξυνόφατσα που ήταν επί της υποδοχής!!!...τί σκατόφατσα....εγώ την πρόλαβα να δουλεύει κι όλας....με διχτυωτό καλσόν και απο μέσα μαύρο βρακί...
Λαγκαδά δούλευε η μελαχροινή με το κοντό μαλλί στην υποδοχή...αυτή τελευταία δούλευε ανεξάρτητη στην Μπότσαρη στη Σελλ,μάπα εντελώς,πίπα με προφυλακτικό κλπ
Κάποιος που είπε για κοπέλα που γάμησε εκτός,ίσως από Εγνατίας 57 ήταν η Σοφία,αδύνατη καστανή πολύ θερμή στο γαμήσι....
Πάντως τα καλύτερα κομμάτια τα έφερνε η πουστάρα ο Νίκος...και κάθε 2-3 εβδομάδες καινούριες...κάτι άλογα από Ρωσία και Μολδαβία...αλλά χώρος εντελώς άβολος
Ναι,νομιζω το ονομα της χοντρης ηταν Μαρια,την ειχα προλαβει κι εγω να γαμιεται ντουο με μια αλλη χοντρη,σκετο ξερασμα...
Αυτή που γάμησα έξω έμενε Ηλιουπολη λίγο μετά τον κόμβο τον μυστήριο , αριστερά
χριστίνα... η ξανθια με το δικτυωτό
ελένη... καστανή αγέλαστη
μαρία... στη συνέχεια Μπότσαρη...
οι τρεις τσατσαδες...