Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (8 μέλη και 33 επισκέπτες)

Lux84

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
95
Πόντοι
0
Έχει πάρει κανείς Ντάρια από elegance?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Θα σου στείλει αυτή όταν της έρθει σήμα… χαχαχα.. σου λέω είναι τζαζ το κορίτσι και από κοντά δεν κάνει.. κοντόχοντρο ειναι & δε δίνει κωλο!! Άστο πάνε για αλλά… όμως αν τη γαμησεις στείλε ενημέρωση μαλλιά το χουλιαμα!
Ρε καυλιαρη δεν ήμαστε στο μπλε στρείδι.
Τι προσόν είναι αν δίνει κώλο ή όχι ; γυναίκα ψάχνουμε .
Σας έχει φάει η μαλακία και τα τρενάκια .

• Χαχα
Αντιδράσεις: Dimis

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Δηλαδη της εκλεισες ραντεβου αλλα σκιαχτηκες κι εφυγες !!!

Ειπες και να ρωτησεις αν δινει κωλο ομως πριν φυγεις???

Κλαιω..και το τελειωνω εδω !
Όχι φίλε μου τα έμαθα όλα από τα μηνύματα από κοντά είδα μόνο εμφάνιση.. αν σου αρέσει εσένα αυτό το γεωργιανό σκατο με γεια σου με χαρά σου!!
435E05FB-E858-4E2F-9FAD-DEA782C9762A.png

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Με έψηνε να την γαμησω εμένα και δεν τη γαμησα επειδή είναι σαβούρα λέμε.. πάλι λέω ευγενικά κ με σεβασμό όπως μιλάω εγώ (και όχι όπως εσυ που προσπαθείς να με προσβάλεις αλλά δεν πιάνει) αν εσένα σου αρέσει από κοντά.. τι να πω;; Πάσο από τη μια από την άλλη οποίος κατάλαβε κατάλαβε!

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Ρε καυλιαρη δεν ήμαστε στο μπλε στρείδι.
Τι προσόν είναι αν δίνει κώλο ή όχι ; γυναίκα ψάχνουμε .
Σας έχει φάει η μαλακία και τα τρενάκια .
Φίλε μου εσυ αν νομίζεις ότι όλοι βαράμε μαλακια προφανώς και γελιέσαι.. την έχω κόψει χρόνια, αφήνω τα καυλακια που πληρώνω να μου τον παίζουν (κ αυτό γιατί είμαι παντρεμένος και δε θέλω να δώσω δικαίωμα) αλλιώς για πλάκα βρίσκω! Όμως και εσυ δε μιλάς όμορφα όπως μιλάω σε όλους εδώ μέσα εγώ.. κρίμα γιατί εγώ λέω όσα λέω για να βοηθήσω κάποιον που θέλει να γλιτώσει!

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.980
Πόντοι
1.056
Με έψηνε να την γαμησω εμένα και δεν τη γαμησα επειδή είναι σαβούρα λέμε.. πάλι λέω ευγενικά κ με σεβασμό όπως μιλάω εγώ (και όχι όπως εσυ που προσπαθείς να με προσβάλεις αλλά δεν πιάνει) αν εσένα σου αρέσει από κοντά.. τι να πω;; Πάσο από τη μια από την άλλη οποίος κατάλαβε κατάλαβε!
Στείλε κάνα info να γαμήσουμε εμείς που δεν μασάμε από σαβούρες

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Φίλε μου εσυ αν νομίζεις ότι όλοι βαράμε μαλακια προφανώς και γελιέσαι.. την έχω κόψει χρόνια, αφήνω τα καυλακια που πληρώνω να μου τον παίζουν (κ αυτό γιατί είμαι παντρεμένος και δε θέλω να δώσω δικαίωμα) αλλιώς για πλάκα βρίσκω! Όμως και εσυ δε μιλάς όμορφα όπως μιλάω σε όλους εδώ μέσα εγώ.. κρίμα γιατί εγώ λέω όσα λέω για να βοηθήσω κάποιον που θέλει να γλιτώσει!
Ω Μαρίνα κλέβουν τη κάρτα του μπαμπά..

Τυπε άμα νομίζεις ότι είσαι άπλας και γαμιας, στέλνοντας φωτό την πουτσα σου σε μια που έτσι και αλλιώς θα την πληρώσεις ενώ αυτή σε ζαχαρωνει με μυνήματα τύπου ,γλυκούλη και έχεις ωραία πουτσα για να σου φάει τα διπλάσια ,γελιεσαι .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Στείλε κάνα info να γαμήσουμε εμείς που δεν μασάμε από σαβούρες
forza23 μετά στείλε και σε μας τους υπόλοιπους τις πληροφορίες που θα πάρεις μην φάμε καμία φόλα .
Τέτοια παρτάλια σαν αυτήν πρέπει να τα αποφεύγουμε .
Ευχαριστώ

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Ω Μαρίνα κλέβουν τη κάρτα του μπαμπά..

Τυπε άμα νομίζεις ότι είσαι άπλας και γαμιας, στέλνοντας φωτό την πουτσα σου σε μια που έτσι και αλλιώς θα την πληρώσεις ενώ αυτή σε ζαχαρωνει με μυνήματα τύπου ,γλυκούλη και έχεις ωραία πουτσα για να σου φάει τα διπλάσια ,γελιεσαι .
Με 100€ ευρουλακια μια ώρα έκλεισε να γαμιεται.. εγώ δεν πήγα ρεεεε.. χαχαχα.. προφανώς και ήθελε λεφτά α

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα φιλιά μου… Dewarss, πάνε εσυ .. δες την.. και μου λες μετά!!

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
583
Πόντοι
81
Ρε μυστες τι υπομονη πρεπει να χετε να ασχολειστε με τα ψυχολογικα της sugar baby? Εφαγα καμια βδομαδα σε μηνυματα και το παρατησα το θεμα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Με 100€ ευρουλακια μια ώρα έκλεισε να γαμιεται.. εγώ δεν πήγα ρεεεε.. χαχαχα.. προφανώς και ήθελε λεφτά α

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα φιλιά μου… Dewarss, πάνε εσυ .. δες την.. και μου λες μετά!!
Πάλι καλά που δεν δίνει κώλο ..μάλλον θα χέζει διαμάντια.

Φίλε εγώ την δίνω 110 να την γαμησω μπροστά σε αυτή την καλτ πόρτα τουαλέτας

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.490
Πόντοι
201
Όχι φίλε μου τα έμαθα όλα από τα μηνύματα από κοντά είδα μόνο εμφάνιση.. αν σου αρέσει εσένα αυτό το γεωργιανό σκατο με γεια σου με χαρά σου!!
435E05FB-E858-4E2F-9FAD-DEA782C9762A.png
Θα στο πω πολυ απλα...την ιδια λεμε..εσυ γαμας με το πληκτολογιο απ οτι φαινεται κι εγω με την πουτσα..και δεν το λεω προσβλητικα !!!Ουτε εχω μειωση οποιονδηποτε μεχρι σημερα..απ αυτα που διαβαζω απανταω..εγω γιατι να σε μειωσω..τοχω ξεκωλιασει 5 6 φορες...

Και μια συμβουλη...καμια γυναικα δεν τον παιρνει συμφωνια απο πριν ..εκτος αν ειναι επαγγελματιας..κατι που δεν ειναι το "Μπαζο"αυτο...ολα αλλαζουν οταν την εχεις στημενη...πας και με αματουρια!!!

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.490
Πόντοι
201
Πάλι καλά που δεν δίνει κώλο ..μάλλον θα χέζει διαμάντια.

Φίλε εγώ την δίνω 110 να την γαμησω μπροστά σε αυτή την καλτ πόρτα τουαλέτας
Θα την ξερεις ή εισαι προφητης !!!
Σκαει στο δωματιο και εχει σφηνα ηδη διαμαντακι καρδουλα !!! Οποτε μεσα επεσες !!!:2funny:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.077
Πόντοι
736
Και πολύ καλά κανεις… εγώ δεν πάω γιατί είναι μάπα.. & με πολλούς μιλάω σε μηνύματα από εδώ έχουν την ίδια άποψη.. εσυ όμως καλά κανεις, δε διαφωνώ! Εξακολουθώ να προτείνω να μη πατήσει το πόδι του κανεις εκει(να σου πω κιόλας ότι και τις τρεις που χει εκει τις πήδηξα.. τις δυο πιο παλιές πήγα κ σπίτια τους) παλιότερα
Και μεις τις πηδηξαμε σπίτια τους και τις τωρινές και τις παλιότερες αλλά δεν κάνουμε κι έτσι καπετάνιο;
Ωστόσο ο ισχυρισμός σου έρχεται σε αντίθεση με την πρόταση σου.
Επιμένω δεν υπάρχουν καλες και κακές μασαζερι , απλά τα φεγγάρια αλλάζουν.....
Ειρησθω εν παρόδω τις προάλλες ήμουν σε ένα πολύ μικρό σπιτάκι μιας στα ανατολικά (σου λέει κάτι)?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom