You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (8 μέλη και 33 επισκέπτες)
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Νομίζω σταμάτησεΈχει πάρει κανείς Ντάρια από elegance?
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Ρε καυλιαρη δεν ήμαστε στο μπλε στρείδι.Θα σου στείλει αυτή όταν της έρθει σήμα… χαχαχα.. σου λέω είναι τζαζ το κορίτσι και από κοντά δεν κάνει.. κοντόχοντρο ειναι & δε δίνει κωλο!! Άστο πάνε για αλλά… όμως αν τη γαμησεις στείλε ενημέρωση μαλλιά το χουλιαμα!
Τι προσόν είναι αν δίνει κώλο ή όχι ; γυναίκα ψάχνουμε .
Σας έχει φάει η μαλακία και τα τρενάκια .
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Όχι φίλε μου τα έμαθα όλα από τα μηνύματα από κοντά είδα μόνο εμφάνιση.. αν σου αρέσει εσένα αυτό το γεωργιανό σκατο με γεια σου με χαρά σου!!Δηλαδη της εκλεισες ραντεβου αλλα σκιαχτηκες κι εφυγες !!!
Ειπες και να ρωτησεις αν δινει κωλο ομως πριν φυγεις???
Κλαιω..και το τελειωνω εδω !
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Με έψηνε να την γαμησω εμένα και δεν τη γαμησα επειδή είναι σαβούρα λέμε.. πάλι λέω ευγενικά κ με σεβασμό όπως μιλάω εγώ (και όχι όπως εσυ που προσπαθείς να με προσβάλεις αλλά δεν πιάνει) αν εσένα σου αρέσει από κοντά.. τι να πω;; Πάσο από τη μια από την άλλη οποίος κατάλαβε κατάλαβε!
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Φίλε μου εσυ αν νομίζεις ότι όλοι βαράμε μαλακια προφανώς και γελιέσαι.. την έχω κόψει χρόνια, αφήνω τα καυλακια που πληρώνω να μου τον παίζουν (κ αυτό γιατί είμαι παντρεμένος και δε θέλω να δώσω δικαίωμα) αλλιώς για πλάκα βρίσκω! Όμως και εσυ δε μιλάς όμορφα όπως μιλάω σε όλους εδώ μέσα εγώ.. κρίμα γιατί εγώ λέω όσα λέω για να βοηθήσω κάποιον που θέλει να γλιτώσει!Ρε καυλιαρη δεν ήμαστε στο μπλε στρείδι.
Τι προσόν είναι αν δίνει κώλο ή όχι ; γυναίκα ψάχνουμε .
Σας έχει φάει η μαλακία και τα τρενάκια .
Στείλε κάνα info να γαμήσουμε εμείς που δεν μασάμε από σαβούρεςΜε έψηνε να την γαμησω εμένα και δεν τη γαμησα επειδή είναι σαβούρα λέμε.. πάλι λέω ευγενικά κ με σεβασμό όπως μιλάω εγώ (και όχι όπως εσυ που προσπαθείς να με προσβάλεις αλλά δεν πιάνει) αν εσένα σου αρέσει από κοντά.. τι να πω;; Πάσο από τη μια από την άλλη οποίος κατάλαβε κατάλαβε!
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Είσαι ωραίος ρεΣτείλε κάνα info να γαμήσουμε εμείς που δεν μασάμε από σαβούρες
Μάγκα .. Ελα σε μήνυμα, ότι έχω το μοιράζομαι!
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Ω Μαρίνα κλέβουν τη κάρτα του μπαμπά..Φίλε μου εσυ αν νομίζεις ότι όλοι βαράμε μαλακια προφανώς και γελιέσαι.. την έχω κόψει χρόνια, αφήνω τα καυλακια που πληρώνω να μου τον παίζουν (κ αυτό γιατί είμαι παντρεμένος και δε θέλω να δώσω δικαίωμα) αλλιώς για πλάκα βρίσκω! Όμως και εσυ δε μιλάς όμορφα όπως μιλάω σε όλους εδώ μέσα εγώ.. κρίμα γιατί εγώ λέω όσα λέω για να βοηθήσω κάποιον που θέλει να γλιτώσει!
Τυπε άμα νομίζεις ότι είσαι άπλας και γαμιας, στέλνοντας φωτό την πουτσα σου σε μια που έτσι και αλλιώς θα την πληρώσεις ενώ αυτή σε ζαχαρωνει με μυνήματα τύπου ,γλυκούλη και έχεις ωραία πουτσα για να σου φάει τα διπλάσια ,γελιεσαι .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
forza23 μετά στείλε και σε μας τους υπόλοιπους τις πληροφορίες που θα πάρεις μην φάμε καμία φόλα .Στείλε κάνα info να γαμήσουμε εμείς που δεν μασάμε από σαβούρες
Τέτοια παρτάλια σαν αυτήν πρέπει να τα αποφεύγουμε .
Ευχαριστώ
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Με 100€ ευρουλακια μια ώρα έκλεισε να γαμιεται.. εγώ δεν πήγα ρεεεε.. χαχαχα.. προφανώς και ήθελε λεφτά αΩ Μαρίνα κλέβουν τη κάρτα του μπαμπά..
Τυπε άμα νομίζεις ότι είσαι άπλας και γαμιας, στέλνοντας φωτό την πουτσα σου σε μια που έτσι και αλλιώς θα την πληρώσεις ενώ αυτή σε ζαχαρωνει με μυνήματα τύπου ,γλυκούλη και έχεις ωραία πουτσα για να σου φάει τα διπλάσια ,γελιεσαι .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα φιλιά μου… Dewarss, πάνε εσυ .. δες την.. και μου λες μετά!!
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Ξέρεις ποσά έχω.. άσε!!
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Πάλι καλά που δεν δίνει κώλο ..μάλλον θα χέζει διαμάντια.Με 100€ ευρουλακια μια ώρα έκλεισε να γαμιεται.. εγώ δεν πήγα ρεεεε.. χαχαχα.. προφανώς και ήθελε λεφτά α
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα φιλιά μου… Dewarss, πάνε εσυ .. δες την.. και μου λες μετά!!
Φίλε εγώ την δίνω 110 να την γαμησω μπροστά σε αυτή την καλτ πόρτα τουαλέτας
Θα στο πω πολυ απλα...την ιδια λεμε..εσυ γαμας με το πληκτολογιο απ οτι φαινεται κι εγω με την πουτσα..και δεν το λεω προσβλητικα !!!Ουτε εχω μειωση οποιονδηποτε μεχρι σημερα..απ αυτα που διαβαζω απανταω..εγω γιατι να σε μειωσω..τοχω ξεκωλιασει 5 6 φορες...Όχι φίλε μου τα έμαθα όλα από τα μηνύματα από κοντά είδα μόνο εμφάνιση.. αν σου αρέσει εσένα αυτό το γεωργιανό σκατο με γεια σου με χαρά σου!!
Και μια συμβουλη...καμια γυναικα δεν τον παιρνει συμφωνια απο πριν ..εκτος αν ειναι επαγγελματιας..κατι που δεν ειναι το "Μπαζο"αυτο...ολα αλλαζουν οταν την εχεις στημενη...πας και με αματουρια!!!
Θα την ξερεις ή εισαι προφητης !!!Πάλι καλά που δεν δίνει κώλο ..μάλλον θα χέζει διαμάντια.
Φίλε εγώ την δίνω 110 να την γαμησω μπροστά σε αυτή την καλτ πόρτα τουαλέτας
Σκαει στο δωματιο και εχει σφηνα ηδη διαμαντακι καρδουλα !!! Οποτε μεσα επεσες !!!
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Σε περιμένω σε πμ για κάτι σχετικό .Θα την ξερεις ή εισαι προφητης !!!
Σκαει στο δωματιο και εχει σφηνα ηδη διαμαντακι καρδουλα !!! Οποτε μεσα επεσες !!!
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.077
- Πόντοι
- 736
Και μεις τις πηδηξαμε σπίτια τους και τις τωρινές και τις παλιότερες αλλά δεν κάνουμε κι έτσι καπετάνιο;Και πολύ καλά κανεις… εγώ δεν πάω γιατί είναι μάπα.. & με πολλούς μιλάω σε μηνύματα από εδώ έχουν την ίδια άποψη.. εσυ όμως καλά κανεις, δε διαφωνώ! Εξακολουθώ να προτείνω να μη πατήσει το πόδι του κανεις εκει(να σου πω κιόλας ότι και τις τρεις που χει εκει τις πήδηξα.. τις δυο πιο παλιές πήγα κ σπίτια τους) παλιότερα
Ωστόσο ο ισχυρισμός σου έρχεται σε αντίθεση με την πρόταση σου.
Επιμένω δεν υπάρχουν καλες και κακές μασαζερι , απλά τα φεγγάρια αλλάζουν.....
Ειρησθω εν παρόδω τις προάλλες ήμουν σε ένα πολύ μικρό σπιτάκι μιας στα ανατολικά (σου λέει κάτι)?
Σταμάτησε δυστυχώς. Απίστευτο μωρό.Έχει πάρει κανείς Ντάρια από elegance?
Ενταξει, λιγο "Dambo" το ελεφαντακι αλλα κατα τ αλλα καλα...δεν εχω παραπονοΣταμάτησε δυστυχώς. Απίστευτο μωρό.