Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Lex88

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2024
Like
28
Πόντοι
0
Αδερφια παμε να πουμε τιποτε αλλο...εδω θελουμε νεα τι γινεται στο καθε μαγαζι οχι να μαλωνουμε μεταξυ μας..

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.. ποια αξίζει εδώ στο μαγαζί;;;

Συνημμένα

• IMG_0234.png
    IMG_0234.png
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 70

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Το κλαρινο παιζει παντου αγορι μου..δεν υπαρχει " safe" μασατζιδικο μην ακουω μλκιες...ποιος κολλησε και απο που τρεχα γυρευε..μεγαλα παιδια ειστε..τα σπορ αυτα..αυτα εχουν..
Το κλαρινο παιζει παντου αγορι μου..δεν υπαρχει " safe" μασατζιδικο μην ακουω μλκιες...ποιος κολλησε και απο που τρεχα γυρευε..μεγαλα παιδια ειστε..τα σπορ αυτα..αυτα εχουν..
Καταρχιν Αddict40 δεν ειμαι το αγορι σου .........Το αν πεζει κλαρινο στα μαγαζια το ξερω απο πρωτο χερι και σε ποια μαγαζια ....και με ποιεs κορασιδεs...... για αυτο υποδειξειs σε μενα οχι ,ισωs σε κανα αγορακι τηs ηλικιαsου .Tωρα επειδη Eγω αναφερθεικα σε εκθεση κινδηνων ΣΜΝ αν μπλεξειs σε τετιοα φαση καλο ειναι να ενημερωσειs το νημα και το μασσατζιδικο που εγινε πιθανον η μεταδοση για να γινουν απο κοινου καποιεs ενεργειεs ......και να παρθουν καποια μετρα αντιμετοποισηs

• Like
Αντιδράσεις: tefras

Lex88

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2024
Like
28
Πόντοι
0
Ποιες αξιζουν απ αυτες αδέρφια...Έχει κανεις εικόνα να μας κάνει ανάλυση;
Εγω μονο την Αννυ ξέρω χρόνια απ αυτές η οποια ειναι λεπτη πολυ χωρις στηθος σχεδον με πολυ μετριο πρωτο μερος μασαζ κ πολυ μετριο δευτερο μερος επισης!Δν επικοινωνει αυτο το κοριτσι σε κοιταει με ενα βλεμμα απλανες...
Έχει κάποιος εικόνα να μας πει για τις άλλες...Ισμηνες Βαλεριες Ελινες κλπ...

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Ποιες αξιζουν απ αυτες αδέρφια...Έχει κανεις εικόνα να μας κάνει ανάλυση;
Εγω μονο την Αννυ ξέρω χρόνια απ αυτές η οποια ειναι λεπτη πολυ χωρις στηθος σχεδον με πολυ μετριο πρωτο μερος μασαζ κ πολυ μετριο δευτερο μερος επισης!Δν επικοινωνει αυτο το κοριτσι σε κοιταει με ενα βλεμμα απλανες...
Έχει κάποιος εικόνα να μας πει για τις άλλες...Ισμηνες Βαλεριες Ελινες κλπ...
Και εγώ την Άννυ ξέρω και θέλω για της υπόλοιπες να δοκημασω

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.202
Πόντοι
201
εδω ρε μαλακα μου παει ο αλλος Γιαννιτσων γαμαει το γυφτοτζανκι ακαπωτος και μετα απο μια βδομαδα παει σε ελαιοτριβειο και δινει πιπες.....αντε ψαξε εσυ τωρα απο που ρθε....οσο για το βιβλιαριο το ξερουμε το εργο κοριτσια παει ο νταβας σας ολα τα βιβλιαρακια μαζι και βαραει ο γιατρουδακος σφραγιδες.....
οπως ειπανε και οι παραπανω μεγαλα παιδια ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του.......

υ.γ για ΙλενΙκα βουλγαρα μιλαμε το μουνι μυριζε βοθρο οχι μαλακιες...

Miamisi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Like
0
Πόντοι
0

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Αννυ στα ορια της ανορεξιας , απορω ρε παιδια τι της βρίσκετε και την επιλεγετε.
Ισμήνη δεν ξερω.
Οι υπόλοιπες χοντρες και ασχημες με κακο προγραμμα.
Το αστειο είναι οτι εχουν δουλεια ας προσεχατε!!!
Γενικά υπαρχει ενας κανονας απαραβατος, οι καλες δουλευουν λιγο και εξαφανιζονται , οι σαυρες μενουν καιρό!

Lex88

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2024
Like
28
Πόντοι
0
Αννυ στα ορια της ανορεξιας , απορω ρε παιδια τι της βρίσκετε και την επιλεγετε.
Ισμήνη δεν ξερω.
Οι υπόλοιπες χοντρες και ασχημες με κακο προγραμμα.
Το αστειο είναι οτι εχουν δουλεια ας προσεχατε!!!
Γενικά υπαρχει ενας κανονας απαραβατος, οι καλες δουλευουν λιγο και εξαφανιζονται , οι σαυρες μενουν καιρό!
χαχαχα...Ισχύει πραγματικά όμως ότι είπες...
Και για την Άννυ και για τον άγραφο νόμο της δουλειάς αυτής...

privatepilot

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2024
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε , έχω παει με την Άννυ.Όπως τα περιγράφουν.Πολύ αδύνατη , καθαρό όμορφο πρόσωπο, δε βγάζει χαρά , δείχνει να μη της αρέσει αυτό που κάνει

Left33

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
31
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Ενημέρωση, διαχρονική, για το μασάζιο που το έχω επισκεφτεί τόσο όσο να δοκιμάσω τα κορίτσια.

Από αυτές που έφυγαν ως αυτές που υπάρχουν.

Τοκιο: Η γνωστή και μη εξαιρετέα. Καλό κορμί και φάτσα. Πρώτο μέρος καλό και δεύτερο ακόμη καλύτερο. Εμεινε με το εσώρουχο και έκανε παιχνίδι.
Αθηνά: Καλό κορμί γενικά, μέτριο πρόσωπο, στο πρώτο μέρος πολύ καλή , στο δεύτερο τίμια και ερεθιστική...Έμενε μόνο με το εσώρουχο κι άφηνε πιασίματα και παιχνίδι περαιτέρω
Αγάπη: Τσουπωτή , με καβλωτική φωνή. Πρώτο μέρος σχετικά καλό. Εναλλάγες μασάζ και χάιδεμα. Δεύτερο μέρος πολύ καλή στον χειρισμό,παίζει αερόπιπα(χαχαχαχα), έμεινε μόνο με το εσώρουχο , άφηνε παιχνίδι και υπήρχε εξτρα κατάσταση .
Άννυ: Αδύνατη με ωραίο πρόσωπο. Πρώτο μέρος χάδι, δεύτερο μέρος χάδι χ2 ...Τίποτα το φοβερό. Έμεινε με το εσώρουχο.
Χαρά : Βαρέων βαρών. Το πιο αποκαλύπτικό ντύσιμο πάντα. Δοκιμάστηκε για την εμπειρία. Πρώτο μέρος μέτριο, δεύτερο μέρος διεκπεραιωτικό. Μέχρι εκεί. Το θέαμα δεν είναι για όλους.
Ανδριάννα: Με λίγα παραπάνω κιλά, πρόστυχή φάτσα. Στα ατού η πίσω κίνηση. Στο πρώτο μέρος εμφανώς δεν το έχει. Στο δεύτερο είναι καλή (αν επιβιώσεις από το πρώτο), φτύνει αεράτα (μάλλον το διδάσκουν κάπου),μένει με το εσώρουχο , αφήνει γενικά το παιχνίδι και παίζει γενικά
Ελίνα: Είναι παραπάνω από τσουπωτή αλλά πολύ όμορφο πρόσωπο. Αρκετά καλή στο πρώτο μέρος, αν κι εμένα μου τριβόταν μετά το 15λεπτο στα χαλαρά μου άκρα....Οπότε μπήκαμε στο δεύτερο κατευθείαν...Έμεινε γυμνουλη, και γενικά ήταν δεκτική. Παραδόξος για τα γούστα μου ήταν η καλύτερη συνεδρία εκεί.
Βαλέρια : Δεν την έχω πετύχει. Μια φορά στην έξοδο είδα μια ακόμη τσουπωτή με φάτσα κατηχιτικού αλλά δεν ξέρω ποιά ήταν

Neapoliths

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
207
Πόντοι
20
Η αννυ το δουλεύει το στοματάκι της η μόνο χειρωνακτικη εργασία?

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Ενημέρωση, διαχρονική, για το μασάζιο που το έχω επισκεφτεί τόσο όσο να δοκιμάσω τα κορίτσια.

Από αυτές που έφυγαν ως αυτές που υπάρχουν.

Τοκιο: Η γνωστή και μη εξαιρετέα. Καλό κορμί και φάτσα. Πρώτο μέρος καλό και δεύτερο ακόμη καλύτερο. Εμεινε με το εσώρουχο και έκανε παιχνίδι.
Αθηνά: Καλό κορμί γενικά, μέτριο πρόσωπο, στο πρώτο μέρος πολύ καλή , στο δεύτερο τίμια και ερεθιστική...Έμενε μόνο με το εσώρουχο κι άφηνε πιασίματα και παιχνίδι περαιτέρω
Αγάπη: Τσουπωτή , με καβλωτική φωνή. Πρώτο μέρος σχετικά καλό. Εναλλάγες μασάζ και χάιδεμα. Δεύτερο μέρος πολύ καλή στον χειρισμό,παίζει αερόπιπα(χαχαχαχα), έμεινε μόνο με το εσώρουχο , άφηνε παιχνίδι και υπήρχε εξτρα κατάσταση .
Άννυ: Αδύνατη με ωραίο πρόσωπο. Πρώτο μέρος χάδι, δεύτερο μέρος χάδι χ2 ...Τίποτα το φοβερό. Έμεινε με το εσώρουχο.
Χαρά : Βαρέων βαρών. Το πιο αποκαλύπτικό ντύσιμο πάντα. Δοκιμάστηκε για την εμπειρία. Πρώτο μέρος μέτριο, δεύτερο μέρος διεκπεραιωτικό. Μέχρι εκεί. Το θέαμα δεν είναι για όλους.
Ανδριάννα: Με λίγα παραπάνω κιλά, πρόστυχή φάτσα. Στα ατού η πίσω κίνηση. Στο πρώτο μέρος εμφανώς δεν το έχει. Στο δεύτερο είναι καλή (αν επιβιώσεις από το πρώτο), φτύνει αεράτα (μάλλον το διδάσκουν κάπου),μένει με το εσώρουχο , αφήνει γενικά το παιχνίδι και παίζει γενικά
Ελίνα: Είναι παραπάνω από τσουπωτή αλλά πολύ όμορφο πρόσωπο. Αρκετά καλή στο πρώτο μέρος, αν κι εμένα μου τριβόταν μετά το 15λεπτο στα χαλαρά μου άκρα....Οπότε μπήκαμε στο δεύτερο κατευθείαν...Έμεινε γυμνουλη, και γενικά ήταν δεκτική. Παραδόξος για τα γούστα μου ήταν η καλύτερη συνεδρία εκεί.
Βαλέρια : Δεν την έχω πετύχει. Μια φορά στην έξοδο είδα μια ακόμη τσουπωτή με φάτσα κατηχιτικού αλλά δεν ξέρω ποιά ήταν
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση σου φίλε, αλλά από ποτέ τις χοντρές με πατσοκοιλιες τις λέμε τσουπωτες;
Αυτές όλες που είπες ένας νορμάλ άντρας με μίνιμουμ εμπειρίες στα μπαράκια θα γύριζε το κεφάλι άλλου!

Italian71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2024
Like
122
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα!!! Από nikoleta koykoy υπάρχει κανενα νεότερο update!!!! Τελευταία επίσκεψη ήταν πριν πολύ καιρό στο κέντρο (κάπου κοντά στην Αγ. Δημητρίου) αλλά πρέπει να άλλαξε διεύθυνση.
Τότε τηλεφωνικα ζήτησε φραπεδακι στα 50€ αλλά καταλήξαμε σε Καλαμάκι στα 70€.
Στο μείον ότι δεν αφήνει να κάνεις ντους ούτε πριν ούτε μετα

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
157
Πόντοι
1
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση σου φίλε, αλλά από ποτέ τις χοντρές με πατσοκοιλιες τις λέμε τσουπωτες;
Αυτές όλες που είπες ένας νορμάλ άντρας με μίνιμουμ εμπειρίες στα μπαράκια θα γύριζε το κεφάλι άλλου!
Μερικοι της γουσταρουμε γεματες ρε φιλε οποτε στα ματια μας ειναι τσουποτές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom