Καλησπέρα συναγωνιστές!
Ενημέρωση, διαχρονική, για το μασάζιο που το έχω επισκεφτεί τόσο όσο να δοκιμάσω τα κορίτσια.
Από αυτές που έφυγαν ως αυτές που υπάρχουν.
Τοκιο: Η γνωστή και μη εξαιρετέα. Καλό κορμί και φάτσα. Πρώτο μέρος καλό και δεύτερο ακόμη καλύτερο. Εμεινε με το εσώρουχο και έκανε παιχνίδι.
Αθηνά: Καλό κορμί γενικά, μέτριο πρόσωπο, στο πρώτο μέρος πολύ καλή , στο δεύτερο τίμια και ερεθιστική...Έμενε μόνο με το εσώρουχο κι άφηνε πιασίματα και παιχνίδι περαιτέρω
Αγάπη: Τσουπωτή , με καβλωτική φωνή. Πρώτο μέρος σχετικά καλό. Εναλλάγες μασάζ και χάιδεμα. Δεύτερο μέρος πολύ καλή στον χειρισμό,παίζει αερόπιπα(χαχαχαχα), έμεινε μόνο με το εσώρουχο , άφηνε παιχνίδι και υπήρχε εξτρα κατάσταση .
Άννυ: Αδύνατη με ωραίο πρόσωπο. Πρώτο μέρος χάδι, δεύτερο μέρος χάδι χ2 ...Τίποτα το φοβερό. Έμεινε με το εσώρουχο.
Χαρά : Βαρέων βαρών. Το πιο αποκαλύπτικό ντύσιμο πάντα. Δοκιμάστηκε για την εμπειρία. Πρώτο μέρος μέτριο, δεύτερο μέρος διεκπεραιωτικό. Μέχρι εκεί. Το θέαμα δεν είναι για όλους.
Ανδριάννα: Με λίγα παραπάνω κιλά, πρόστυχή φάτσα. Στα ατού η πίσω κίνηση. Στο πρώτο μέρος εμφανώς δεν το έχει. Στο δεύτερο είναι καλή (αν επιβιώσεις από το πρώτο), φτύνει αεράτα (μάλλον το διδάσκουν κάπου),μένει με το εσώρουχο , αφήνει γενικά το παιχνίδι και παίζει γενικά
Ελίνα: Είναι παραπάνω από τσουπωτή αλλά πολύ όμορφο πρόσωπο. Αρκετά καλή στο πρώτο μέρος, αν κι εμένα μου τριβόταν μετά το 15λεπτο στα χαλαρά μου άκρα....Οπότε μπήκαμε στο δεύτερο κατευθείαν...Έμεινε γυμνουλη, και γενικά ήταν δεκτική. Παραδόξος για τα γούστα μου ήταν η καλύτερη συνεδρία εκεί.
Βαλέρια : Δεν την έχω πετύχει. Μια φορά στην έξοδο είδα μια ακόμη τσουπωτή με φάτσα κατηχιτικού αλλά δεν ξέρω ποιά ήταν