Η Λίζα της Δωδδεκαννήσου που δούλευε παλιότερα και πως είναι από εμφάνιση?
δουλευε καμαρα παλια...ειναι μιλφ,μαυρομαλλα με καλο στηθος...αυτα
Η Λίζα της Δωδδεκαννήσου που δούλευε παλιότερα και πως είναι από εμφάνιση?
και πιο πριν βαρδάρη?Γεματούλα με μεγάλο στήθος?δουλευε καμαρα παλια...ειναι μιλφ,μαυρομαλλα με καλο στηθος...αυτα
αυτη η αλεξια πως ειναι εμφανησιακα??Αν όμως έχεις πάει με την Αλεξία ξανά και σε θυμάται; Τότε έχεις ελπίδες νομίζω...
Kαλώς ήρθες ΦΙΛΕ ΜΟΥ, δες pm σουΧαιρετώ τους αγαπητούς συναδέλφους. Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην φτωχή μασαζο-αγορά της πόλης μας. Ύστερα από αρκετό καιρό και πάλι στις επάλξεις. Ας όψονται οι ορμές . ... Να ενημερώσω λοιπόν ότι Καλλιδοπούλου παίζει η Εύα νεαρή μελαχροινή ψηλή ρωσίδα, πολύ ωραίο σώμα και όμορφο γλυκό πρόσωπο. Πολύ ευχαριστημένος από το φούλ πρόγραμμά της. Θεωρώ ότι αν προσπαθήσει να βελτιώσει το μασάζ, κατά την άποψή μου μιλάμε για μια πάρα πολύ καλή επιλογή γιατί το πακέτο το έχει.
Από τις υπόλοιπες κοπέλλες που συνάντησα, ήτανε η Έλσα από τις παλιές πλέον στο μαγαζί και η ξανθιά η Ιζαμπέλα και αυτή εξίσου συμπαθητική παρουσία.
Να'μαστε όλοι καλά.
Ο χώρος ανοίγει για καινούργιους ή είναι κλειστό κύκλωμα;;;
χρήσιμη η ενημέρωση συναγωνιστά!Καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες ... Επισκεψη την Παρασκευη στο ιδρυμα Μ. Αλεξανδρου (Αμπελοκηποι) εκανα με την νεαρα Βουλγαρα Ροζα ... πολυ καλο κορμακι με ωραιο μπουστο ... χαμογελαστη κοπελα με καλο καλαμακι και μετριο μασσαζ ...
Νομιζω πως αξιζει να την δοκιμασει κανεις !!! το κακο ειναι οτι βιαζετε λιγακι και 8ελει λιγο παιχνιδι για να την κρατησεις περισσοτερο ... (χαδακια και τετοια ) ...
οι τιμες φιλε μου οι γνωστες ... 50 φραπεδακι 80 καλαμακι και 100 τα υπολοιπα ..χρήσιμη η ενημέρωση συναγωνιστά!
τιμή;
μαπα σαβουρα ειναι και απο μασαζ γαματα με κεφαλαια γραμματαΗ Λίζα της Δωδδεκαννήσου που δούλευε παλιότερα και πως είναι από εμφάνιση?