House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μαρίνα από Βαρδάρη, είναι πια στην Καλλιδοπούλου?
αν μπορεις στειλε πμ συναδελφε για της παραπανω πληροφοριες.ποσο παει η ταριφα?εχει και 2πλο νομιζο,παιζει φραπε τουλαχιστο?πολυ μα παρα πολυ καλο μασαζ..και μονο μασαζ...εχω παει. δινω και παραπανω πληροφοριες αν καποιος ενδιαφερεται,,,,
τα παμε...τιποτα απο αυτααν μπορεις στειλε πμ συναδελφε για της παραπανω πληροφοριες.ποσο παει η ταριφα?εχει και 2πλο νομιζο,παιζει φραπε τουλαχιστο?
Απο οτι διαβαζω εδω δεν πρεπει να δινουμε δημοοσια τηλ παντως αν παρεις αγγελιοφορο το τηλ τελιωνει σε 697....164 και επειδη εγινε επαναληψη των επισκεψεων στην συμπρωτεύουσα να προσθεσω πως η Ροζα ηταν για μια ακομη φορα ολα τα λεφτα χωρις βιασυνες και τετοια οσο για την price list που ζητησε ο εκλεκτος συναδελφος 50 φραπε 70 καλαμακι φουλ 100, λοκος δεν παιζει και ειναι κριμα γιατι μηλαμε για GTI με χαμηλο προφιλ ολοστρογγυλα φαναρια στο χρωμα τζαμαικα και μπαλκονια που θυμιζουν την συμμαθητρια που ολοι δεν μαμισαμε στο λυκειο.Υπαρχει τηλ? Ευχαριστω
μεγ. αλεξάνδρου αμπελόκηποι....
όμως δε νομίζω πως ο συλλογισμός σου οδηγεί απαραιτήτως και λογικώς εκεί.
γιατί να μην είναι μεγ. αλεξάνδρου παραλία;
Σωστό. Ο συλλογισμός μου έγινε με βάση την θύμηση που είχα με το μαγαζί δυτικών συνοικιών.
Βέβαια δεν ξέρουμε τι ακριβώς να υποθέσουμε μιας και ο διαφημιστής πιο πολύ στην αναστάτωση στόχευε παρά στην ενημέρωση...
Ξέρεις κάτι παραπάνω φίλε;
μάλιστα το γνωστό ίδρυμα της μεγ. αλεξάνδρου στους αμπελόκηπους...Σορρυ boys να επανορθώσω αμπελοκηποι είναι
Παιζουν αλλες δυο μια εκ Ρωσσιας ορμομενη και μια επισης Βουλγαρα ο οποια περηγραφετε ως νταρντανα για οσους γουσταρουν τις ΧΧL.Kαι στην υποδοχη αψογη με αναψυκτικο και νερακι .μάλιστα το γνωστό ίδρυμα της μεγ. αλεξάνδρου στους αμπελόκηπους...
νέα άφιξη...
λογικό είναι γιατί έχουμε καιρό να ασχοληθούμε με το ενλόγω ίδρυμα!!!
νομίζω ότι μετά από αυτές τις διευκρινήσεις και την ενημέρωση του συναδέλψου παρτιζαν πρέπει να αρθεί η κατηγορία περί γκρίζας διαφήμισης που είχε διατυπωθεί από άλλο έγκριτο μέλος του φόρουμ....Παιζουν αλλες δυο μια εκ Ρωσσιας ορμομενη και μια επισης Βουλγαρα ο οποια περηγραφετε ως νταρντανα για οσους γουσταρουν τις ΧΧL.Kαι στην υποδοχη αψογη με αναψυκτικο και νερακι .
Συμπληρώνοντας τον εκλεκτό συνάδελφο να πω με την σειρά μου οτι το ρωσάκι ειναι το Κατερινάκι , σταθερή αξία (άψογη σε όλα ) προερχόμενη απο τον Βασίλη (Smile)Παιζουν αλλες δυο μια εκ Ρωσσιας ορμομενη και μια επισης Βουλγαρα ο οποια περηγραφετε ως νταρντανα για οσους γουσταρουν τις ΧΧL.Kαι στην υποδοχη αψογη με αναψυκτικο και νερακι .
αγ. μαρίνα τέλοςΠαιδες θα χρειαστω το τηλ απο Αγ Μαρινα.. κ πιο παλια το ειχα ζητησει αλλα δεν. κανεις δεν το εχει??
έχεις πμΠαιδες θα χρειαστω το τηλ απο Αγ Μαρινα.. κ πιο παλια το ειχα ζητησει αλλα δεν. κανεις δεν το εχει??
Καλημερα,,,,,Καλησπέρα στους φίλους και από μένα. Στον Βαρδάρη παίζει η ψηλή μελαχροινή Μαρία και η ξανθιά πιτσιρίκα η Αλεξία οι οποίες ήτανε Καλλιδοπούλου. Η άλλη μελαχροινή πιτσιρίκα η Μαρίνα πρέπει να είναι Καλλιδοπούλου. Αν έχει άλλος συνάδελφος πιο πρόσφατη ενημέρωση από Καλλιδοπούλου ας μας δώσει τα φώτα του.
η Μαρίνα η ξανθιά-κοκκινομάλλα Ρωσίδα από Βαρδάρη Καλλιδοπούλου μου είπαν ότι σταμάτησε, ξέρει κανείς που τη βρίσκουμε,ασχημούλα αλλά με πολύ καλό σέρβιςΚαλησπέρα στους φίλους και από μένα. Στον Βαρδάρη παίζει η ψηλή μελαχροινή Μαρία και η ξανθιά πιτσιρίκα η Αλεξία οι οποίες ήτανε Καλλιδοπούλου. Η άλλη μελαχροινή πιτσιρίκα η Μαρίνα πρέπει να είναι Καλλιδοπούλου. Αν έχει άλλος συνάδελφος πιο πρόσφατη ενημέρωση από Καλλιδοπούλου ας μας δώσει τα φώτα του.