Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (5 μέλη και 61 επισκέπτες)

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ναι ρε συ τι έπαθε αυτός;
Παραφούσκωσε από τη γυμναστική και έσκασε;  :2funny:

δεν ξερω τι κανει ο ανθρωπος με την γυμναστικη αλλα εχει χαθει..

προχτες τον ειδα στο δρομο αλλα ειμουν με το μηχανακι και δεν μπορεσα να του μιλισω

που εισαι ρε ric να παμε για κανενα μυοχαλαρωμα γαμωτι μου :grin: :grin: :grin:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
τωρα δε μπορω να πω τπτ αδερφε "geothe" ησουνα κατατοπιστικοτατος ;)
αλλα αφου δεν εχει φουλ δε με ενδιαφερει, οσο για εβιτα κιρι θελει να σε παει καποιος αλιως
θα λιωνεις στο μασαζ, εδω συστημενος πηγε καποιος απο δω κ το μασαζακι του δε το γλυτωσε  :2funny: :2funny:
εννοω φυσικα σκετο μασαζ  :tits:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλησπερα !

ΣΠΑΩ την σιωπη μου για να σας απευθυνω θερμο χαιρετισμο !

Ναι λοιπον , ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ !

Απλα εχω να παω σε μασατζιδικο κανα εξαμηνο ,  οποτε δεν εχω να γραψω κατι . Σας διαβαζω ετσι περισσοτερο απο περιεργεια ...

Ναστε οοοοοοολοι καλα . Τα λεμε !

Και μεχρι τοτε ... να υγειαινουμε και να γελαμε !

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
ξέρει κάποιος να βοηθήσει με πμ,για το μαγαζί στον έυοσμο που δούλευε η δήμητρα-έρρικα,μετακόμισε απέναντι σε πιο ωραίο χώρο αλλά πού ακριβώς ξέρει κάποιος?ή αν έχει το τηλέφωνο

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
καλησπερα !

ΣΠΑΩ την σιωπη μου για να σας απευθυνω θερμο χαιρετισμο !

Ναι λοιπον , ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ !

Απλα εχω να παω σε μασατζιδικο κανα εξαμηνο ,  οποτε δεν εχω να γραψω κατι . Σας διαβαζω ετσι περισσοτερο απο περιεργεια ...

Ναστε οοοοοοολοι καλα . Τα λεμε !

Και μεχρι τοτε ... να υγειαινουμε και να γελαμε !
ως προς τι η αποχή απ' το ναρκωτικό;

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

φιλε μου dokimazo δεν θυμαμαι να σε εχω ορισει εκπροσωπο τυπου .  >:(

να ειμαστε λιγο προσεκτικοι σε αυτα που γραφουμε , γιατι δημιουργουνται παρερμηνειες και προβληματα απο το πουθενα .

αν μπορουσε να σβηστει το παραπανω ποστ ...

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
411
Πόντοι
36
Κανένα νέο από Παπάφη ?

Υπάρχει τίποτε καινούργιο?

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
Μετα από επίσκεψη στην Μοναστηρίου:εκανα με την Λινα. Το μασαζ αρκετα καλο, ομορφουλα, φιλικη και η εκτονωση καλη, απλά το μονο μειον είναι ότι από το μασαζ παιρναει στην εκτόνωση πολυ απότομα, χωρις μια προεργασια.Φτάνει μέχρι καλαμακι, λεει αυτή και ο κυριος που κανονιζει τα ραντεβου. Νομιζω όμως ότι αν σε γνωριζουν ισως να έχει και παραπάνω.ο χωρος ειναι λιγο ως πολυ χαλια. το μονο μειονεκτημα.

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
Μετα από επίσκεψη στην Μοναστηρίου:εκανα με την Λινα. Το μασαζ αρκετα καλο, ομορφουλα, φιλικη και η εκτονωση καλη, απλά το μονο μειον είναι ότι από το μασαζ παιρναει στην εκτόνωση πολυ απότομα, χωρις μια προεργασια.Φτάνει μέχρι καλαμακι, λεει αυτή και ο κυριος που κανονιζει τα ραντεβου. Νομιζω όμως ότι αν σε γνωριζουν ισως να έχει και παραπάνω.ο χωρος ειναι λιγο ως πολυ χαλια. το μονο μειονεκτημα.

εγω οταν εκανα με την λινα,μου εκανε καλαμακι....αλλα τπτ το ιδιαιτερο,το περισσοτερο με το χερι ηταν..με την ωρα που λετε διαφωνω,εγω οταν πηγα ολο το ρολοι κοιτουσε..ισωσ επειδη ημουν και τελευταιος πελατης.παντος δεν αξιζει,δεν θα την ξαναπροτιμησω,αν εχει κανα καλο μπορει να ξαναπαω

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Συμφωνώ με τα προηγουμενα , ο χωρος πολυ μαπα στην μοναστηριου  :tickedoff:, ειδικα και με τον σκυλο να ανεβαινει στα κρεβατια. :think:
Οι εργάτριες μετριες σε εμφανιση  :tits2:με εξαιρεση την Λινα που ομως ειναι πολυ φτωχη σε υπηρεσιες. :headbang: Ακομα και με το καλαμακι κανει αγγαρεια... Ας ελπισουμε οτι θα αλλάξουν γρηγορα σελιδα...

babatsikos

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ισως θελει κ αλλες επισκεψεις στη Μοναστηριου...εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τον φραπε...στη δευτερη επισκεψη η κοπελα τα εβγαλε ολα (αφου το ζητησα εννοειται, χωρις εξτρα χρεωσεις) και στην τριτη δοκιμασα την Μαρια, το μασαζ δεν μου αρεσε αλλα στον φραπε καμια βιασυνη (περι το δεκαλεπτο ασχολουταν).Ο χωρος χαλια, δεν λεω, αλλα θα ξαναδοκιμασω λογω τιμης  :uglystupid:

alex81

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Like
4
Πόντοι
0
συναγωνιστες αναφορα απο β.Ολγας 1..Πηρα την Μαρινα,πολυ μετρια πραγματα...φραπε με το ζορι,αμιλητη,αγελαστη και 60 ευρω στο τελος....

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά αυτό στη μοναστηρίου που είναι, δεν κατάλαβα?θέλει τηλεφώνο και ραντεβού πιο μπροστά ή πας έτσι??

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλα τα παλικάρια,
είμαι καινούριος στο άθλημα και θα ήθελα πληροφορίες ....
Έχει κάποιος χριστιανός να μου προτείνει κάτι?????? ( Τηλ - οδηγίες )
βοηθείστε ένα πρωτάρη πμ (χα!!!)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
411
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ασε τα ανέκδοτα ρε φιλαράκι πρωί πρωί

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
σοβαρα μιλάω ρε φίλε, σήμερα έκανα Login και διάβασα πολλες σελίδες αλλά απ ότι κατάλαβα
μόνο με πμ μπορώ να έχω πληροφορίες για να δοκιμάσω κάποιο μασαζ. (δεν έχω πάει
ποτέ και ίσως γουστάρω)
Μην με παρεξηγείς...

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
παρε της σελιδες μια μια διαβασε,και αν σε αρεσει το αθλημα και αυτα που προσφερονατι θα βρεις ακρη....εγω τοσο καιρο εδω και κανεις δεν μου κανει συστασης για εβιτα :helpplea: >:(

POYTANIARIS 69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Like
8
Πόντοι
1
Κανενα νέο από τη Χρύσα από Καμάρα?
Καλές υπηρεσίες? Ευχαριστώ

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
....εγω τοσο καιρο εδω και κανεις δεν μου κανει συστασης για εβιτα :helpplea: >:(

ναι αλλα το ποστ που αναφερθηκα στη Εβιτα ηταν κυριως γιατι ζητουσα βοηθεια (= τηλ - διευθυνση για Μοναστηριου) στο οποιο σιωπησες, ενω φαινεται οτι γνωριζεις.....
Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα παληκαρι....
Θα μπορουσες να μου στειλεις τα κοντακτς για Μοναστηριου και να ζητησεις τα διεπιστευτηρια για.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom