Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
Τελευταία ενημέρωση...η γνωστή Δήμητρα-Έρικα ανοίγει δικό της μαγαζί από Δευτέρα...!

οντως η δημητρα απο δευτερα μαλλον θα ειναι σε αυτο το μαγαζι,ομως δεν το ανοιγει η ιδια,απλα θα ειναι υπευθυνη του μαγαζιου...ετσι μου ειπε εγκαιρη πηγη

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
mr.bean καμια Εμπειρια απο την κοπελια στην φωτο ειχες να μας πεις τπτ η θα δοκιμασω το Σαββατο και θα υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι μαπα το καρπουζι.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
φιλτατε μαπα καρπουζια κλπ σε λαχαναγορα μερια :2funny:
θα με θυμηθεις :tits: :fuck1: :pipa2: :uglystupid:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
Καμια φωτο της να ειναι γυμνη ρε παιδι μου δν εχουμε ομως! και φανταζομαι τα βυζια της ειναι σιλικονατα ε? :P Τεσπα θα την τιμισω την περιπτωση γιατι ειναι καλη η τιμη και το σαββατο θα εχω ολο το σπιτι για μενα! οποτε μαλλον στην πισινα μεσα θα την σκισω :P

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καμια φωτο της να ειναι γυμνη ρε παιδι μου δν εχουμε ομως! και φανταζομαι τα βυζια της ειναι σιλικονατα ε? :P Τεσπα θα την τιμισω την περιπτωση γιατι ειναι καλη η τιμη και το σαββατο θα εχω ολο το σπιτι για μενα! οποτε μαλλον στην πισινα μεσα θα την σκισω :P
Ποιός είσαι ρε αδελφέ, ο Γιάγκος Δράκος;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχααααααχχχχχχχ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν νομίζω ότι θα πήγαινε κάποιος στα συγκεκεριμένα τεμάχια μόνο για μασσάζ αλλά σίγουρα δεν είναι και μασσαζούδες...
Από την άλλη όμως όταν πηγαίνουμε σε στούντιο μασσάζ - ( για θεσ/νικη μιλάω πάντα γιατί ατην αθήνα ισχύει άλλο πακέτο ) - σε τρίβει η κάθε μπουρούχα σε κρεβάτι σανίδα και κάνεις τον ακροβάτη εάν είναι να ..μήσεις , σου ζητά 100-120 και με κουλουρι 150 . Ε !!!

Mα....και δω στο Αθηνα , οταν παει καποιοs στο μασατζιδικο,  σιγουρα δεν παει επειδη υποφερει απ τα...λουμπαγκα του....
Σε τετοια περιπτωση παs στον ορθοπεδικο.......Απλα εδω το ολο πακετο ειναι στα μισα λεφτα....το ξερειs κι εσυ το ξερει κι εκεινη....ολοs ο κοσμοs το ξερει δλδ......και η παραφωνια στο ολο θεμα ειναι οταν καποιοs πηγαινει και δεν τρωει μπριζολα επειδη ταχα μου τον φοβηθηκαν για στρουμφακι η επειδη κανουν ναζια για να πηγαινει συχνα.......Ωστοσο υπαρχουν αυτα που τρωs απ την πρωτη φορα και δεν ειναι λιγα ουτε τοσο ακριβα.......Και βεβαια υπαρχουν αυτα που σου κανουν ολιγολεπτο μασαζ και σε αλλα αρκετα πιο πολυ.....ενταξει δεν ειναι και του...πτυχιου οι χειρομαλακτριεs!!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
Οχι, αλλα αυτος μενει εδω? Λεμε μερικοι κατι και αμεσως ο αλλος να κανει την πλακιτσα του. Εγω αν μπορεσω θα την πηδηξω την γκομενα εκει γιατι θα ειναι κατι το διαφορετικο που δν εχω ξανακανει.  :pipa2:  :boobies:  :fuck2: και μετα εχουμε και  :knockinb:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16

Δεν ξερω εαν καποιοι απο εδω μεσα εχουν αποψη , αλλα εγω δοκιμασα και τα δυο και εκτος απο tatoo δεν υπαρχει τιποτα αλλο ξενο , ουτε σιλικονη ουτε piercing

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36
Και ποιά είναι πιο καλή?

Αυτή στη φωτό ή η άλλη?

Δώσε μας τα φώτα σου μεγάλε..........

:helpplea: :helpplea: :helpplea:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οχι, αλλα αυτος μενει εδω? Λεμε μερικοι κατι και αμεσως ο αλλος να κανει την πλακιτσα του. Εγω αν μπορεσω θα την πηδηξω την γκομενα εκει γιατι θα ειναι κατι το διαφορετικο που δν εχω ξανακανει.  :pipa2:  :boobies:  :fuck2: και μετα εχουμε και  :knockinb:
Χαβαλέ κάνουμε αδελφέ, μην παρεξηγιέσαι

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
Καμια παρεξηγηση απλα διευκρινισα οτι δν ειμαι ο Γιαγκος! χαχαχα!

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Tελευταία ενημέρωση από Μοναστηρίου.
2 νέες μάλλον αφίξεις εκτός αν εγώ δεν τις είχα ξαναδεί,Αντριάννα και Μαρία.
Μαρία κάνει μόνο φραπεδάκι ,Αντριάννα και καλαμάκι.Στα 30 τους τις κάνω και τις 2.
Την Μαρία είδα καλύτερα και μιλήσαμε την άλλη ελάχιστα γιατί έμπαινε σε συνάδελφο
Από Δευτέρα θα δοκιμάσω και επανέρχομαι με πληροφορίες εκτός αν με έχει προλαβει
άλλος συναγωνιστής οπότε ας ενημερώσει

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
Ρε παιδες, η τυπισα ειναι η παλια Κιτυ λολ!! ειχα γραψει και review παλιοτερα λεγοντας κακα πραματα, αυτη τη φορα ειμουν πιο ορμητικο παιδακι και περασα πολυ καλυτερα, την συνιστω γιατι αξιζει τα λεφτα της, το μονο που με ξενερωσε ειναι οτι μου ειπε οτι το ταξι ηταν 15 ευρω + 15 ευρω να γυρισει, μου φυγαν 30ευρω στο ετσι! μαλακεια! αλλα οπως ειπα τα αξιζε τα λεφτα της και παλια που δουλευε με γραφειο ηταν στα 300 ευρω αν δν κανω λαθος. Τεσπα, καλυτερο τσιμπουκι δν υπαρχει! χαχα! τελικα αυτο που καταλαβα ειναι οτι μονο αν περνεις πρωτοβουλιες εσυ περνας καλα. αυτα.

Προς mr.bean μαπα το καρπουζι στις πληροφοριες σου μεγαλε. Αλλες μας δειχνεις και αλλες ερχοντε! αλλα δν πειραζει σε συνχωρω γιατι ηταν 2η φορα μου με τιν Κιτυ και αυτη την φορα περασα καλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom