mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
γι αυτό δεν καθονται μωράκια θεσ/νικη , και πανε ολα αθήνα . Θέλουμε και τα παθαίνουμε.
Αντε ολοι στα μασσαζίδικα με οτι μενου θελουν να μας σερβιρουν εκεί
γι αυτό δεν καθονται μωράκια θεσ/νικη , και πανε ολα αθήνα . Θέλουμε και τα παθαίνουμε.
Αντε ολοι στα μασσαζίδικα με οτι μενου θελουν να μας σερβιρουν εκεί
Τελευταία ενημέρωση...η γνωστή Δήμητρα-Έρικα ανοίγει δικό της μαγαζί από Δευτέρα...!
Ποιός είσαι ρε αδελφέ, ο Γιάγκος Δράκος;Καμια φωτο της να ειναι γυμνη ρε παιδι μου δν εχουμε ομως! και φανταζομαι τα βυζια της ειναι σιλικονατα ε? Τεσπα θα την τιμισω την περιπτωση γιατι ειναι καλη η τιμη και το σαββατο θα εχω ολο το σπιτι για μενα! οποτε μαλλον στην πισινα μεσα θα την σκισω
Ποιός είσαι ρε αδελφέ, ο Γιάγκος Δράκος;
Δεν νομίζω ότι θα πήγαινε κάποιος στα συγκεκεριμένα τεμάχια μόνο για μασσάζ αλλά σίγουρα δεν είναι και μασσαζούδες...
Από την άλλη όμως όταν πηγαίνουμε σε στούντιο μασσάζ - ( για θεσ/νικη μιλάω πάντα γιατί ατην αθήνα ισχύει άλλο πακέτο ) - σε τρίβει η κάθε μπουρούχα σε κρεβάτι σανίδα και κάνεις τον ακροβάτη εάν είναι να ..μήσεις , σου ζητά 100-120 και με κουλουρι 150 . Ε !!!
Οχι, αλλα αυτος μενει εδω? Λεμε μερικοι κατι και αμεσως ο αλλος να κανει την πλακιτσα του. Εγω αν μπορεσω θα την πηδηξω την γκομενα εκει γιατι θα ειναι κατι το διαφορετικο που δν εχω ξανακανει. και μετα εχουμε καιΠοιός είσαι ρε αδελφέ, ο Γιάγκος Δράκος;
Καμια φωτο της να ειναι γυμνη ρε παιδι μου δν εχουμε ομως! και φανταζομαι τα βυζια της ειναι σιλικονατα ε? Τεσπα θα την τιμισω την περιπτωση γιατι ειναι καλη η τιμη και το σαββατο θα εχω ολο το σπιτι για μενα! οποτε μαλλον στην πισινα μεσα θα την σκισω
Χαβαλέ κάνουμε αδελφέ, μην παρεξηγιέσαιΟχι, αλλα αυτος μενει εδω? Λεμε μερικοι κατι και αμεσως ο αλλος να κανει την πλακιτσα του. Εγω αν μπορεσω θα την πηδηξω την γκομενα εκει γιατι θα ειναι κατι το διαφορετικο που δν εχω ξανακανει. και μετα εχουμε και
Και ποιά είναι πιο καλή?
Αυτή στη φωτό ή η άλλη?
Δώσε μας τα φώτα σου μεγάλε..........
Ιδιο φρουτο και οι 2
Σαν να με ρωτας γυρο με πιτα ή ψωμάκι ???
Δοκίμασε και πες μου
Double Dragon ειμαιΔράκος είσαι όμως
Double Dragon ειμαι