mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
γι αυτό δεν καθονται μωράκια θεσ/νικη , και πανε ολα αθήνα . Θέλουμε και τα παθαίνουμε.
Αντε ολοι στα μασσαζίδικα με οτιμενου θελουν να μας σερβιρουν εκεί
![]()
γι αυτό δεν καθονται μωράκια θεσ/νικη , και πανε ολα αθήνα . Θέλουμε και τα παθαίνουμε.
Αντε ολοι στα μασσαζίδικα με οτιμενου θελουν να μας σερβιρουν εκεί
![]()
Τελευταία ενημέρωση...η γνωστή Δήμητρα-Έρικα ανοίγει δικό της μαγαζί από Δευτέρα...!
Ποιός είσαι ρε αδελφέ, ο Γιάγκος Δράκος;Καμια φωτο της να ειναι γυμνη ρε παιδι μου δν εχουμε ομως! και φανταζομαι τα βυζια της ειναι σιλικονατα ε?Τεσπα θα την τιμισω την περιπτωση γιατι ειναι καλη η τιμη και το σαββατο θα εχω ολο το σπιτι για μενα! οποτε μαλλον στην πισινα μεσα θα την σκισω
![]()
Ποιός είσαι ρε αδελφέ, ο Γιάγκος Δράκος;
Δεν νομίζω ότι θα πήγαινε κάποιος στα συγκεκεριμένα τεμάχια μόνο για μασσάζ αλλά σίγουρα δεν είναι και μασσαζούδες...
Από την άλλη όμως όταν πηγαίνουμε σε στούντιο μασσάζ - ( για θεσ/νικη μιλάω πάντα γιατί ατην αθήνα ισχύει άλλο πακέτο ) - σε τρίβει η κάθε μπουρούχα σε κρεβάτι σανίδα και κάνεις τον ακροβάτη εάν είναι να ..μήσεις , σου ζητά 100-120 και με κουλουρι 150 . Ε !!!
Οχι, αλλα αυτος μενει εδω? Λεμε μερικοι κατι και αμεσως ο αλλος να κανει την πλακιτσα του. Εγω αν μπορεσω θα την πηδηξω την γκομενα εκει γιατι θα ειναι κατι το διαφορετικο που δν εχω ξανακανει.Ποιός είσαι ρε αδελφέ, ο Γιάγκος Δράκος;
Καμια φωτο της να ειναι γυμνη ρε παιδι μου δν εχουμε ομως! και φανταζομαι τα βυζια της ειναι σιλικονατα ε?Τεσπα θα την τιμισω την περιπτωση γιατι ειναι καλη η τιμη και το σαββατο θα εχω ολο το σπιτι για μενα! οποτε μαλλον στην πισινα μεσα θα την σκισω
![]()
Χαβαλέ κάνουμε αδελφέ, μην παρεξηγιέσαιΟχι, αλλα αυτος μενει εδω? Λεμε μερικοι κατι και αμεσως ο αλλος να κανει την πλακιτσα του. Εγω αν μπορεσω θα την πηδηξω την γκομενα εκει γιατι θα ειναι κατι το διαφορετικο που δν εχω ξανακανει.![]()
![]()
και μετα εχουμε και
![]()
Και ποιά είναι πιο καλή?
Αυτή στη φωτό ή η άλλη?
Δώσε μας τα φώτα σου μεγάλε..........
Ιδιο φρουτο και οι 2
Σαν να με ρωτας γυρο με πιτα ή ψωμάκι ???
Δοκίμασε και πες μου
![]()
![]()
![]()
Double Dragon ειμαι![]()
![]()