Μετά από σύσταση φίλου από εδώ, επίσκεψη προ ημερών Venus (Κων.Καραμανλή), συνεδρία με Νατάσα. Έκλεισα τηλεφωνικό ραντεβού οπότε δεν είδα τις υπόλοιπες κοπέλες. Η Νατάσα έχει σέξυ εμφάνιση, φορούσε ένα αποκαλυπτικό των προσόντων της φόρεμα με ψηλό τακούνι, είναι μελαχροινή με μελαμψό δέρμα, έχει καταγάλανα μάτια, πλούσιο στήθος, εκτιμώ προιόν προσθετικής, χυμώδη οπίσθια και μπούτια, σαρκώδη χείλη τα οποία επίσης εκτιμώ προιόν προσθετικής. Με αντιμετώπισε άκρως επαγγελματικά με γλυκύτητα και ευγένεια. Ο χώρος αρκετά καλός με ντουζιέρα εντός δωματίου και παράθυρο στο δωμάτιο ώστε να εξασφαλίζεται καλός αερισμός του χώρου, απαραίτητο στις μέρες του covid. Η κοπέλα δεν φορούσε μάσκα κατά την συνεδρία, όπως πχ στο massagio, που ανάφεραν κάποιοι. Μασάζ λίγο πιο έντονο από χάδι, αδιάφορο για τα γούστα μου, β΄ μέρος ξεκίνησε με σύντομα απαλά αγγίγματα σε όλο το σώμα με τα μακριά νύχια της και στην συνέχεια διεκπεραιωτική ολοκλήρωση χωρίς φιλιά, χάδια κλπ. Το κόστος του προγράμματος τιμάται 50€. Να σημειώσω ότι κατά την συνεδρία η κοπέλα δεν έβγαλε τα ρούχα της, διότι η εν λόγω παροχή απαιτούσε την καταβολή αντιτίμου 20€, τα οποία για να είμαι ειλικρινής αρνήθηκα στον εαυτό μου να διαθέσει, διότι το θεώρησα κοροιδία. Ολοκληρώνοντας την κριτική μου οφείλω να πω ότι μετά από πλέον των 23 ετών σε αυτού του είδους τα μαγαζιά, τα οποία επισκέπτομαι από το χρόνο της ίδρυσης τους, από τον γνωστό στους παλιούς και χαρισματικό Θόδωρο, αποχώρησα με αδιάφορα συναισθήματα. Και αυτό διότι για να συγκινηθώ μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας πρέπει να νιώσω αυτό το "κάτι" παραπάνω, που νομίζω ότι πολύ λίγες ταλαντούχες το διαθέτουν.... Πάντως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και θα συνεχίσω να αναζητώ και φυσικά να ενημερώνω............