level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Από εμφάνιση τι λέει ;Την πήρα σπίτι για μασάζ.Μονο μασάζ τπτ άλλο δεν παίζει.Τουλαχιστον κάνει καλό μασαζακι.Αυτα τ λίγα.
Από εμφάνιση τι λέει ;Την πήρα σπίτι για μασάζ.Μονο μασάζ τπτ άλλο δεν παίζει.Τουλαχιστον κάνει καλό μασαζακι.Αυτα τ λίγα.
Και να σου σηκωθεί, αφού γιοκ?Λίγα πράγματα φίλε,δεν σου σηκώνεται κάν.
γυμνος κανεις,χυνεις οκ δεν αντιλεγω.....αλλα χερι δεν βαζει με τιποτα...αν αυτο σε ψηνει παω πασο
όχι ακόμα, σκέφτεται ποιό βρακί θα βάλει...Έχω μια απορία.......Αυτός που έλεγε ότι ήταν να πάει αλλά δεν πήγε.....μήπως πήγε και δε μας ενημέρωσε..........?
Από κει που σκεφτόταν πότε να πάει, τώρα σκέφτεται και ποιο βρακί θα βάλει....?? Ωχ δύο πράγματα θα σκέφτεται τώρα..............!όχι ακόμα, σκέφτεται ποιό βρακί θα βάλει...
Καλησπέρα,να ρωτήσω το αντιστρες είναι το massage inn?περασμα απο αντιστρες παρουσες κωνσταντινα μιλφακι.δωρα κοντα στο μιλφ.κ λαουρα κοντα στα 26 που περσα μαζι της μια ωριτσα ζαχαρη.
Όχι..massage inn είναι μόνο μασάζ - καλό μασάζ.. το antistress από ότι ξέρω είναι πριβε με έξτρα εκτός του μασάζ..( δεν έχω προσωπική πείρα)Καλησπέρα,να ρωτήσω το αντιστρες είναι το massage inn?
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.Όχι..massage inn είναι μόνο μασάζ - καλό μασάζ.. το antistress από ότι ξέρω είναι πριβε με έξτρα εκτός του μασάζ..( δεν έχω προσωπική πείρα)
Εμφανισιακά τι λένε η Κωνσταντίνα και η Δώρα?περασμα απο αντιστρες παρουσες κωνσταντινα μιλφακι.δωρα κοντα στο μιλφ.κ λαουρα κοντα στα 26 που περσα μαζι της μια ωριτσα ζαχαρη.
Φιλαράκι από ότι κατάλαβα ούτε η μία σου άρεσε ούτε η άλλη κάνω λάθος;Την δοκίμασε φιλε
Για μια μίλησα φίλε μου για αυτήν την αννυΦιλαράκι από ότι κατάλαβα ούτε η μία σου άρεσε ούτε η άλλη κάνω λάθος;
Guys, ξέρουμε ποιο είναι το κάστανο μωρό που εμφανίζεται στα stories του luxury στο Instagram? Και τι πρόγραμμα κάνει; Θενκς
Εκλισα αναμενεται ενημερωσηη! Ελπιζω να μην φαω φόλαΩραίο κορίτσι αλλά πολλά μη και δεν βγάζει ρουχα
Άμα λέει μη κ μη πεστην κάνε μόνο μασάζ κ γεια σας…Εκλισα αναμενεται ενημερωσηη! Ελπιζω να μην φαω φόλα
Για απλό μασάζ είναι πανάκριβη 50 ευρώ η ώραTουλαχιστον βλεπεται?εχει καλη παρουσια εστω και για μασαζ.....