You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)
Άλλος πίνει σαμπάνια παζαριού με 0.50 κ άλλος πληρώνει 200-300-500....
Όλες οι μελλισες δε κάνουν τ ίδιο μέλι... τώρα αν δεν το φτάνεις τ νούμερο απλά δ ασχολεισαι... κ πας jessy spa κ λες τ μαγκας είμαι τον έβαλα πάλι σήμερα..
Όλες οι μελλισες δε κάνουν τ ίδιο μέλι... τώρα αν δεν το φτάνεις τ νούμερο απλά δ ασχολεισαι... κ πας jessy spa κ λες τ μαγκας είμαι τον έβαλα πάλι σήμερα..
Professoras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 1.011
Και άλλος πληρώνει την σαμπάνια των 0.50 για 200-300-500. Στην περίπτωση αυτή ποιος είναι ο μάγκας...;Άλλος πίνει σαμπάνια παζαριού με 0.50 κ άλλος πληρώνει 200-300-500....
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιες....ΠΩΩΩΩΩΩΩ σοβαρά τώρα...? Θα σταματήσει...? και τι θα κάνουμε μετά ρε τσακάλια...?
χαχαχα
Ρε δε πάει να μην πω τι...σιγά το κελεπούρι!
Την κάνατε και φαβορί.
Βρε άιντα'πο δω!!!
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Ακόμα παίζει αυτος;Παλαίμαχος πρέπει να ειναι.Τώρα που ήρθε κ εδώ ο Κορωναίος να δω πως θα πηγαίνουμε ελεύθερα από δω κ πέρα
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.117
- Πόντοι
- 2.266
Ξεχνας τη Fanda αδερφεΦίλε με το γαμησάκι όλα περνάνε...
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.117
- Πόντοι
- 2.266
Αυτς που πληρωνει τη σαμπανια του 0.50 ευρου 200-300-500 ειναι μαλακας τυπε οχι μαγκαςΚαι άλλος πληρώνει την σαμπάνια των 0.50 για 200-300-500. Στην περίπτωση αυτή ποιος είναι ο μάγκας...;
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.117
- Πόντοι
- 2.266
Σιγα ρε τυπε που η ντιβα η μασατζου θελει και 500 ευρω αν θελει 500 μουντζες εκει πολλη ευχαριστωςΆλλος πίνει σαμπάνια παζαριού με 0.50 κ άλλος πληρώνει 200-300-500....
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
H Δώρα(GR +-25-27) που ήταν στο Στέλιο Αντιστρές, ξέρει κανείς που είναι?
Καλά τόσους παιχταράδες έχει εδώ μέσα, κανείς δε ξέρει?
:-(
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
Τώρα που ήρθε κ εδώ ο Κορωναίος να δω πως θα πηγαίνουμε ελεύθερα από δω κ πέρα
Μη μασάς φίλε, εδώ έχουμε φάει όλο το Chernobyl από τα Ουκρανικα μουνοχειλα τι να σου κάνει ένας ιός... Άνευ πλάκας τα cityΤουρια είναι ποιο επικίνδυνα από τις μασαζοκοπελες, αλλά μη μασάς..
Cavlman
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2019
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Δεν είναι για γαμησια η Αλεξια παίδες.. χαλαρώστε.. μόνο για τσιμπουκια & ισπανικά κάνει το κοριτσι(που έχει μάστερ όμως)! Έχω κάνει μαζί της όλα τα προγράμματα.. μόνο κωλο δεν έχωσα! Να πάει οποίος θελει να κάνει μασαζ κ εκτόνωση, μέχρι εκεί!Σιγα ρε τυπε που η ντιβα η μασατζου θελει και 500 ευρω αν θελει 500 μουντζες εκει πολλη ευχαριστως
Cavlman
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2019
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Επίσης Ναντια από Κρίσταλ είναι σούπερ, σταμάτησα πλέον δεν πάω εκεί λόγω του ότι θέλω πίπα μετά το μασαζ και δεν κάνουν αυτές εκεί!
Υπάρχει κάποιος να με πάει σε κάποιο πριβε ανατολικά (χωρίς να ζητάει χρήματα).. την προηγούμενη φορά 2/3 καρταλια έστειλαν ότι με αμοιβή θα με πάνε.. έλεος!!
Υπάρχει κάποιος να με πάει σε κάποιο πριβε ανατολικά (χωρίς να ζητάει χρήματα).. την προηγούμενη φορά 2/3 καρταλια έστειλαν ότι με αμοιβή θα με πάνε.. έλεος!!
Επίσης Ναντια από Κρίσταλ είναι σούπερ, σταμάτησα πλέον δεν πάω εκεί λόγω του ότι θέλω πίπα μετά το μασαζ και δεν κάνουν αυτές εκεί!
Θα έλεγα ότι είναι καλό να τους αναφέρεις και σε μας και στον αντμιν ποιοι ήταν οι καλοθελητές που ζήτησαν χρήματα για να σε βάλουν στα πριβέ
Professoras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 1.011
Εσυ που έχεις πληρώσει των 0.50 200-300 κ ξέρεις πες μας..
Τπ δυστυχώς η καλή ζωή κ τ ωραία πραματα δ είναι γ όλους.. αν
Δ μπορείτε παίξτε μπαλα χαμηλά..
Για πες μας, πες μας και άλλα δάσκαλε εσύ που παίζεις την μπάλα στα ψηλά και είσαι τόσο βέβαιος για το τι κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι...
Είπα αν δε μπορείτε.. όσοι μπορείτε ορμάτε παντού..
Για πες μας, πες μας και άλλα δάσκαλε εσύ που παίζεις την μπάλα στα ψηλά και είσαι τόσο βέβαιος για το τι κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι...
Βουλώστε τρύπες γτ χανόμαστε
Professoras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 1.011
Για να το ξεκαθαρίσουμε. Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν στην Αλεξία με αρκετά θετικά σχόλια. Και την θεωρώ από τις πιο εργατικές και τίμιες του χώρου. Η ένστασή μου ήταν για το 500άρι που ανέφερες και τίποτα παραπάνω.Είπα αν δε μπορείτε.. όσοι μπορείτε ορμάτε παντού..
Βουλώστε τρύπες γτ χανόμαστε
Και πολύ διαφήμιση της κάναμε...
Ο καθένας είναι σαφώς και μέχρι όπου φτάνει η τσέπη του και κανείς δεν πρέπει να το κατακρίνει αυτό.
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 935
- Πόντοι
- 361
Αδελφια φυσικα ο καθενας μας παμε με την τσεπη μας κι αναλογα και την χρονικη στιγμη γιατι αλλωτε εχουμε περισσοτερα χρηματα κι αλλωτε λιγοτερα!Δεν ειναι ολες οι χρονικες στιγμες ιδιες.Κι εξαλλου εχει να κανει και με την σχεση αποδοσης τιμης.Ως προεδρος που ειμαι στις μαλακιες και στις παπαρες που εχω φαει εξακολουθω να την ψωνιζω οταν πληρωνω και την τρωω.Εκει ειναι η μεγαλη αδικια..Γιατι λες πληρωσα ο καταραμμενος και παλι την εφαγα!Πληρωνεις mercedes και παιρνεις fiat..Εκει πρεπει να εστιασουμε την προσοχη μας!Στα μασατζιδικα τουλαχιστον τα free που εχουμε δεν αξιζει..Πρεπει να αναβαθμισουν τις υπηρεσιες τους.Ναι να πληρωσει ο πελατης αλλα να παρει και την αναλογη υπηρεσια!
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Τριψιμο καλο με αλοη και δεν σε πιανει τιποτα. Λεω το μυστικο μονο σε σας γιατι οι Αθηναιοι εχουν μια πορτοκαλαδα και πινουν και νομιζουν πως ειναι προστατευμενοιΤώρα που ήρθε κ εδώ ο Κορωναίος να δω πως θα πηγαίνουμε ελεύθερα από δω κ πέρα