τελευταια φορα που πηγα ειχε μονο μασάζ κ εκτόνωση 30+20 , δεν ξερω αν αλλαξαν και δεν νομιζω.
Φίλε πηγα εγώ στο Vana δύο φορές αυτόν το μήνα. Τώρα βρήκα ησυχία να γραψω, Λοιπόν την πρώτη φορά πέρασα με την Σίσσυ. Μελαχρινό ψηλό μωρό με μεγαλουτσικο στήθος. Μασάζ μονο πασαλείμματα και με το που απλώσα χέρι τάχα ανυποψίαστος μου έσκασε το παραμυθι. 30€ μασαζ+ 20€ εκτόνωση + ότι θελω αν βγάλει την μπλούζα της. Συμφώνησα και ξεκίνησε η χειραμαλαξη. Στηθος στητό που άφηνε να χουφτώσεις και να γλέιψεις, συνοψίζοντας : Χαλια μασάζ, μέτρια μαλακία, καλό ότι αφησε να γλήψω και να χουφτώσω. Την πληρωσα σύνολο 60€
Δευτερη φορά πήγα με την Ρια. Κοντούλα μελαχροινή, με μεγαλούτσικο στήθος. Καλό μασαζ, χαλαρωτικό σε όλο το σώμα, γύρισα, ρώτησα τι προσφέρει. Μου είπε μόνο εκτονωση με 20€. Δεν έβγαλε μπλούζα, έκανε καλό μασάζ μίας ώρας, καλή μαλακία αλλά ντουγάνι. Τεσπα, Σύνολο 50€.
Θέλω να ρωτήσω πως είναι η βάνα γιατί στο γραφείο ήταν μια νταρντανα μελαχροινη με καρέ μαλλί. Δεν ρώτησα διότι πλακωσαν πελάτες και βιαστηκα. Βγαίνοντας από το δωμάτιο την μπανισα και την γούσταρα αλλά βιαζόμουν. θα την ήθελα μέσα στο δωμάτιο.