Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Καλημερα παιδια.Γνωριζeι κανεις στα γρηγορα να μου πει πως ειναι  εμφανισιακα  η Ελενα απο aqua?
Είναι μελαχροινή με σγουρα μαλιά γυρω στο 1.70. με ωραία πιασίματα...άλλα νομίζω οτι πάλι άλαξε μαγαζί . Τελευταία φορά που πήρα τηλ μου είπαν οτι στάματησε...Εσύ γνωρίζεις κάτι άλλο?

lunabauer

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Like
5
Πόντοι
0
Μπορεί να με ενημερώσετε για το Vana spa; Είναι κάτι καινούργιο για μένα το "χαλαρωτικό μασάζ" και θα με ενδιεφενδιέφεραν οι υπηρεσίες του καθώς και οι τιμές του.

asdfbox

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
24
Πόντοι
0
Μπορεί να με ενημερώσετε για το Vana spa; Είναι κάτι καινούργιο για μένα το "χαλαρωτικό μασάζ" και θα με ενδιεφενδιέφεραν οι υπηρεσίες του καθώς και οι τιμές του.
τελευταια φορα που πηγα ειχε μονο μασάζ κ εκτόνωση 30+20 , δεν ξερω αν αλλαξαν και δεν νομιζω.

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
τελευταια φορα που πηγα ειχε μονο μασάζ κ εκτόνωση 30+20 , δεν ξερω αν αλλαξαν και δεν νομιζω.
Φίλε πηγα εγώ στο Vana δύο φορές αυτόν το μήνα. Τώρα βρήκα ησυχία να γραψω, Λοιπόν την πρώτη φορά πέρασα με την Σίσσυ. Μελαχρινό ψηλό μωρό με μεγαλουτσικο στήθος. Μασάζ μονο πασαλείμματα και με το που απλώσα χέρι τάχα ανυποψίαστος μου έσκασε το παραμυθι. 30€ μασαζ+ 20€ εκτόνωση + ότι θελω αν βγάλει την μπλούζα της. Συμφώνησα και ξεκίνησε η χειραμαλαξη. Στηθος στητό που άφηνε να χουφτώσεις και να γλέιψεις, συνοψίζοντας : Χαλια μασάζ, μέτρια μαλακία, καλό ότι αφησε να γλήψω και να χουφτώσω. Την πληρωσα σύνολο 60€
Δευτερη φορά πήγα με την Ρια. Κοντούλα μελαχροινή, με μεγαλούτσικο στήθος. Καλό μασαζ, χαλαρωτικό σε όλο το σώμα, γύρισα, ρώτησα τι προσφέρει. Μου είπε μόνο εκτονωση με 20€. Δεν έβγαλε μπλούζα, έκανε καλό μασάζ μίας ώρας, καλή μαλακία αλλά ντουγάνι. Τεσπα, Σύνολο 50€.
Θέλω να ρωτήσω πως είναι η βάνα γιατί στο γραφείο ήταν μια νταρντανα μελαχροινη με καρέ μαλλί. Δεν ρώτησα διότι πλακωσαν πελάτες και βιαστηκα. Βγαίνοντας από το δωμάτιο την μπανισα και την γούσταρα αλλά βιαζόμουν. θα την ήθελα μέσα στο δωμάτιο.

TOLARAS8296

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Μακρυα απο 50 ευρω για εκτονωση!zesi spa  κ.ΜΙΧΑΛΗΣ,ωραιες παρουσιες 60 ευρω μαζι με σεξ! :fuck2:

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Αυτή η ρια  είναι το βλήμα από ρελαξ πήρε μεταγραφή εκεί ; Μαυριστε τη. Μακριά

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Αυτή η ρια  είναι το βλήμα από ρελαξ πήρε μεταγραφή εκεί ; Μαυριστε τη. Μακριά
Ημουν βιαστικός. Αλλή φορά θα ρωτήσω ονόματα. Σε γενικές γραμμές καλά ήταν αλλά δεν θα ξαναπροτιμηθεί. Για την νταρντάνα να ρωτήσω αν ξέρεις τπτ?

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Δεν μ λέει κάτι η περιγραφή σου

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Η Βάνα είναι μια ξανθιά όμορφη γκομενα

Οχι φίλε μου. Δεν ήταν αυτή. Θα ξαναπάω και θα επανέλθω για ενημέρωση. Αν κάποιος συναγωνιστής πάει και βγάλει άκρη ποια είναι και αν αξίζει ας ενημέρωσει μη πετάμε λεφτα τσαμπα. Ευχαριστώ σε όλους.

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
Πριν 2 βδομαδες ειχα παρει τηλεφωνο,μου ειπαν πως δουλευει ξενια Αφροδιτη,Ελενη και επειδη εδω αναφερεται Ελενα,ρωτησα Ελενη ή Ελενα?Μου λεει ναι.αλλα δε πηγα,τωρα το σκεφτομαι,οποτε δε ξερω αν αλλαξε κατι σε 2 βδομαδες

panos8

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια γιατι δεν μπορω να στειλω pm επειδη ειμαι καινουργιο μελος ???

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Σταλιον ξέρεις την ΕΥΑ από ρελαξ τη ρόλο βαράει;

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Άσε φίλε μου ζητούσε κάτι παράλογα για να την αγγίξω κλπ και το υφάκι της μ την δίνει γενικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom