Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Μιχάλη δεν μας απαντησες αν η Δεσποινα ειναι αυτη που δουλευε στις Νταμες και η Πασχαλινα αν ειναι η Ευα απο τις Νταμες.Περιμενουμε απάντηση.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Συγχαρητήρια αιδιολείχε! Εύχομαι όλοι μας να διαφωτιστούμε από την αμεσότητα και την εγκυρότητα της κριτικής σου στο νέο "μαγαζί". Ωστόσο ας χαιρετίσουμε την έστω και προβληματική νέα προσπάθεια στον χώρο και ας βοηθήσουμε να κάνουν τον χώρο καλύτερο. Στο κάτω κάτω λεφτά βγάζουν δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα υπάρχει και ανανέωση σε κορμιά και υπηρεσίες στην Θεσσαλονίκη γενικά. Άντε και καλά μυαλά!!
Κατ’αρχην ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια , αν και δεν τα αξίζω.
Κατά δεύτερον , θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Όταν κανείς μια καινούργια προσπάθεια, σε κάθε επαγγελματικό χώρο , φροντίζεις να είσαι σωστός , αν θέλεις να μακροημερευσεις.
Προσπερνώ το διαμέρισμα-καλύβα του Μπάρμπα Θωμά, αλλά μπορούσαν να ανοίξουν τα παράθυρα για να ξεβρωμίσει. Απορώ η πιτσιρικά πως ανέχεται και δουλεύει εκεί μέσα...
Αυτό όμως που δεν καταπινεται, είναι η κοροϊδία. Δεν είναι δυνατόν να έρχεται καινούριος πελάτης, να ξεκινάει μαζί του η κοπέλα, και στα μισά να του λέει πως έχει περίοδο και δεν μπορεί να κάνει σεξ... Αυτό είναι απαράδεκτο. Νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μου.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.005
Πόντοι
1.056
Μιχάλη ο λαός θέλει (φωτογραφική) ενημέρωση

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Εγώ ξερω ότι έφυγε η Σάσα, αλλά που πήγε δεν μας είπαν!!!
Ξέρει κανείς?
Τη τελευταία φορά που πέρασα μαζί της σκεφτόταν να πάει Μύκονο για καλοκαιρινή season. Ίσως να το κάνε

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.005
Πόντοι
1.056
πριν λίγες μέρες έψαχνες στο relax δε μας είπες αν το βρήκες κ τι έκανες

Καλημέρα, όχι δεν πήγα.
Μέχρι στιγμής μόνο στο Ζεσι έχω πάει με Ρία και έγραψα εντυπώσεις.
Θα προσπαθήσω αυτή την εβδομάδα να πάω Ντάμες, μου πρότειναν την Δέσποινα.
Όταν πάω θα γράψω την εμπειρία μου.
Αν υπάρχει άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Μιχάλη δεν μας απαντησες αν η Δεσποινα ειναι αυτη που δουλευε στις Νταμες και η Πασχαλινα αν ειναι η Ευα απο τις Νταμες.Περιμενουμε απάντηση.

Λίνα ή Πασχαλίνα είναι η Εύα από Ντάμες ναι.
Βερόνικα μάπα το καρπούζι.
:vomit: Ήμαρτον ρε Μιχαλιό με τους καπνούς από τα τσιγάρια εκεί μέσα...θα σκάσεις!!! :vomit:

giorgos91

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2019
Κριτικές
6
Like
400
Πόντοι
280
στο studio body free εχει παει κανεισ  να μας πει?

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
:vomit: Ήμαρτον ρε Μιχαλιό με τους καπνούς από τα τσιγάρια εκεί μέσα...θα σκάσεις!!! :vomit:

Το προβλημα με τον Μιχαλη δεν ειναι τα τσιγαρα.Αυτα τα παραβλεπουμε.Πρεπει να σταματησει να φερνει πρεζουδες και καμμενες και να αρχισει να φερνει κανονικες γυναικες αν θελει να δουλεψει.Αλλιως χαμενος χρονος για μας και εννοειται χαμενο χρημα.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Μετα το φουλ πρεπει να το κατεβασει στα 50.Στα καλυτερα στουντιο δινουμε 80 και ειμαστε βασιλιαδες..με το ποτακι μας με τον κυριλε χωρο μας με κλιματισμο και με κοπελες ανω του μετριου.Γι αυτο λοιπον σου συνιστω φιλε αν θελεις να δουλεψεις ριξε τις τιμες και φερε σωστες κοπελες αλλιως βλεπω να βαρας μυγες..

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
ΕΛΙΝΑ ΚΑΖΑ (η συνέχεια)
Καλός μου φίλος, παρά τα όσα έγραψα, ήθελε να πάει στο εν λόγω "ίδρυμα", οπότε προθυμοποιήθηκα να του κάνω το κονέ. Η τσατσα κατάλαβε ότι είμαι εγώ που έκανα την κριτική (ευκολάκι ήταν - δεν πρέπει να είχαν άλλο μαλάκα... ε συγγνώμη πελάτη εκείνη τη μέρα)και με κατηγόρησε ότι πήγα βαλτός για να την δυσφημήσω (το κάνει πολύ καλά και μόνη της), και ότι έβγαλα κακία, μίσος και πραγματικά εμετό με την χυδαία φρασεολογία που χρησιμοποίησα... (το παραθέτω επί λέξει)
Επίσης ισχυρίζεται ότι δεν λειτουργούν ως μασατζίδικο, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ (το παραθέτω αυτούσιο, όπως μου το έγραψε).
Προσπάθησα να της δώσω να καταλάβει πως ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤΣΑ.
Μου είπε να μην ξανααναφερθω στο μαγαζί τους, και όταν της απάντησα πως τροχονόμους δεν γουστάρω μου απάντησε , επί λέξει : "Δεν το χω σε τιποτα να κανω προφιλ στο μπουρδελο σαιτ και αν σε εκθεσω. Και ξερω και τον νταβα μασαζακια π σε εβαλε. Λοιπον επειδη κ εσυ με κουρασες δε ξερεις ποια ειμαι. Μην ξαναασζοληθεις μαζι μας. Για να μην ασχοληθω εγω μαζι σ."
Τα συμπεράσματα δικά σας, χωρίς κανένα δικό μου περαιτέρω σχόλιο...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.701
Πόντοι
25.165
ΕΛΙΝΑ ΚΑΖΑ (η συνέχεια)
Καλός μου φίλος, παρά τα όσα έγραψα, ήθελε να πάει στο εν λόγω "ίδρυμα", οπότε προθυμοποιήθηκα να του κάνω το κονέ. Η τσατσα κατάλαβε ότι είμαι εγώ που έκανα την κριτική (ευκολάκι ήταν - δεν πρέπει να είχαν άλλο μαλάκα... ε συγγνώμη πελάτη εκείνη τη μέρα)και με κατηγόρησε ότι πήγα βαλτός για να την δυσφημήσω (το κάνει πολύ καλά και μόνη της), και ότι έβγαλα κακία, μίσος και πραγματικά εμετό με την χυδαία φρασεολογία που χρησιμοποίησα... (το παραθέτω επί λέξει)
Επίσης ισχυρίζεται ότι δεν λειτουργούν ως μασατζίδικο, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ (το παραθέτω αυτούσιο, όπως μου το έγραψε).
Προσπάθησα να της δώσω να καταλάβει πως ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤΣΑ.
Μου είπε να μην ξανααναφερθω στο μαγαζί τους, και όταν της απάντησα πως τροχονόμους δεν γουστάρω μου απάντησε , επί λέξει : "Δεν το χω σε τιποτα να κανω προφιλ στο μπουρδελο σαιτ και αν σε εκθεσω. Και ξερω και τον νταβα μασαζακια π σε εβαλε. Λοιπον επειδη κ εσυ με κουρασες δε ξερεις ποια ειμαι. Μην ξαναασζοληθεις μαζι μας. Για να μην ασχοληθω εγω μαζι σ."
Τα συμπεράσματα δικά σας, χωρίς κανένα δικό μου περαιτέρω σχόλιο...

ΑΙΔΙΟΧΕΙΛΕ εισαι μεγαλος παιχτης και σε παω με τα 1000! keep going!

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
:vomit: Ήμαρτον ρε Μιχαλιό με τους  καπνούς από τα τσιγάρια εκεί μέσα...θα σκάσεις!!! :vomit:
Φιλε μου αυτη η Ευα ειναι αυτη που δουλευε παλια στη μαγκυ? Πρεπει ν τη πετυχα στο μεταξα. Τωρα εκανε μεταγραφη στο ζεσι? Οι αλλες 2? Τις ειδες? Τι φαση τα κορασια?

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Φιλε μου αυτη η Ευα ειναι αυτη που δουλευε παλια στη μαγκυ? Πρεπει ν τη πετυχα στο μεταξα. Τωρα εκανε μεταγραφη στο ζεσι? Οι αλλες 2? Τις ειδες? Τι φαση τα κορασια?
Ναι αυτη ειναι.Δουλεψε στην Μαγκυ με το ονομα Λινα μετα στο Μεταξα με το ονομα Ευα.Εκανε ενα περασμα και απο την Μαριαννα.

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Ναι αυτη ειναι.Δουλεψε στην Μαγκυ με το ονομα Λινα μετα στο Μεταξα με το ονομα Ευα.Εκανε ενα περασμα και απο την Μαριαννα.
Γυριστρουλα καλα θυμαμαι. Την εχω πετυχει και σε αλλα 2 πριβε μαγαζια,πηγαινα ορεξατος για καινουργια κοπελα και το μονο που ηταν καινουργιο ηταν το ονομα νταρντανομιλφ 45 χρονων λεει 35 175 100 και κιλα αλλα την ιδρωνει τη φανελα μεσα. Και ειδηκα για το ζεσι μετα τα αστερια π ειχε φερει κατα καιρους η κοπελα ειναι μετεωριτης. Θα παω ν δω τι παιζει κ με τα αλλα 2 μπουμπουκια οχι οτι περιμενω και θαυματα αλλα ποτε δε ξερεις.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Γυριστρουλα καλα θυμαμαι. Την εχω πετυχει και σε αλλα 2 πριβε μαγαζια,πηγαινα ορεξατος για καινουργια κοπελα και το μονο που ηταν καινουργιο ηταν το ονομα νταρντανομιλφ 45 χρονων λεει 35 175 100 και κιλα αλλα την ιδρωνει τη φανελα μεσα. Και ειδηκα για το ζεσι μετα τα αστερια π ειχε φερει κατα καιρους η κοπελα ειναι μετεωριτης. Θα παω ν δω τι παιζει κ με τα αλλα 2 μπουμπουκια οχι οτι περιμενω και θαυματα αλλα ποτε δε ξερεις.

Ναι αυτή είναι.
Από τις άλλες είδα μόνο την 1 που ανάφερα, αλλά δεν κάνει, αδερφούλη.
Τσάμπα κόπως να πας μέχρι εκεί, θέλει αρκετό σενιάρισμα εκεί μέσα, από όλα!!!

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
405
Πόντοι
36
Μόλις έπεσα στην αντίληψη μου η παρακάτω αγγελία.

Τι φάση;;;

ειναι η χοντρουλα που εχει αναφερθει τελευταια και κανει εκτονωση με τα ποδια (δες το προφιλ της και τις φωτογραφιες της)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom