GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Ξέρει κανείς το ρόστερ της Εβίτας αυτό το καιρό?
Εγώ ξερω ότι έφυγε η Σάσα, αλλά που πήγε δεν μας είπαν!!!
Ξέρει κανείς?
Ξέρει κανείς το ρόστερ της Εβίτας αυτό το καιρό?
Είχε 5-6 άτομα προσωπικό, αλλά πλέον το μαγαζί είναι νυχάδικο πιο πολύ.μονο η Σεβη ητανε?
Κατ’αρχην ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια , αν και δεν τα αξίζω.Συγχαρητήρια αιδιολείχε! Εύχομαι όλοι μας να διαφωτιστούμε από την αμεσότητα και την εγκυρότητα της κριτικής σου στο νέο "μαγαζί". Ωστόσο ας χαιρετίσουμε την έστω και προβληματική νέα προσπάθεια στον χώρο και ας βοηθήσουμε να κάνουν τον χώρο καλύτερο. Στο κάτω κάτω λεφτά βγάζουν δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα υπάρχει και ανανέωση σε κορμιά και υπηρεσίες στην Θεσσαλονίκη γενικά. Άντε και καλά μυαλά!!
Τη τελευταία φορά που πέρασα μαζί της σκεφτόταν να πάει Μύκονο για καλοκαιρινή season. Ίσως να το κάνεΕγώ ξερω ότι έφυγε η Σάσα, αλλά που πήγε δεν μας είπαν!!!
Ξέρει κανείς?
πριν λίγες μέρες έψαχνες στο relax δε μας είπες αν το βρήκες κ τι έκανεςΜιχάλη ο λαός θέλει (φωτογραφική) ενημέρωση
πριν λίγες μέρες έψαχνες στο relax δε μας είπες αν το βρήκες κ τι έκανες
Μιχάλη δεν μας απαντησες αν η Δεσποινα ειναι αυτη που δουλευε στις Νταμες και η Πασχαλινα αν ειναι η Ευα απο τις Νταμες.Περιμενουμε απάντηση.
Λίνα ή Πασχαλίνα είναι η Εύα από Ντάμες ναι.
Βερόνικα μάπα το καρπούζι.
Ήμαρτον ρε Μιχαλιό με τους καπνούς από τα τσιγάρια εκεί μέσα...θα σκάσεις!!!
ΕΛΙΝΑ ΚΑΖΑ (η συνέχεια)
Καλός μου φίλος, παρά τα όσα έγραψα, ήθελε να πάει στο εν λόγω "ίδρυμα", οπότε προθυμοποιήθηκα να του κάνω το κονέ. Η τσατσα κατάλαβε ότι είμαι εγώ που έκανα την κριτική (ευκολάκι ήταν - δεν πρέπει να είχαν άλλο μαλάκα... ε συγγνώμη πελάτη εκείνη τη μέρα)και με κατηγόρησε ότι πήγα βαλτός για να την δυσφημήσω (το κάνει πολύ καλά και μόνη της), και ότι έβγαλα κακία, μίσος και πραγματικά εμετό με την χυδαία φρασεολογία που χρησιμοποίησα... (το παραθέτω επί λέξει)
Επίσης ισχυρίζεται ότι δεν λειτουργούν ως μασατζίδικο, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ (το παραθέτω αυτούσιο, όπως μου το έγραψε).
Προσπάθησα να της δώσω να καταλάβει πως ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤΣΑ.
Μου είπε να μην ξανααναφερθω στο μαγαζί τους, και όταν της απάντησα πως τροχονόμους δεν γουστάρω μου απάντησε , επί λέξει : "Δεν το χω σε τιποτα να κανω προφιλ στο μπουρδελο σαιτ και αν σε εκθεσω. Και ξερω και τον νταβα μασαζακια π σε εβαλε. Λοιπον επειδη κ εσυ με κουρασες δε ξερεις ποια ειμαι. Μην ξαναασζοληθεις μαζι μας. Για να μην ασχοληθω εγω μαζι σ."
Τα συμπεράσματα δικά σας, χωρίς κανένα δικό μου περαιτέρω σχόλιο...
Φιλε μου αυτη η Ευα ειναι αυτη που δουλευε παλια στη μαγκυ? Πρεπει ν τη πετυχα στο μεταξα. Τωρα εκανε μεταγραφη στο ζεσι? Οι αλλες 2? Τις ειδες? Τι φαση τα κορασια?Λίνα ή Πασχαλίνα είναι η Εύα από Ντάμες ναι.
Βερόνικα μάπα το καρπούζι.
Ήμαρτον ρε Μιχαλιό με τους καπνούς από τα τσιγάρια εκεί μέσα...θα σκάσεις!!!
Ναι αυτη ειναι.Δουλεψε στην Μαγκυ με το ονομα Λινα μετα στο Μεταξα με το ονομα Ευα.Εκανε ενα περασμα και απο την Μαριαννα.Φιλε μου αυτη η Ευα ειναι αυτη που δουλευε παλια στη μαγκυ? Πρεπει ν τη πετυχα στο μεταξα. Τωρα εκανε μεταγραφη στο ζεσι? Οι αλλες 2? Τις ειδες? Τι φαση τα κορασια?
Γυριστρουλα καλα θυμαμαι. Την εχω πετυχει και σε αλλα 2 πριβε μαγαζια,πηγαινα ορεξατος για καινουργια κοπελα και το μονο που ηταν καινουργιο ηταν το ονομα νταρντανομιλφ 45 χρονων λεει 35 175 100 και κιλα αλλα την ιδρωνει τη φανελα μεσα. Και ειδηκα για το ζεσι μετα τα αστερια π ειχε φερει κατα καιρους η κοπελα ειναι μετεωριτης. Θα παω ν δω τι παιζει κ με τα αλλα 2 μπουμπουκια οχι οτι περιμενω και θαυματα αλλα ποτε δε ξερεις.Ναι αυτη ειναι.Δουλεψε στην Μαγκυ με το ονομα Λινα μετα στο Μεταξα με το ονομα Ευα.Εκανε ενα περασμα και απο την Μαριαννα.
Γυριστρουλα καλα θυμαμαι. Την εχω πετυχει και σε αλλα 2 πριβε μαγαζια,πηγαινα ορεξατος για καινουργια κοπελα και το μονο που ηταν καινουργιο ηταν το ονομα νταρντανομιλφ 45 χρονων λεει 35 175 100 και κιλα αλλα την ιδρωνει τη φανελα μεσα. Και ειδηκα για το ζεσι μετα τα αστερια π ειχε φερει κατα καιρους η κοπελα ειναι μετεωριτης. Θα παω ν δω τι παιζει κ με τα αλλα 2 μπουμπουκια οχι οτι περιμενω και θαυματα αλλα ποτε δε ξερεις.
Μόλις έπεσα στην αντίληψη μου η παρακάτω αγγελία.
Τι φάση;;;