You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
εχεισ πμΚαλημέρα δεν μπορώ να βρω την σελίδα για την Κατερίνα αρετσου μπορεί να βοηθήσει κανένας? Και κάτι ακόμα η Μαρία στη καλαμάρια μόνο μασάζ και πετσέτα?
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.095
- Πόντοι
- 2.266
Αυτη το δουλευει το fb η παπαρια?Να φανταστείς την Ελίνα Καζά όταν την ρώτησα για προγράμματα από το messengerμου λέει δεν καταλαβαίνω και με έκανε και μπλοκ...ενω μου είχε στείλει φώτο από δύο κοπέλες...γυμνές..βεβαια δεν ήταν και κάτι το αξιόλογο...αν τις έχω θα τις ανεβάσω..
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
andΣτο ακουα Ελενη Αφροδιτη
Η Αφροδίτη κάνει αντίστοιχο πρόγραμμα με την Έλενα;
Αυτη το δουλευει το fb η παπαρια?
το δουλεύει και καλά μάλιστα...Αυτη το δουλευει το fb η παπαρια?
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.095
- Πόντοι
- 2.266
Απο τις 15 απριλίου εχει να ανεβασει κατι δε μου φαινετε οτι μπαινειτο δουλεύει και καλά μάλιστα...
JIMARAS69
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2018
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Μπορείς να δώσεις καμιά πληροφορία σε παρακαλώ πως θα την βρούμε????Φιλε μου εχει. Αλλα λειτουργουν οπως να ναι. Πχ εμενα μου ειπαν οτι δεν εχει μετα οταν αρχισα να γλυφω το μικρο αρχισε να τρελαινεται και μου λεει πηδαμε εεε δε προλαβα εκσπερματωσα νωριτερα. Μετα οταν ρωτησα μ ειπε οτι αν και οταν κανουν 80. Δεν εχουν αυτο το τυπικο οπως τους ερθει ειναι να φανταστεις μετα αφοτου τελειωσαμε η κοπελα δε σηκωθηκε κ εφυφε γεια σας και αντιο κατσαμε αραξαμε καναμε στο κρεβατι ενα τσιγαρο τα παμε λιγο. Απο τα πιο ωραια απογευματα. Αλλα ειναι οτι προσεχουν πολυ οπως σου ειπα και δε μπαινεις ευκολα.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Κανουν αδερφε.Για απαλο μασαζ παρε Κορινα.Τελικά στο relax κάνουν αισθησιακό μασάζ?
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Εχεις pmΜιας και γίνεται κουβέντα για τη Μάγκυ, να πω κι εγώ ότι συμφωνώ με τα θετικά που έχουν γραφτεί. Μακράν το best value for money. Υπήρχε και μια Έλενα, 35+, μελαχρινή με ωραία μάτια, που ήταν 2-3 μέρες την εβδομάδα μόνο απογεύματα. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτήν;
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Ρητορική ερώτηση: ποιος ο λόγος να γίνεται κουβέντα για τα prive μασατζιδικα όταν η πλειονότητα των αναγνωστών / χρηστών / ενεργών μελών δεν έχει δυνατότητα πρόσβασης;
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
για να ενημερώνονται οι έχοντες πρόσβασηΡητορική ερώτηση: ποιος ο λόγος να γίνεται κουβέντα για τα prive μασατζιδικα όταν η πλειονότητα των αναγνωστών / χρηστών / ενεργών μελών δεν έχει δυνατότητα πρόσβασης;
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Ρητορική ερώτηση: ποιος ο λόγος να γίνεται κουβέντα για τα prive μασατζιδικα όταν η πλειονότητα των αναγνωστών / χρηστών / ενεργών μελών δεν έχει δυνατότητα πρόσβασης;
Γτ με υπομονή, ενημέρωση και επιμονή, θα μάθεις φιλαράκι...γι'αυτό!!
Ποτέ δεν είναι αργά...και πάνω απ'όλα θέλουμε, έργα και όχι λόγια!!!
Φιλε μου θα σ ελεγα απο φβ μνμ και μετα σ δινουν αριθμο. Αλλα δε δεχονται αλλους. Εγινε ενας χαμος και δεν τους αρεσε προχθες που μιλησα για ενα φιλαρακι μου ειπαν οτι θα κρατησουν ανοιχτο φβ το πολυ μια εβδομαδα μετα θα το διαγραψουν και θα κρατησουν μονο οσους εχουν στις επαφες τους. Οποτε δε μπορω να βοηθησω σε κατι συναδελφεΜπορείς να δώσεις καμιά πληροφορία σε παρακαλώ πως θα την βρούμε????
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
ξεκοψα απο το σαιτ..δεν εχει νοημα για εμενα πια..οσο για το αν κρυβομαι δεν εχω να κρυφτω απο κανεναν..να κρυφτουν απο εμενα ναι...να κρυφτω εγω οχι. υγ. οτι σχολια και να γινυν δε θα απαντησω ξανα ποτε μιας και ξεκοψα μονιμα παρολαυτα ευχαριστω για το ενδιαφερον οσων παιδιων νοιαστηκαν..οσο για τους πικροχολους χαρισμα σας η χολη.Εδώ κρύβεσαι μωρή χασούρα?
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Καλημερα Θεοδωρε,σεβαστο αυτο που λες,αλλα να ξερεις οτι ησουν ενα απο τα πιο ευχαριστα ατομα εδω μεσα.ξεκοψα απο το σαιτ..δεν εχει νοημα για εμενα πια..οσο για το αν κρυβομαι δεν εχω να κρυφτω απο κανεναν..να κρυφτουν απο εμενα ναι...να κρυφτω εγω οχι. υγ. οτι σχολια και να γινυν δε θα απαντησω ξανα ποτε μιας και ξεκοψα μονιμα παρολαυτα ευχαριστω για το ενδιαφερον οσων παιδιων νοιαστηκαν..οσο για τους πικροχολους χαρισμα σας η χολη.
Να σε εχει ο θεος γερο !!!