Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

sgoutz

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
29
Like
1.337
Πόντοι
2.391
Καλημέρα δεν μπορώ να βρω την σελίδα για την Κατερίνα αρετσου μπορεί να βοηθήσει κανένας? Και κάτι ακόμα η Μαρία στη καλαμάρια μόνο μασάζ και πετσέτα?

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
Καλημέρα δεν μπορώ να βρω την σελίδα για την Κατερίνα αρετσου μπορεί να βοηθήσει κανένας? Και κάτι ακόμα η Μαρία στη καλαμάρια μόνο μασάζ και πετσέτα?
εχεισ πμ

• Like
Αντιδράσεις: thesp

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Ποσό πέρνει η κτερινα στην Αρετσού ;

Fighter91

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2019
Like
2
Πόντοι
0
η μαρια στην καλαμαρια δε βαζει πετσετα,αν θελεις καθεσαι γυμνος,μπρουμιτα φυσικα...πετσετα μονο στο τελος που σε παταει πισω στο τελειωμα τ μασαζ...

Fighter91

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2019
Like
2
Πόντοι
0
παιδια μια βοηθεια κ σε μενα για την κατερινα τ μιλφ στην καλαμαρια...δεν μπορω να βρω την αγγελια...

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Τελικά στο relax κάνουν αισθησιακό μασάζ?

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Ποια είναι η Μαρία στη καλαμάρια!;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Να φανταστείς την Ελίνα Καζά  όταν την ρώτησα για προγράμματα από το messengerμου λέει δεν καταλαβαίνω και με έκανε και μπλοκ...ενω μου είχε στείλει φώτο από δύο κοπέλες...γυμνές..βεβαια δεν ήταν και κάτι το αξιόλογο...αν τις έχω θα τις ανεβάσω..
Αυτη το δουλευει το fb η παπαρια?

JIMARAS69

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2018
Like
16
Πόντοι
0
Φιλε μου εχει. Αλλα λειτουργουν οπως να ναι. Πχ εμενα μου ειπαν οτι δεν εχει μετα οταν αρχισα να γλυφω το μικρο αρχισε να τρελαινεται και μου λεει πηδαμε εεε δε προλαβα εκσπερματωσα νωριτερα. Μετα οταν ρωτησα μ ειπε οτι αν και οταν κανουν 80. Δεν εχουν αυτο το τυπικο οπως τους ερθει ειναι να φανταστεις μετα αφοτου τελειωσαμε η κοπελα δε σηκωθηκε κ εφυφε γεια σας και αντιο κατσαμε αραξαμε καναμε στο κρεβατι ενα τσιγαρο τα παμε λιγο. Απο τα πιο ωραια απογευματα. Αλλα ειναι οτι προσεχουν πολυ οπως σου ειπα και δε μπαινεις ευκολα.
Μπορείς να δώσεις καμιά πληροφορία σε παρακαλώ πως θα την βρούμε????

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Μιας και γίνεται κουβέντα για τη Μάγκυ, να πω κι εγώ ότι συμφωνώ με τα θετικά που έχουν γραφτεί. Μακράν το best value for money. Υπήρχε και μια Έλενα, 35+, μελαχρινή με ωραία μάτια, που ήταν 2-3 μέρες την εβδομάδα μόνο απογεύματα. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτήν;
Εχεις pm

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Ρητορική ερώτηση: ποιος ο λόγος να γίνεται κουβέντα για τα prive μασατζιδικα όταν η πλειονότητα των αναγνωστών / χρηστών / ενεργών μελών δεν έχει δυνατότητα πρόσβασης;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Ρητορική ερώτηση: ποιος ο λόγος να γίνεται κουβέντα για τα prive μασατζιδικα όταν η πλειονότητα των αναγνωστών / χρηστών / ενεργών μελών δεν έχει δυνατότητα πρόσβασης;
για να ενημερώνονται οι έχοντες πρόσβαση

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636

Γτ με υπομονή, ενημέρωση και επιμονή, θα μάθεις φιλαράκι...γι'αυτό!!
Ποτέ δεν είναι αργά...και πάνω απ'όλα θέλουμε, έργα και όχι λόγια!!!

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Μπορείς να δώσεις καμιά πληροφορία σε παρακαλώ πως θα την βρούμε????
Φιλε μου θα σ ελεγα απο φβ μνμ και μετα σ δινουν αριθμο. Αλλα δε δεχονται αλλους. Εγινε ενας χαμος και δεν τους αρεσε προχθες που μιλησα για ενα φιλαρακι μου ειπαν οτι θα κρατησουν ανοιχτο φβ το πολυ μια εβδομαδα μετα θα το διαγραψουν και θα κρατησουν μονο οσους εχουν στις επαφες τους. Οποτε δε μπορω να βοηθησω σε κατι συναδελφε

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Εδώ κρύβεσαι μωρή χασούρα?
ξεκοψα απο το σαιτ..δεν εχει νοημα για εμενα πια..οσο για το αν κρυβομαι δεν εχω να κρυφτω απο κανεναν..να κρυφτουν απο εμενα ναι...να κρυφτω εγω οχι. υγ. οτι σχολια και να γινυν δε θα απαντησω ξανα ποτε μιας και ξεκοψα μονιμα παρολαυτα ευχαριστω για το ενδιαφερον οσων παιδιων νοιαστηκαν..οσο για τους πικροχολους χαρισμα σας η χολη.

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
ξεκοψα απο το σαιτ..δεν εχει νοημα για εμενα πια..οσο για το αν κρυβομαι δεν εχω να κρυφτω απο κανεναν..να κρυφτουν απο εμενα ναι...να κρυφτω εγω οχι. υγ. οτι σχολια και να γινυν δε θα απαντησω ξανα ποτε μιας και ξεκοψα μονιμα παρολαυτα ευχαριστω για το ενδιαφερον οσων παιδιων νοιαστηκαν..οσο για τους πικροχολους χαρισμα σας η χολη.
Καλημερα Θεοδωρε,σεβαστο αυτο που λες,αλλα να ξερεις οτι ησουν ενα απο τα πιο ευχαριστα ατομα εδω μεσα.
Να σε εχει ο θεος γερο !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom