Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Αδερφε εκεινη ειναι η Ηρω και οχι Ηρα.Ποια Ηρα; η γνωστή απο Μαγκυ και επειτα Μεταξά(Dames);
Αδερφε εκεινη ειναι η Ηρω και οχι Ηρα.Ποια Ηρα; η γνωστή απο Μαγκυ και επειτα Μεταξά(Dames);
δε ξέρω αν δούλευε αλλού πάντως αυτή η Ήρα είναι πάνω από 1.70 μελαχροινη μακρύ μαλλι φοράει μαύρα γιαλιαΠοια Ηρα; η γνωστή απο Μαγκυ και επειτα Μεταξά(Dames);
Ποια Ηρα; η γνωστή απο Μαγκυ και επειτα Μεταξά(Dames);
Ρωτα την ιδια θα σε πειΈχει κανένας καμία πληροφορία για το νέο αίμα στην μαριαννα
εγω κανω προληπτικα εξετασεις καθε 6 -8 μηνες αναλογα κ εχω δωσει κ αιμα 7-8 φορες τα τελευταια 6 χρονια .Έχεις ακούσει τιποτα φίλε μου για προληπτική ιατρική;;;;
Δεν κάνουμε ακτινογραφια θώρακος αφού μας εχει χτυπήσει ο καρκίνος,ούτε έλεγχο για αυστραλιανο αντιγόνο αφου έχουμε εκτεθεί στον ιό.Ειναι πολύ ΑΡΓΑ τότε.
Ολοι οι σεξουαλικά ενεργοί πρέπει απαξ του έτους να κάνουν ενα πλήρες έλεγχο για ΣΜΝ όπως επίσης και καλλιέργεια σπερματος,αν θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και να ζαίρονται το σεξ!
Απο την μία απαιτούμε (λεμε τωρα) να είναι οι κοπέλες καθαρές όταν δεν ξέρουν μερικοί μερικοί αν είναι οι ίδιοι!
Με καθε καλη διάθεση και με αρκετή συμπάθεια, η ερώτηση οπώς και αυτη η αδιαφορία για την υγεία σας είναι απαραδεκτη και επικτνδυνη.
εμφανισιακά ανέφερα πιο πάνω μέσα δε ξέρωΈχει κανένας καμία πληροφορία για το νέο αίμα στην μαριαννα
Πως δίνεις αίμα ενώ απαγορεύεται ρητά, όταν δεν έχεις σταθερή σεξουαλική σύντροφο. Αν κάνεις το σπόρ συχνά όπως λες ΝΑ ΜΗΝ ξαναδώσεις αίμα, είναι εγκληματικό.εγω κανω προληπτικα εξετασεις καθε 6 -8 μηνες αναλογα κ εχω δωσει κ αιμα 7-8 φορες τα τελευταια 6 χρονια .
αν κανεις το σπορ συχνα καλυτερα ειναι να προσεχεις για να εχεις
Επισκεψη σημερα κατα της δυο το μεσημερι απο το καταστημα της Βανα στην Σταυρουπολη.Ηταν παρουσες στο σαλονι η Ευα και η Λενα ενώ η Θεωνη ηταν στο δωμάτιο.Περασα με την Λενα μια μελαχροινη ομορφη κοπελα γύρω στα τριαντα μετροιυ αναστηματος με πλουσιο φυσικο στηθος γενικα μια πολυ ομορφη παρουσια.Καλο χαλαρωτικό μασαζ και αρκετη ωρα στην εκτόνωση .Το ολο πρόγραμμα ειχε διαρκεια 45 λεπτα με το κοστος στα 30 ευρω στο σαλονι συν 20 ευρω για την εκτόνωση που πληρωνεις μεσα στην κοπελα.περασα πολυ ωραια και θα την ξανατιμησω .εμένα πάντως η θεώνη με είπε ότι στον ακούμπησε λίγο ψέματα είπε??
Η Βάλια σε έκανε κ αυτή γλυφοκωλι??
Πατερ το μονο φρι απο αυτα που ανεφερες ειναι το Μεταξα που εχει φουλ προγραμμα.Ολα τα υπολοιπα φρι μεχρι φραπε το πολυ.Ας με διορθώσει καποιος συναθλητης αν κανω λαθος.καλησπερα παιδες.θελω να κανω μια βολτα για φραπε η ακομα καλυτερα φουλ αν αξιζει κατι αλλα οχι μεταξα σε καποιο φρι.απ οσο γνωριζω ειναι βανα,βινους,ακουα.καμια συμβουλη/προταση ?
Επισκεψη σημερα κατα της δυο το μεσημερι απο το καταστημα της Βανα στην Σταυρουπολη.Ηταν παρουσες στο σαλονι η Ευα και η Λενα ενώ η Θεωνη ηταν στο δωμάτιο.Περασα με την Λενα μια μελαχροινη ομορφη κοπελα γύρω στα τριαντα μετροιυ αναστηματος με πλουσιο φυσικο στηθος γενικα μια πολυ ομορφη παρουσια.Καλο χαλαρωτικό μασαζ και αρκετη ωρα στην εκτόνωση .Το ολο πρόγραμμα ειχε διαρκεια 45 λεπτα με το κοστος στα 30 ευρω στο σαλονι συν 20 ευρω για την εκτόνωση που πληρωνεις μεσα στην κοπελα.περασα πολυ ωραια και θα την ξανατιμησω .
Σε αυτήν σκεφτόμουν να πάω κι εγώ γιατί μου φάνηκε ωραία στις φωτογραφίες , εσύ τελικά δεν έκανες το ραντεβού ;Μετα απο πολυ καιρο ειπα να κανω "μασαζακι" (εδω και 3 χρονια παω μονο mε CT).Επελεξα την Ελληνίδα απο τον Ευοσμο με το σκυλι.
Η κοπελα αυτη φαινεται οτι είναι "χρήστης", με κακη συμπεριφορά ,υποθετω κακες υπηρεσίες, μετριο σωμα και τελος αμφιβολου καταστασης με την υγεία της (ρωτησα εαν κανει εξετασεις συχνα και γελασε ειρωνικα)
Παιδιά παρατήρησα κατι που με "φοβησε" αρκετα. Μπηκα μεσα και το τηλεφωνο της δεν σταματουσε να χτυπαει. επισης ειχε πολλα ραντεβου και δυσκολευτικα με την ωρα της συναντησης. Δεν μπορω να διανοηθω οτι πηγαινει τοσος κόσμος σε τετοιου ειδος γυναικες. ειπαμε εχουμε κριση στις υπηρεσίες αλλα οχι και να πεφτουμε τοσο χαμηλα. Για μενα τετοιες γυναικες ειναι δημοσιος κινδυνος...γι αυτο μακρια.
Σε αυτήν σκεφτόμουν να πάω κι εγώ γιατί μου φάνηκε ωραία στις φωτογραφίες , εσύ τελικά δεν έκανες το ραντεβού ;
καλη πιπα να κανει και ολα τα αλλα...Οχι πηγα έκατσα ειδα και απήλθα. Μου ειπε 40 απλό μασαζ, 50 με στοματικο, και 60 με σεξ. Μασαζ δεν μπορουσε γιατι ειχε προβλημα με τον καρπό της ειπε και ζητησε 50 μονο στοματικο. φαινεται καλη στις φωτο αλλα οπως ειπα φαινεται απο το πρόσωπο και ο τροπος που κινείτε οτι ειναι χρήστης.
Αδερφε μου ταυτότητα δεν ζητησα για τοσο τηνεκανα εγω.Οσο για την ομορφιά αυτη ειναι υποκειμενική έννοια.Εσύ μπορεί να εισαι νεαρός και ομορφοπαιδο και να σου πέφτει άσχημη για μενα που είμαι 50 συν είναι πολυ όμορφη.Στήθος δεν ειδα χωρίς σουτιεν η ιδια μου είπε οτι δεν εκανε καμιά επέμβαση στο σώμα της και δεν ειχα λόγο να μην την πιστεψω.Ελπιζω νασε καλυψα αδερφε μου και με ολο μου το σεβασμό πιστεύω πώς εισαι αυστηρος κριτής και εθαψες τζαμπα την κοπέλα που ειναι εκει για να βγάζει το μεροκαματο της.Σε χαιρετω με ολη μου την αγαπη αδερφε μου.Χυσεαααα μη παραπληροφορεις.. ούτε 30 είναι η Λένα
Αλλά 40... ούτε όμορφη είναι.. ένα καραμπαζο αλκοολικός είναι
....ούτε φυσικό στήθος έχει... ούτε χείλια δικά της.. τ έχεις ν πεις λοιπον που έπεσες σ όλα έξω..;;