premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
γεια σας συνάδελφοι πρώτο μήνυμα όπως βλέπετε παλιός στο στίβο αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω και εγώ την εμπειρία μου για χάρη της ενημέρωσης. Στον χώρο των μασάζ συμβαίνουν ουκ ολίγα ένα παράδειγμα είναι αυτό που αναφερη ο φίλος πιο πάνω με τα πρεζόνια στα διάφορα ιδρύματα της πόλης μας δεν αποτελεί εξαίρεση ο Νίκολας για χάρη του κέρδους οι προ λαλισαντες για την Βαλερία που δούλευε προ διετίας στο BODY FREE ήταν μεγάλο πρεζόνι και ήξερε να το κρυβη καλά και αν θυμάμαι καλά δούλεψε και καβάλα δράμα όπου από την πολλή μαστούρα κοιμότανε όρθια το ίδιο και στον Νικόλα στον καναπέ και στο μπαλκόνι
και πρόσφατα σας ενημερώνω να μη σας τύχη να βρίσκεστε μέσα σε μασατζιδικο την ώρα του πεσίματος κάτι που το βίωσα προσωπικά. θα αναθεωρήσετε πάρα πολλά στα παράνομα μασατζιδικα το τράβηγμα είναι τεράστιο και η ταλαιπωρία και η ψυχική οδύνη με έκανε να μη θέλω να ξαναδώ αυτά τα μαγαζιά στα μάτια μου ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ!!!!!
Για πληροφορησε μας παιχτη, τι εγηνε μετο πεσιμο?.. σε πηρε και εσενα η μπαλα? Ειναι κατι που καει αρκετους εδω μεσα..