Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
γεια σας συνάδελφοι πρώτο μήνυμα όπως βλέπετε παλιός στο στίβο αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω και εγώ την εμπειρία μου για χάρη της ενημέρωσης.  Στον χώρο των μασάζ συμβαίνουν ουκ ολίγα ένα παράδειγμα είναι αυτό που αναφερη ο φίλος πιο πάνω με τα πρεζόνια στα διάφορα ιδρύματα της πόλης μας δεν αποτελεί εξαίρεση ο Νίκολας για χάρη του κέρδους οι προ λαλισαντες για την Βαλερία που δούλευε προ διετίας στο  BODY FREE ήταν μεγάλο πρεζόνι και ήξερε να το κρυβη καλά και αν θυμάμαι καλά δούλεψε και καβάλα δράμα όπου από την πολλή μαστούρα κοιμότανε όρθια το ίδιο και στον Νικόλα στον καναπέ και στο μπαλκόνι

και πρόσφατα σας ενημερώνω να μη σας τύχη να βρίσκεστε μέσα σε μασατζιδικο την ώρα του πεσίματος κάτι που το βίωσα προσωπικά. θα αναθεωρήσετε πάρα πολλά στα παράνομα μασατζιδικα το τράβηγμα είναι τεράστιο και η ταλαιπωρία και η ψυχική οδύνη με έκανε να μη θέλω να ξαναδώ αυτά τα μαγαζιά στα μάτια μου ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ!!!!!

Για πληροφορησε μας παιχτη, τι εγηνε μετο πεσιμο?.. σε πηρε και εσενα η μπαλα? Ειναι κατι που καει αρκετους εδω μεσα..

pidixtoyliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Για πληροφορησε μας παιχτη, τι εγηνε μετο πεσιμο?.. σε πηρε και εσενα η μπαλα? Ειναι κατι που καει αρκετους εδω μεσα..

ένιωσα να χάνο τον κόσμο κάτω από τα ποδιά μου μου φέρθηκαν λες και ήμουν συνεργός τους άντε να απόδειξης ότι δεν είσαι ελέφαντας τρελά πράγματα τώρα που κάηκα φυσάω και το γιαούρτι

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
ένιωσα να χάνο τον κόσμο κάτω από τα ποδιά μου μου φέρθηκαν λες και ήμουν συνεργός τους άντε να απόδειξης ότι δεν είσαι ελέφαντας τρελά πράγματα τώρα που κάηκα φυσάω και το γιαούρτι
Πότε έγινε αυτό, παίχτη;

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας συνάδελφοι πρώτο μήνυμα όπως βλέπετε παλιός στο στίβο αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω και εγώ την εμπειρία μου για χάρη της ενημέρωσης.  Στον χώρο των μασάζ συμβαίνουν ουκ ολίγα ένα παράδειγμα είναι αυτό που αναφερη ο φίλος πιο πάνω με τα πρεζόνια στα διάφορα ιδρύματα της πόλης μας δεν αποτελεί εξαίρεση ο Νίκολας για χάρη του κέρδους οι προ λαλισαντες για την Βαλερία που δούλευε προ διετίας στο  BODY FREE ήταν μεγάλο πρεζόνι και ήξερε να το κρυβη καλά και αν θυμάμαι καλά δούλεψε και καβάλα δράμα όπου από την πολλή μαστούρα κοιμότανε όρθια το ίδιο και στον Νικόλα στον καναπέ και στο μπαλκόνι

και πρόσφατα σας ενημερώνω να μη σας τύχη να βρίσκεστε μέσα σε μασατζιδικο την ώρα του πεσίματος κάτι που το βίωσα προσωπικά. θα αναθεωρήσετε πάρα πολλά στα παράνομα μασατζιδικα το τράβηγμα είναι τεράστιο και η ταλαιπωρία και η ψυχική οδύνη με έκανε να μη θέλω να ξαναδώ αυτά τα μαγαζιά στα μάτια μου ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ!!!!!

πεστα ρε φιλε μερικοι κοιμουντε ορθιοι εδω μεσα περα απο της τσουτσου τους το χαβα δε κοιταζουνε τιποτα

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
39
Πόντοι
0
xerei kanenas synathlitis ti exei auto ton kairo o basili-eua?

δεν είμαι σίγουρος καν αν ιφίσταται αυτό το δίδυμο πλέον... Έχω να πάω κάνα χρόνο που είχαν μετακομίση κέντρο.

Αν μάθεις τίποτα ενημέρω σε μας.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
δε θα μας πεις τι σου συνέβη ρε παλίκαρε?  :coffee:
τον μαζέψανε στο τμήμα, μαζί με το αφεντικό του μαγαζιού και τις κοπέλες... τώρα τι του είπανε και τι του κάνανε, ας μας τα πει ο ίδιος, άμα θέλει...

pidixtoyliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
δε θα μας πεις τι σου συνέβη ρε παλίκαρε?  :coffee:
με μαζέψανε στο τμήμα με πήρανε ξεχωριστά σε ένα γραφείο και μου ζητούσαν επιμένοντας να υπογράψω ότι ήμουν πελάτης αλλιώς θα ενημέρωνε την οικογένεια μου γιατί μαμουσα σε παράνομο οίκο ανοχής

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
με μαζέψανε στο τμήμα με πήρανε ξεχωριστά σε ένα γραφείο και μου ζητούσαν επιμένοντας να υπογράψω ότι ήμουν πελάτης αλλιώς θα ενημέρωνε την οικογένεια μου γιατί μαμουσα σε παράνομο οίκο ανοχής
Και; Με το δικηγόρο σου μίλησες; Αυτός τι σου είπε να κάνεις;

pidixtoyliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
μεγάλη ξεφτίλα και ο τρόπος που σου φέρονται νιωθης σκουπίδι

pidixtoyliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Και; Με το δικηγόρο σου μίλησες; Αυτός τι σου είπε να κάνεις;

μπαινης σε έξοδα και προσπαθούμε μαζί με τον δικηγόρο να πάμε όσο το δυνατόν ποιο ήπια γίνεται τρέχω και δεν φτάνω να μη φταση στην οικογενια μου

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
μεγάλη ξεφτίλα και ο τρόπος που σου φέρονται νιωθης σκουπίδι
Αναμενόμενο... Δεν ξέρουν με τι κατάσταση έχουν να μπλέξουν κάθε φορά. Δυστυχώς αυτοί που δε φταίνε την πληρώνουν τη νύφη συνήθως.

μπαινης σε έξοδα και προσπαθούμε μαζί με τον δικηγόρο να πάμε όσο το δυνατόν ποιο ήπια γίνεται τρέχω και δεν φτάνω να μη φταση στην οικογενια μου
Το φαντάζομαι... Λογικά δεν πρέπει να φτάσει, εκτός κι αν σου άσκησαν καμιά χοντρή κατηγορία...

pidixtoyliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αναμενόμενο... Δεν ξέρουν με τι κατάσταση έχουν να μπλέξουν κάθε φορά. Δυστυχώς αυτοί που δε φταίνε την πληρώνουν τη νύφη συνήθως.
Το φαντάζομαι... Λογικά δεν πρέπει να φτάσει, εκτός κι αν σου άσκησαν καμιά χοντρή κατηγορία...
έχουνε τον τρόπο τους να σε τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί και να μη μπορης να αντίδρασης

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Stories

Νέο!