Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

eldonate@

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολη την παρεα.
δεν μπορω να καταλαβω ποιος ρησκαρει την ζωη του για μια στιγμη καυλας
να το κανεις με μια σταθερη σου γκομενα ναι αλλα οχι με μια που την εχει παρει ολη η θεσσαλονικη. :think:

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια ειχαμε κ αθξηση στο angel? 120 η μπριζολα? sorry αλλα too much ρε σεις, να χαι κ καμια α εθνικη να πεις παει στο διαολο, ειπαμε αλλα οχι κι ετσι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε παιδια ειχαμε κ αθξηση στο angel? 120 η μπριζολα? sorry αλλα too much ρε σεις, να χαι κ καμια α εθνικη να πεις παει στο διαολο, ειπαμε αλλα οχι κι ετσι
Ας μη πατησει κανεις και μετα την αυξηση να δεις που θα την βαλουν,αρκετα με τα μιζερια μαγαζια μην ασχολεισται αλλο...

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω πρωσοπικα την εχω ψωνισει πολυ ασχημα με την παρτυ τους.....απορω πως τα σκεφτονται αυτα τα νουμερα ρε γμτ...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν μπορω να καταλαβω ποιος ρησκαρει την ζωη του για μια στιγμη καυλας
να το κανεις με μια σταθερη σου γκομενα ναι αλλα οχι με μια που την εχει παρει ολη η θεσσαλονικη.

αρκετοι και το κανουν και το ζητανε . σου λεει δεν ειναι δα και τοσο μεγαλη πολη η θεσσαλονικη .

τεσπα ...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

120 !!!!!!!!!

Με τοσα παιρνεις σπιτι και εχεις και ρεστα .

Μαλλον εχουν πολυ πελατεια ...

Καλο θα ειναι να πηγαινουμε σε μαγαζια που σεβονται τα λεφτα μας .

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ειπα κ γω....τελως παντων, ο καθενας οτι θελει ζηταει, το θεμα ειναι να τους κοπει ο βηχας μπας κ δει χαρα το πορτοφολι μας, εγω παντως τους τιχνω μια κοκκινη.....στο κατω κατω εχει κι αλλου πορτοκαλιες.....

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αληθεια απο βουλγαρη εχω πολυ καιρο να παω, τι παιζει εκει? καμια καλη αφιξη υπαρχει? παντως κατα την γνωμη μου ειναι κ ο πιο προσεγμενος χωρος κ μακραν με τις καλυτερες γυναικες....οι τιμες τους τι λεει? ισχυει το κατοσταρικο η ξεψαρωσαν κ αυτοι?

meremetia

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα καλησπερα.να προσθεσω και εγω μια πληροφορια.πριν μια εβδομαδα πηγα στην βουλγαρη.και ειχε τεσσερα μωρα....τα δυο αξιζανε.και απο τιμες ειναι σταθερες. :hmm: :hmm: :hmm: με την σειρα μου ομως θελω να ρωτισω αμα υπαρχει τιποτα καινουργιο στην θεσσαλονικη.

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
για εβιτα αιζει τπτ καινουριο???
αμα ξερει κανεις θα χαρω να μαθω
πληροφοριες

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι παζαρια ρε φιλε, η Ευα ηταν κ το πε κατοπιν εορτης....το καλυτερο παζαρι θα κανω, δεν θα ξαναπατησω για πολυ καιρο....αυτο νομιζω ειναι κ το δυνατο χαρτι μας, τιποτα αλλο...

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
να το κανεις με μια σταθερη σου γκομενα ναι αλλα οχι με μια που την εχει παρει ολη η θεσσαλονικη.

και η σταθερη γκομενα ξερεις εαν πριν απο εσενα ειχε παει με ολη την θεσσαλονικη?

η ξερεις εαν την ωρα που εχετε σοβαρη σχεση πηγαινει με ολη την θεσσαλονικη?

με αυτην την λογικη δεν γαμας καθολου...

η ουσια ειναι εαν παρεις το ρισκο να το κανεις μετα να αναλαμβαινεις μονος της ευθυνες σου
και οχι να τα ριχνεις στην εκαστοτε πουτανα.. ;) ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
και η σταθερη γκομενα ξερεις εαν πριν απο εσενα ειχε παει με ολη την θεσσαλονικη?

η ξερεις εαν την ωρα που εχετε σοβαρη σχεση πηγαινει με ολη την θεσσαλονικη?

με αυτην την λογικη δεν γαμας καθολου...

η ουσια ειναι εαν παρεις το ρισκο να το κανεις μετα να αναλαμβαινεις μονος της ευθυνες σου
και οχι να τα ριχνεις στην εκαστοτε πουτανα.. ;) ;)
μ αυτο συμφωνφ κ εγ ρε παιδια,ειναι ακυρη πρωτα η γκομενα κ καθολου επαγγελματιας κ μετα αυτος που το κανει

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα στο forum
κανενα καλο milf που παιζει ρε μαγκες( εκτος δημητρας η ερρικας η οπως την λενε )
η εβιτα εφερε καμια καινουρια αφιξη???
η τα ιδια?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.027
Πόντοι
2.356
Δε βλεπω φως για αλλα ολοι τελικα ειμαστε πιστοι του angel??? deker αν μπεις κ δεν ειμαι στειλε πμ  ;)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.027
Πόντοι
2.356
ολοι οσοι μιλησαν τις προηγουμενες γιαυτο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ολοι οσοι μιλησαν τις προηγουμενες γιαυτο
δε νομιζω να ειναι και τοσοι πολλοι αυτοι που μιλησαν με καλα λογια,μια μετριοτητα ειναι το μαγαζι,η αφεντικινα του και 120 να γαμησεις ψιλομπαζα δε λεει...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.027
Πόντοι
2.356
δεν ειπα εγω κατι αλλο αν κ γουστα ειναι αυτα απλα οτι ξερουμε πολλα για το συγκεκριμενο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom