Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Αν το κάνουν όλες με καπότα και δεν δέχεται καμία(πονηρή ή αφελής ή και τα δύο)ακάποτο?
Πάλι κάποια θα βρεθεί να το παίξει "έξυπνη" θα μου πεις.
Κορίτσια σας τα έχω πει και ιδιωτικά σε πολλές που γνωριζόμαστε να προσέχετε.
Πολλοί απ τους καλοντυμένους πελάτες σας γαμάνε πρεζάκια και μαύρες στις πιάτσες που δεν περνάνε κανένα έλεγχο.
Και ακάποτα συχνά.Και τραβέλια και γύφτισσες κι ότι μπορείς να φανταστείς.
Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.
σε αυτο, house, προσεθεσε και οσους στελνουν pm με μηδεν μηνυματα στο φορουμ...και απορουν που δεν παιρνουν απαντηση...
Δε θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου αλλά αν δε ρωτήσει κανείς πως θα μάθει;
Και αφού τα περισσότερα καταστήματα είναι πριβέ δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια.
Και μαλάκες να μας πείς μέσα είσαι.
Είπα να ξεκινήσω απο κει... 'Δεν τρως πετσέτα΄διαφήμιζε σε κάτι σαν site,οπότε είπα να δοκιμάσω...Μόνη διαθέσιμη όταν πήγα μια χοντρή ξανθιά..Λέω, ήρθα που ήρθα, ας μπω να μου φύγει η περιέργεια...Τραγική απόφαση...50 έουρα για φραπέ που τον έκανε με το ζόρι...ούτε καν καλό μασάζ δεν ήξερε να κάνει...της είπα να της δώσω κάτι παραπάνω να πάει ένα βήμα παραπέρα, τίποτα αυτή...καλα βρε κασαντρου βρηκεσ να πασ?εφαγεσ πετσατα και μαλακια τραβιξεσ μονοσ εκει σε αυτεσ την αχρηστεσ περαστικα σου αδελφε
κάτι θα ξανακάνουμε , θα επιστρέψω σύντομα δριμύτεροςκάναμε το γούστο μας τύπε...
θυμάσαι καταδρομικές σε όλη την πόλη?
μασατζίδικο με τον πααζόλη?
κοκ...
θα ξεκινήσει από τα μη-πριβέ, θα κόψει μερικά χλμ σε γύρες, θα γράψει μερικές μασαζώρες, θα κάνει κανα δυο ποστ με δικές του εμπειρίες ...
και μετά θα ζητήσει και βοήθεια...
όσοι τα κάναμε παλιότερα τι είμαστε?
Με πας 25 χρόνια πίσω μ αυτά που γράφεις.Φρέσκοι είστε όλοι, εγώ ούτε που θυμάμαι που ήταν το πρώτο μου ταξίδι..και εννοείτε πως τα βάδιζα αχαρτογράφητα μέρη..
Πότε το έγραψα?Για αυτό έγραψες ότι επιστρέφεις.... στην δράση....
Ελπίζω να μη το κάνω.Αν ξέρεις το βιβλίο που έβαλα πιο πάνω,καταλαβαίνεις.Το εννόησες... αν κατάλαβα καλά...