You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)
ANGELOSMA
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πρωτα απο ολα να ευχηθω καλα Χριστουγεννα και καλα να μας ερθει το νεο ετος.
Πριν λιγες μερουλες επισκεψη στης μαριας στα λαδαδικα.
4 ή 5 οι υπαρξεις με αμφιεση αγιοβαλιτσας.δευτερη φορα εκει και ξαναεχασα την μπαλα
με το εμψυχο δυναμικο.ξαναζητω συγνωμη που δε μπορω να συγκρατησω ονοματα παρα της κοπελας
που εγινε το "μασαζ".τρομερο χερι με φοβερα αποτελεσματα και πιο καλο δευτερο μερος ;)
λενα το ονομα της θεραπευτριας και θα της εβαζα ενα 11 στα 10.
απλα καταπληκτικη,ηδη γινεται αποταμιευση για μετα τις γιορτες.
αρνητικο η τιμη εν μεσω κρισης ,η οποια ειναι αρκετα τσουχτερη.μπορουσε να πεσει στα 80.
Πριν λιγες μερουλες επισκεψη στης μαριας στα λαδαδικα.
4 ή 5 οι υπαρξεις με αμφιεση αγιοβαλιτσας.δευτερη φορα εκει και ξαναεχασα την μπαλα
με το εμψυχο δυναμικο.ξαναζητω συγνωμη που δε μπορω να συγκρατησω ονοματα παρα της κοπελας
που εγινε το "μασαζ".τρομερο χερι με φοβερα αποτελεσματα και πιο καλο δευτερο μερος ;)
λενα το ονομα της θεραπευτριας και θα της εβαζα ενα 11 στα 10.
απλα καταπληκτικη,ηδη γινεται αποταμιευση για μετα τις γιορτες.
αρνητικο η τιμη εν μεσω κρισης ,η οποια ειναι αρκετα τσουχτερη.μπορουσε να πεσει στα 80.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Πολύ ωραία ευχή και ακόμα πιο ωραία φωτό. Και εσύ φίλε ό,τι ποθείς.Καλα Χριστούγεννα σε όλους!!
να παρει ο καθένας το δώρο του όπως το επιθυμεί και από όποιον το επιθυμεί ;)
και μακαρι το 2013 να είναι ο χειρότερος χρόνος!!
αυτη η μαρια στα λαδαδικα που ειναι? εχουμε κανενα τηλ??? επισης μαρω στη βαλαωρητου δουλευει μονη της ή εχει και αυτη κοπελες? θελω να παω με ενα φιλαρακι που ηρθε για διακοπες και δεν ξερω τι παιζει. Θελουμε να χαλαρωσουμε ρε παιδακι μου...
asimenio_alogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2013
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
στα spa venus υπαρχει περιπτωση ρε παιδες να γαμησεις?
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Να στα αρπάξουν όμως υπάρχει περίπτωση, σωστά;
καλησπερα παιδες και χρονια πολλα. Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο topic, νεος ειμαι (οχι στο forum) μ ενδιαφερει ενα διδυμο milf Αγαπη- Ζετα μου ειπαν δεν ξερω σιγουρα, πως τις βρισκουμε και που, κλεινω πρωτα ραντεβου σ αυτα η ετσι πας σαν τα στουντιο, και οι τιμες που κυμαινονται ποσο ξεκινανε. Αν μπορει καποιος ας βοηθησει γιατι μονο γι αυτες και για μιλφ γενικοτερα ενδιαφερομαι. καλη χρονια να χουμε.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
απ οτι ξερω μονο η αγαπη ειναι μιλφ η ζετα ειναι κατω των 25καλησπερα παιδες και χρονια πολλα. Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο topic, νεος ειμαι (οχι στο forum) μ ενδιαφερει ενα διδυμο milf Αγαπη- Ζετα μου ειπαν δεν ξερω σιγουρα, πως τις βρισκουμε και που, κλεινω πρωτα ραντεβου σ αυτα η ετσι πας σαν τα στουντιο, και οι τιμες που κυμαινονται ποσο ξεκινανε. Αν μπορει καποιος ας βοηθησει γιατι μονο γι αυτες και για μιλφ γενικοτερα ενδιαφερομαι. καλη χρονια να χουμε.
καλησπερα παιδες και χρονια πολλα. Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο topic, νεος ειμαι (οχι στο forum) μ ενδιαφερει ενα διδυμο milf Αγαπη- Ζετα μου ειπαν δεν ξερω σιγουρα, πως τις βρισκουμε και που, κλεινω πρωτα ραντεβου σ αυτα η ετσι πας σαν τα στουντιο, και οι τιμες που κυμαινονται ποσο ξεκινανε. Αν μπορει καποιος ας βοηθησει γιατι μονο γι αυτες και για μιλφ γενικοτερα ενδιαφερομαι. καλη χρονια να χουμε.
www.mylist.gr/agelies/%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CE%BF%CF%85%CE%BD-4%CF%87%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B1-26/]http://www.mylist.gr/agelies/%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CE%BF%CF%85%CE%BD-4%CF%87%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B1-26/[/url]
Αυτή είναι η αγγελία της Ζέτας αλλά δεν αναφέρει τίποτα για την Αγάπη αλλά για μια Ρίτα.
Ίσως έχουμε κάποια αλλαγή.
Πάρε τηλ κλείσε ραντεβού και βουρ... Γράψε μας και μια κριτική αν θέλεις μετά.
Καλή χρονιά να έχουμε.
only milfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα κ χρονια πολλα σε ολους
καμια ενημερωση για εβιτα υπαρχει ???
καμια ενημερωση για εβιτα υπαρχει ???
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
http://[URL unfurl="true"]www.milfservice.com/mulligans/6ba5a3/13.jpg[/img[/URL]]
Kαλή, παραγωγική ΧΡΟΝΙΑ, σε όλους μας.
[/quote]
Με την ευχή να διαβάζουμε πιο συχνά treflejack, alkinos32, House of Fun, humax, κ.λπ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!