You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (7 μέλη και 40 επισκέπτες)
καμια καλη προταση για μυοχαλάρωση για σημερα? οχι απαρετητα
Σοφουλη 50, πηγα χθες και μου εκαναν ενα μασαζακι μουρλια... αλλα μονο μασαζ.25€ το μαλλι για 45'.
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια μου ("σειρες", φίλους, γνωστους, άγνωστους, παλιοσειρες αλλα και νέους).
Καλησπέρα πέρα για πέρα.
Θέλω βοήθεια για να μη φάω φόλα. Ως γνωστον είμαι συναισθηματικό παιδί και αν κλείσω ραντεβού και πάω στον ιδιωτικό της χώρο, δεν πρόκειται να φύγω μετα ό,τι κι αν δω. Είναι διαφορετικά να πηγαίνεις σε μαγαζί.
Βέβαια θα ρωτησω και τους πιο ειδικούς στο "call-girls Θεσσαλονικη" αλλά είπα να ξεκινήσω από εδω.
Λοιπόν η αγγελία:
ΕΛΛΗΝΙΔΑ 27 χρόνων για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα πραγματικά όμορφο χώρο ανατολικές περιοχές σύνορα Πανοράματος Δεχομαι με ραντεβού 698-4175279 όχι απόκρυψη όχι sms
Περιμένω τα φώτα σας είτε δημοσίως, είτε με π.μ.
Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω.
Καλησπέρα πέρα για πέρα.
Θέλω βοήθεια για να μη φάω φόλα. Ως γνωστον είμαι συναισθηματικό παιδί και αν κλείσω ραντεβού και πάω στον ιδιωτικό της χώρο, δεν πρόκειται να φύγω μετα ό,τι κι αν δω. Είναι διαφορετικά να πηγαίνεις σε μαγαζί.
Βέβαια θα ρωτησω και τους πιο ειδικούς στο "call-girls Θεσσαλονικη" αλλά είπα να ξεκινήσω από εδω.
Λοιπόν η αγγελία:
ΕΛΛΗΝΙΔΑ 27 χρόνων για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα πραγματικά όμορφο χώρο ανατολικές περιοχές σύνορα Πανοράματος Δεχομαι με ραντεβού 698-4175279 όχι απόκρυψη όχι sms
Περιμένω τα φώτα σας είτε δημοσίως, είτε με π.μ.
Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω.
δεν ενωουσα ξερο μασαζακι ...δικο μου το λαθοςΣοφουλη 50, πηγα χθες και μου εκαναν ενα μασαζακι μουρλια... αλλα μονο μασαζ.25€ το μαλλι για 45'.
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα σειρούλα μου, καλησπέρα.καλως τη σειρα
πρωτον σε βλεπω μια χαρα
κ δευτερον ενδιαφερουσα περιπτωση αν μαθεις κατι ριξε κανα συρμα
Οσο για το μια χαρα...δεκτό, αλλά μέχρι εκεί.
Κατά τα άλλα.....μονο σας διαβάζω.
Daniellos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας
Επίσκεψη Καλαβρυτων 26
Κορίτσια Μαργκώ,Σαμπίνα,Ζέτα(απασχολημένη) και μια ξανθια γεματουλα στην υποδοχή.
Προτιμήθηκε Μαργκώ(russian milf) ψιλομετρια,ψιλομετριο κορμακι,και
ψιλομέτριο με κραγουλες που εκαναν το σκηνικο όπως θα έπρεπε....
Τσιγαράκι κουβεντουλα κτλ......
αυτα!!!
Επίσκεψη Καλαβρυτων 26
Κορίτσια Μαργκώ,Σαμπίνα,Ζέτα(απασχολημένη) και μια ξανθια γεματουλα στην υποδοχή.
αυτα!!!
Ipnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας
Επίσκεψη Καλαβρυτων 26
αυτα!!!
Εάν υποψιαστώ ότι η ξανθιά γεματούλα στην υποδοχή είναι η Εβίτα θα πεθάνω.......!!!!!
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 855
- Πόντοι
- 96
Πότε πήγες ρε Ερμόλαε? Αφού αυτό είναι κλειστό! Το είπαμε!Καλησπέρα σας
Επίσκεψη Καλαβρυτων 26
Daniellos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Πότε πήγες ρε Ερμόλαε? Αφού αυτό είναι κλειστό! Το είπαμε!
Κι όμως σε διέψευσε το εν λόγω κατάστημα.μονο 15Αύγουστο εκλεισε..
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν θα μας πεις όμως Ερμο Ερμε, το τηλέφωνο της Εβίτας ποιός σου τόδωσε;Κι όμως σε διέψευσε το εν λόγω κατάστημα.μονο 15Αύγουστο εκλεισε..
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.628
- Πόντοι
- 7.095
Τι βλάκας που είσαι ρε trefle. Έκανε αναπάντητη από το ένα του τηλ στο άλλο και το βρήκε. Όλα μασημένα τα θέλεις κι εσύΔεν θα μας πεις όμως Ερμο Ερμε, το τηλέφωνο της Εβίτας ποιός σου τόδωσε;
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.628
- Πόντοι
- 7.095
Είσαι ψιλομέτριος τύπε?Καλησπέρα σας
Επίσκεψη Καλαβρυτων 26
αυτα!!!
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σατανικό! :o(...) Έκανε αναπάντητη από το ένα του τηλ στο άλλο και το βρήκε (...)
Και μια και ο λόγος περί τηλεφώνων:
ΜΗΝ γράφετε τηλέφωνα χύμα στο forum! Αν μη τι άλλο, απαγορεύεται και από τους κανόνες του site.
Αντ' αυτού, προκειμένου περί αγγελιών, μπορείτε να δώσετε το link της αγγελίας
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εδώ κατά τον τριμηνιαίο έλεγχο των εν λόγω μαγαζιών (η Ευζώνων πάντως έκλεισε), διαπιστώθηκε μια κάποια πρόοδος. Αυτή έγκειται στο ότι δεν παίζει πιά πετσέτα. Δεν παίζει όμως και ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Πρώτο βήμα σε μια πορεία εξυγίανσης ή κίνηση αποπροσανατολισμού χωρίς βιώσιμη προοπτική; Η αξιολόγηση του Οκτωβρίου θα είναι κρίσιμη για την πορεία του προγράμματος του εν λόγω μαγαζιού (και των αδελφών του)....Σοφουλη 50, πηγα χθες και μου εκαναν ενα μασαζακι μουρλια... αλλα μονο μασαζ.25€ το μαλλι για 45'.
Daniellos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Δεν θα μας πεις όμως Ερμο Ερμε, το τηλέφωνο της Εβίτας ποιός σου τόδωσε;
Το βρήκα στο 11888!!!!!!
Τελικά παίζει ή όχι; Γιατί από τον kavler στην προηγούμενη σελίδα έτσι κατάλαβαΕδώ κατά τον τριμηνιαίο έλεγχο των εν λόγω μαγαζιών (η Ευζώνων πάντως έκλεισε), διαπιστώθηκε μια κάποια πρόοδος. Αυτή έγκειται στο ότι δεν παίζει πιά πετσέτα. Δεν παίζει όμως και ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Πρώτο βήμα σε μια πορεία εξυγίανσης ή κίνηση αποπροσανατολισμού χωρίς βιώσιμη προοπτική; Η αξιολόγηση του Οκτωβρίου θα είναι κρίσιμη για την πορεία του προγράμματος του εν λόγω μαγαζιού (και των αδελφών του)....
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Νομίζω ότι ήμουν σαφής. Όχι δεν παίζει. Η όποια επαφή, γίνεται πλαγιομετωπικά με τον πήχυ...Τελικά παίζει ή όχι; Γιατί από τον kavler στην προηγούμενη σελίδα έτσι κατάλαβα
Συνοψίζουμε: Όποιος πάει, πάει με γνώση ότι πέραν του χαϊδομασάζ δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση.
Α, το μαγαζί εκτός των 25 Ευρώ τα 45', διαθέτει και πρόγραμμα των 35 Ευρώ τα 60'. Προσφέρεται μόνον αν θες να σαχλαμαρήσεις ένα τεταρτάκι ακόμη με την νεαρά. ΤΙΠΟΤΑ άλλο.
Νομίζω ότι ήμουν σαφής. Όχι δεν παίζει. Η όποια επαφή, γίνεται πλαγιομετωπικά με τον πήχυ...
Συνοψίζουμε: Όποιος πάει, πάει με γνώση ότι πέραν του χαϊδομασάζ δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση.
Α, το μαγαζί εκτός των 25 Ευρώ τα 45', διαθέτει και πρόγραμμα των 35 Ευρώ τα 60'. Προσφέρεται μόνον αν θες να σαχλαμαρήσεις ένα τεταρτάκι ακόμη με την νεαρά. ΤΙΠΟΤΑ άλλο.
παντως χαιδομασαζ εγω δεν ενιωσα ισα ισα ηταν πολυ καλη σ αυτο!(εχω προβλημα στη πλατη και μπορω να πω πως με ανακουφισε σε αρκετα καλο βαθμο)...και φυσικα ειναι ΜΟΝΟ μασαζ!
Daniellos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Είσαι ψιλομέτριος τύπε?
Ισα ισα gagarin το αντιθετο...
Αλλα με αυτα που βιωσα ετσι ηταν τα πραγματα και οι καταστασεις...