Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (7 μέλη και 40 επισκέπτες)

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
καμια καλη προταση για μυοχαλάρωση για σημερα? οχι απαρετητα  :fuck1:

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια μου ("σειρες", φίλους, γνωστους, άγνωστους, παλιοσειρες αλλα και νέους).
Καλησπέρα πέρα για πέρα.
Θέλω βοήθεια για να μη φάω φόλα. Ως γνωστον είμαι συναισθηματικό παιδί και αν κλείσω ραντεβού και πάω στον ιδιωτικό της χώρο, δεν πρόκειται να φύγω μετα ό,τι κι αν δω. Είναι διαφορετικά να πηγαίνεις σε μαγαζί.
Βέβαια θα ρωτησω και τους πιο ειδικούς στο "call-girls Θεσσαλονικη" αλλά είπα να ξεκινήσω από εδω.
Λοιπόν η αγγελία:

ΕΛΛΗΝΙΔΑ 27 χρόνων για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα πραγματικά όμορφο χώρο ανατολικές περιοχές σύνορα Πανοράματος Δεχομαι με ραντεβού 698-4175279 όχι απόκρυψη όχι sms

Περιμένω τα φώτα σας είτε δημοσίως, είτε με π.μ.
Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
καλως τη σειρα :boobies:

πρωτον σε βλεπω μια χαρα  :dancing:

κ δευτερον ενδιαφερουσα περιπτωση αν μαθεις κατι ριξε κανα συρμα

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
καλως τη σειρα :boobies:

πρωτον σε βλεπω μια χαρα   :dancing:

κ δευτερον ενδιαφερουσα περιπτωση αν μαθεις κατι ριξε κανα συρμα
Καλησπέρα σειρούλα μου, καλησπέρα.
Οσο για το μια χαρα...δεκτό, αλλά μέχρι εκεί.
Κατά τα άλλα.....μονο σας διαβάζω.

Daniellos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας

Επίσκεψη Καλαβρυτων 26
Κορίτσια Μαργκώ,Σαμπίνα,Ζέτα(απασχολημένη) και μια ξανθια γεματουλα στην υποδοχή.
Προτιμήθηκε Μαργκώ(russian milf) :pipa1: ψιλομετρια,ψιλομετριο κορμακι,και  :fuck1:
ψιλομέτριο με κραγουλες που εκαναν το σκηνικο όπως θα έπρεπε....
Τσιγαράκι κουβεντουλα κτλ......

αυτα!!!

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας

Επίσκεψη Καλαβρυτων 26
Κορίτσια Μαργκώ,Σαμπίνα,Ζέτα(απασχολημένη) και μια ξανθια γεματουλα στην υποδοχή.
Προτιμήθηκε Μαργκώ(russian milf) :pipa1: ψιλομετρια,ψιλομετριο κορμακι,και  :fuck1:

αυτα!!!

Εάν υποψιαστώ  :think: ότι η ξανθιά γεματούλα στην υποδοχή είναι η Εβίτα θα πεθάνω.......!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Δεν θα μας πεις όμως Ερμο Ερμε, το τηλέφωνο της Εβίτας ποιός σου τόδωσε;  :cheesy:
Τι βλάκας που είσαι ρε trefle. Έκανε αναπάντητη από το ένα του τηλ στο άλλο και το βρήκε. Όλα μασημένα τα θέλεις κι εσύ :P

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Καλησπέρα σας

Επίσκεψη Καλαβρυτων 26

αυτα!!!
Είσαι ψιλομέτριος τύπε?

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(...) Έκανε αναπάντητη από το ένα του τηλ στο άλλο και το βρήκε (...)
Σατανικό!  :o  :happy:

Και μια και ο λόγος περί τηλεφώνων:
ΜΗΝ γράφετε τηλέφωνα χύμα στο forum! Αν μη τι άλλο, απαγορεύεται και από τους κανόνες του site.  :knuppel:
Αντ' αυτού, προκειμένου περί αγγελιών, μπορείτε να δώσετε το link της αγγελίας

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σοφουλη 50, πηγα χθες και μου εκαναν ενα μασαζακι μουρλια... αλλα μονο μασαζ.25€ το μαλλι για 45'.
Εδώ κατά τον τριμηνιαίο έλεγχο των εν λόγω μαγαζιών (η Ευζώνων πάντως έκλεισε), διαπιστώθηκε μια κάποια πρόοδος. Αυτή έγκειται στο ότι δεν παίζει πιά πετσέτα. Δεν παίζει όμως και ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Πρώτο βήμα σε μια πορεία εξυγίανσης ή κίνηση αποπροσανατολισμού χωρίς βιώσιμη προοπτική; Η αξιολόγηση του Οκτωβρίου θα είναι κρίσιμη για την πορεία του προγράμματος του εν λόγω μαγαζιού (και των αδελφών του)....

d8000

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ κατά τον τριμηνιαίο έλεγχο των εν λόγω μαγαζιών (η Ευζώνων πάντως έκλεισε), διαπιστώθηκε μια κάποια πρόοδος. Αυτή έγκειται στο ότι δεν παίζει πιά πετσέτα. Δεν παίζει όμως και ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Πρώτο βήμα σε μια πορεία εξυγίανσης ή κίνηση αποπροσανατολισμού χωρίς βιώσιμη προοπτική; Η αξιολόγηση του Οκτωβρίου θα είναι κρίσιμη για την πορεία του προγράμματος του εν λόγω μαγαζιού (και των αδελφών του)....
Τελικά :jerking: παίζει ή όχι; Γιατί από τον kavler στην προηγούμενη σελίδα έτσι κατάλαβα

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά :jerking: παίζει ή όχι; Γιατί από τον kavler στην προηγούμενη σελίδα έτσι κατάλαβα
Νομίζω ότι ήμουν σαφής. Όχι δεν παίζει. Η όποια επαφή, γίνεται πλαγιομετωπικά με τον πήχυ...

Συνοψίζουμε: Όποιος πάει, πάει με γνώση ότι πέραν του χαϊδομασάζ δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση.
Α, το μαγαζί εκτός των 25 Ευρώ τα 45', διαθέτει και πρόγραμμα των 35 Ευρώ τα 60'. Προσφέρεται μόνον αν θες να σαχλαμαρήσεις ένα τεταρτάκι ακόμη με την νεαρά. ΤΙΠΟΤΑ άλλο.

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
1
Νομίζω ότι ήμουν σαφής. Όχι δεν παίζει. Η όποια επαφή, γίνεται πλαγιομετωπικά με τον πήχυ...

Συνοψίζουμε: Όποιος πάει, πάει με γνώση ότι πέραν του χαϊδομασάζ δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση.
Α, το μαγαζί εκτός των 25 Ευρώ τα 45', διαθέτει και πρόγραμμα των 35 Ευρώ τα 60'. Προσφέρεται μόνον αν θες να σαχλαμαρήσεις ένα τεταρτάκι ακόμη με την νεαρά. ΤΙΠΟΤΑ άλλο.

παντως χαιδομασαζ εγω δεν ενιωσα ισα ισα ηταν πολυ καλη σ αυτο!(εχω προβλημα στη πλατη και μπορω να πω πως με ανακουφισε σε αρκετα καλο βαθμο)...και φυσικα ειναι ΜΟΝΟ μασαζ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom