You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Προέχουν τα μπάνια του λαού…
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το συγκεκριμένο προσφέρει μασάζ (λέμε τώρα...) και εκτόνωση (sic).καλημερα!!!!μηπως γνωριζει κανεις κατι για το 4us τσιμισκη αξιζει?
Τιμές (αν δεν άλλαξε κάτι) 40 Ευρώ τα 30', 50 Ευρώ τα 40'. Κατάσταση arpa kolla. Κοπέλλες 2 νεαρές, ψιλοκαλούτσικες εμφανισιακά, ελαφρώς ζουμπουρλούδικες, με εμφανή διάθεση να διεγείρουν τάχαμου με αθωότητα-π.χ. ντύσιμο απλό, αλλά ομιλία και λίκνισμα γοφών να σε πιάνει ναυτία και με τα δυό.
Αν και η επικείμενη φόλα ήταν εμφανής, είπα να συνεχίσω (να 'χουμε να γράψουμε και τίποτα...). Διαρρύθμιση χώρων, μπάνιο κλπ. επίσης arpa kolla. Μέχρι και το ζεστό/κρύο στο ντους είναι συνδεδεμμένα ανάποδα (προσοχή!).
Οργάνωση του μαγαζιού arpa kolla (τι άλλο?). Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η μασέζ βγήκε 3 φορές(!) έξω, γιατί χτυπούσαν κουδούνια, κάποιος ερχόταν κλπ. Αρκετά πριν το προσυμφωνηθέν τέλος, και ενώ άρχισε να γίνεται εμφανής η αμηχανία της κοπέλας (παρ' όλον ότι έκανε κάποιες φιλότιμες προσπάθειες να κρυφτεί), ακούστηκε νερό να τρέχει στο παρακείμενο ντους. Είπα να την λυτρώσω την καημένη ρωτώντας την, "κάνει μπάνιο ο επόμενος;". Μου απάντησε "με συγχωρείς πολύ, δεν φταίω εγώ".
Γενικό συμπέρασμα: Ενδείκνυται μόνον για αγχωμένη μαλακία
Κατά τα λοιπά
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 105
- Like
- 13.206
- Πόντοι
- 25.165
Επειδή η σκληρή δουλειά τρώει τον αφέντη, στέλνω την καλημέρα μου στους συναγωνιστές!
http://[URL unfurl="true"]www.pulsarmedia.eu/data/media/19/Sexy%20Playmate%20Destiny%20Davies%20Wallpaper.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αν θελετε να βαζετε φωτογραφιες ΜΟΝΟ οσες μπορουμε να πηδηξουμε παρακαλω (ειδικα σε αυτο το θρεντ), ειδαλλως υπαρχει και το "Εικονες" στο Google και τις βλεπουμε και μονοι μας. Ευχαριστω.
Επειδή η σκληρή δουλειά τρώει τον αφέντη, στέλνω την καλημέρα μου στους συναγωνιστές!
http://[URL unfurl="true"]www.pulsarmedia.eu/data/media/19/Sexy%20Playmate%20Destiny%20Davies%20Wallpaper.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Eμένα δεν γίνεται να μου στείλεις και την κοπέλα?
Υ.Γ. Αν αδυνατής Spiler, να μου στείλεις την κοπέλα μπορείς να στείλεις εμένα στην κοπέλα, για να βρει η καημενούλα την χαρά της.
Άλλωστε είναι γνωστό πόσο μετριόφρων είμαι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Προέχουν τα μπάνια του λαού…
http://[URL unfurl="true"]www.milfservice.com/mulligans/49ea8b/06.jpg[/img[/URL]]
Καλό Καλοκαίρι, και στα μπάνια, πάντα προσοχή, στην καλή παρέα.
Υ.Γ. GetYouBarbara έχεις δίκιο ότι το "παραγαμίσαμε" , μην ξεχνά όμως, ότι μία εικόνα :new_shocked: χίλιες λέξεις. . . . . . . . . . . .
και φυσικά η ηθική Απαγορεύει "να βαζετε φωτογραφιες ΜΟΝΟ οσες μπορουμε να πηδηξουμε παρακαλω ", είναι "εργαζόμενες" γυναίκες
που πρέπει εμείς Αγαπητά να προστατέψουμε την ανωνυμία τους.-
,
nickthegreek7777
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους,
μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα τηλ και μερικές παραπάνω πληροφορίες για τη Ζέτα? Αξίζει..?
Δεκτές και άλλες προτάσεις φυσικά! Κατά προτίμηση προικισμένες..!
Ευχαριστώ!
μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα τηλ και μερικές παραπάνω πληροφορίες για τη Ζέτα? Αξίζει..?
Ευχαριστώ!
Καλησπέρα σε όλους,
Ευχαριστώ!
Έχει συχνά καταχωρήσεις, όπως:
αλλά εμπειρία μαζί της δεν έχω
nickthegreek7777
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Μήπως υπάρχει κάποιο τηλ από Έρρικα- Δήμητρα (Αετοράχης)?
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.350
- Πόντοι
- 34.538
Φιλοτιμη να σε κανει να περασεις καλα αλλα εμφανησιακα δε λεει τιποτα.με τους πατσαδες να κανουν αισθητη την εμφανιση τους με τα στεναΚαλησπέρα σε όλους,
Ευχαριστώ!
που φοραει.
nickthegreek7777
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Φιλοτιμη να σε κανει να περασεις καλα αλλα εμφανησιακα δε λεει τιποτα.με τους πατσαδες να κανουν αισθητη την εμφανιση τους με τα στενα
που φοραει.
Κατάλαβα. Ευχαριστώ συνάδελφε!
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Ετσι είναι. Η άλλη η milf που είναι μαζί της είναι πολυ πιο συμμαζεμενη εμφανισιακαΦιλοτιμη να σε κανει να περασεις καλα αλλα εμφανησιακα δε λεει τιποτα.με τους πατσαδες να κανουν αισθητη την εμφανιση τους με τα στενα
που φοραει.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
...και χίλιες εικόνες, ένα γερό και συνεχές τσουρέκιασμα.(...)μην ξεχνά όμως, ότι μία εικόνα χίλιες λέξεις(...)
-Ο Spiller που δικαιολογεί το όνομα του,
-Ο Τρίενας που θέλει κουτοπόνηρα να μας πει έμμεσα (ενίοτε και άμεσα) ότι τα μοντέλα θα τα βρούμε στο μαγαζί του,
-Και βέβαια ο εμμονικός με τους ντουσλαμάδες Αλκίνος,
δεν ανοίγετε ένα threadακι να τα λέτε και να μην σπαμάρετε ανηλεώς;
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 242
- Πόντοι
- 26
...και χίλιες εικόνες, ένα γερό και συνεχές τσουρέκιασμα.
-Ο Spiller που δικαιολογεί το όνομα του,
-Ο Τρίενας που θέλει κουτοπόνηρα να μας πει έμμεσα (ενίοτε και άμεσα) ότι τα μοντέλα θα τα βρούμε στο μαγαζί του,
-Και βέβαια ο εμμονικός με τους ντουσλαμάδες Αλκίνος,
δεν ανοίγετε ένα threadακι να τα λέτε και να μην σπαμάρετε ανηλεώς;
ΠΕΣΤΑ ρε φιλε...............
τσουρεκια στην κυριολεξια.........
σε λιγο θα μας πουνε κ τις τιμες ακριβως κατω απο τις οικονες