Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.813
Πόντοι
4.895
Για την ακρίβεια :knockinb: από δουλειά...  Που θα πάει όμως θα περάσει...

URL]]

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα!!!!μηπως γνωριζει κανεις κατι για το 4us τσιμισκη αξιζει?
Το συγκεκριμένο προσφέρει μασάζ (λέμε τώρα...) και εκτόνωση (sic).
Τιμές (αν δεν άλλαξε κάτι) 40 Ευρώ τα 30', 50 Ευρώ τα 40'. Κατάσταση arpa kolla. Κοπέλλες 2 νεαρές, ψιλοκαλούτσικες εμφανισιακά, ελαφρώς ζουμπουρλούδικες, με εμφανή διάθεση να διεγείρουν τάχαμου με αθωότητα-π.χ. ντύσιμο απλό, αλλά ομιλία και λίκνισμα γοφών να σε πιάνει ναυτία και με τα δυό.
Αν και η επικείμενη φόλα ήταν εμφανής, είπα να συνεχίσω (να 'χουμε να γράψουμε και τίποτα...). Διαρρύθμιση χώρων, μπάνιο κλπ. επίσης arpa kolla. Μέχρι και το ζεστό/κρύο στο ντους είναι συνδεδεμμένα ανάποδα (προσοχή!).
Οργάνωση του μαγαζιού arpa kolla (τι άλλο?). Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η μασέζ βγήκε 3 φορές(!) έξω, γιατί χτυπούσαν κουδούνια, κάποιος ερχόταν κλπ. Αρκετά πριν το προσυμφωνηθέν τέλος, και ενώ άρχισε να γίνεται εμφανής η αμηχανία της κοπέλας (παρ' όλον ότι έκανε κάποιες φιλότιμες προσπάθειες να κρυφτεί), ακούστηκε νερό να τρέχει στο παρακείμενο ντους. Είπα να την λυτρώσω την καημένη ρωτώντας την, "κάνει μπάνιο ο επόμενος;". Μου απάντησε "με συγχωρείς πολύ, δεν φταίω εγώ".

Γενικό συμπέρασμα: Ενδείκνυται μόνον για αγχωμένη μαλακία  :rolleyes:
Κατά τα λοιπά

skio

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=kostas kipouros  link=topic=936.msg4664797#msg4664797 date=1373197236]
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΑΠΟ ΕΛΕΝΑ Β ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ??
[/quote]

Και εγώ θα το ήθελα παιδιά, αν μπορεί κάποιος με πμ

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.813
Πόντοι
4.895
Επειδή η σκληρή δουλειά τρώει τον αφέντη, στέλνω την καλημέρα μου στους συναγωνιστές!

URL]]

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.206
Πόντοι
25.165
Επειδή η σκληρή δουλειά τρώει τον αφέντη, στέλνω την καλημέρα μου στους συναγωνιστές!

http://[URL unfurl="true"]www.pulsarmedia.eu/data/media/19/Sexy%20Playmate%20Destiny%20Davies%20Wallpaper.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αν θελετε να βαζετε φωτογραφιες ΜΟΝΟ οσες μπορουμε να πηδηξουμε παρακαλω (ειδικα σε αυτο το θρεντ), ειδαλλως υπαρχει και το "Εικονες" στο Google και τις βλεπουμε και μονοι μας. Ευχαριστω.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

http://[URL unfurl="true"]www.pulsarmedia.eu/data/media/19/Sexy%20Playmate%20Destiny%20Davies%20Wallpaper.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Eμένα δεν γίνεται να μου στείλεις και την κοπέλα?

Υ.Γ. Αν αδυνατής Spiler, να μου στείλεις την κοπέλα μπορείς να στείλεις εμένα στην κοπέλα, για να βρει η καημενούλα την χαρά της.
Άλλωστε είναι γνωστό πόσο μετριόφρων είμαι.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Προέχουν τα μπάνια του λαού…

http://[URL unfurl="true"]www.milfservice.com/mulligans/49ea8b/06.jpg[/img[/URL]]

Καλό Καλοκαίρι, και στα μπάνια, πάντα προσοχή, στην καλή παρέα.

Υ.Γ. GetYouBarbara έχεις δίκιο ότι το "παραγαμίσαμε" , μην ξεχνά όμως, ότι μία εικόνα  :new_shocked: χίλιες λέξεις. . . . . . . . . . . .
και φυσικά η ηθική Απαγορεύει "να βαζετε φωτογραφιες ΜΟΝΟ οσες μπορουμε να πηδηξουμε παρακαλω ", είναι "εργαζόμενες" γυναίκες
που πρέπει εμείς Αγαπητά να προστατέψουμε την ανωνυμία τους.-

,

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach%3Btopic%3D936.0%3Battach%3D476338%3Bimage[/img[/URL]]

μια εικονα χιλιες λεξεις!!!!!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Γραμματιακή η φώτο και η γραφή TRIENA ?

nickthegreek7777

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,

μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα τηλ και μερικές παραπάνω πληροφορίες για τη Ζέτα? Αξίζει..?

Δεκτές και άλλες προτάσεις φυσικά! Κατά προτίμηση προικισμένες..!  :boobies:

Ευχαριστώ!

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
Καλησπέρα σε όλους,

μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα τηλ και μερικές παραπάνω πληροφορίες για τη Ζέτα? Αξίζει..?

Ευχαριστώ!

Έχει συχνά καταχωρήσεις, όπως:

αλλά εμπειρία μαζί της δεν έχω

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.813
Πόντοι
4.895
Για αρχή κλεμμένες photo, εκτός κι αν είναι το λογότυπο της εταιρείας που τις τράβηξε.  Από κει και πέρα, δεν ξέρω τίποτα.

nickthegreek7777

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
0
Μήπως υπάρχει κάποιο τηλ από Έρρικα- Δήμητρα (Αετοράχης)?

Ευχαριστώ!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.350
Πόντοι
34.538
Καλησπέρα σε όλους,

Ευχαριστώ!
Φιλοτιμη να σε κανει να περασεις καλα αλλα εμφανησιακα δε λεει τιποτα.με τους πατσαδες να κανουν αισθητη την εμφανιση τους με τα στενα
που φοραει.

nickthegreek7777

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
0
Φιλοτιμη να σε κανει να περασεις καλα αλλα εμφανησιακα δε λεει τιποτα.με τους πατσαδες να κανουν αισθητη την εμφανιση τους με τα στενα
που φοραει.

Κατάλαβα. Ευχαριστώ συνάδελφε!

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
που φοραει.
Ετσι είναι. Η άλλη η milf που είναι μαζί της είναι πολυ πιο συμμαζεμενη εμφανισιακα

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(...)μην ξεχνά όμως, ότι μία εικόνα  :new_shocked: χίλιες λέξεις(...)
...και χίλιες εικόνες, ένα γερό και συνεχές τσουρέκιασμα.

-Ο Spiller που δικαιολογεί το όνομα του,
-Ο Τρίενας που θέλει κουτοπόνηρα να μας πει έμμεσα (ενίοτε και άμεσα) ότι τα μοντέλα θα τα βρούμε στο μαγαζί του,
-Και βέβαια ο εμμονικός με τους ντουσλαμάδες Αλκίνος,

δεν ανοίγετε ένα threadακι να τα λέτε και να μην σπαμάρετε ανηλεώς;

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

treflejack από την πόλη είσαι γιάβριμ ?   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
...και χίλιες εικόνες, ένα γερό και συνεχές τσουρέκιασμα.

-Ο Spiller που δικαιολογεί το όνομα του,
-Ο Τρίενας που θέλει κουτοπόνηρα να μας πει έμμεσα (ενίοτε και άμεσα) ότι τα μοντέλα θα τα βρούμε στο μαγαζί του,
-Και βέβαια ο εμμονικός με τους ντουσλαμάδες Αλκίνος,

δεν ανοίγετε ένα threadακι να τα λέτε και να μην σπαμάρετε ανηλεώς;

ΠΕΣΤΑ ρε φιλε...............
τσουρεκια στην κυριολεξια.........
σε λιγο θα μας πουνε κ τις τιμες ακριβως κατω απο τις οικονες :idiot: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom