Η Έλενα αυτονομήθηκε. Έπιχειρεί πια μαζί με Γιώτα(ή Ελίζα) και Ιόλη κάπου στο Βαρδάρι.
ιολη δεν υπαρχει .
Η Έλενα αυτονομήθηκε. Έπιχειρεί πια μαζί με Γιώτα(ή Ελίζα) και Ιόλη κάπου στο Βαρδάρι.
ιολη δεν υπαρχει .
Η Ιόλη τουλάχιστον προς το παρόν είναι σε μασαζανάπαυση...κατά τα άλλα να διαβάζετε και το πολιτικό ρεπορτάζ..δωδεκανήσου ειναι μετα απο το κτιριο της αστυνομιας
Τελικά απ' ότι φαίνεται το επιχειρηματικό σχήμα είναι πιό ολιγομελές.team Ιόλη/Γιώτα/Έλενα (+/-) ???
Σαν τόπος της επένδυσης επιλέχθηκε οδός που παραπέμπει σε μειωμένο ΦΠΑ. Προφανώς με τον συμβολικό αυτό τρόπο η δυναμική επιχειρηματίας θέλησε να καταδείξει πόσο υφεσιακό και καταστροφικό για την υγιή επιχειρηματικότητα μέτρο ήταν η εκτόξευση του φόρου αυτού.
To tinyeye βγάζει καθαρές τις φωτογραφίες.
Δοκίμασε κανείς?
...Καλά, μην είσαι τόσο σίγουρος... Χλωμό το βλέπω προς το παρόν.. ;)......Μου είπαν πως θα έχουν νέα άφιξη το Σάββατο Ελληνίδα....μικρή
...Καλά, μην είσαι τόσο σίγουρος... Χλωμό το βλέπω προς το παρόν.. ;)
Και διαβάζετε και λίγο πολιτικό ρεπορτάζ, όλα έτοιμα τα θέλετε πιά...
Αυτό το ερώτημα έχει απαντηθεί... στην περιοχή του Ιπποκρατείουκ. Χασαπόπουλε που πέφτει η Ιπποκράτους της Σαλονίκης?
Αυτό το ερώτημα έχει απαντηθεί... στην περιοχή του Ιπποκρατείου
Λίγο τεμπελιάζει η αριστερή διανόηση, μου φαίνεται....και το προβεβλημένο στέλεχος?
Ευχαριστώ πάντως φίλε μου.Στις αναζητήσεις call girl ένας συνάδελφος την κάλεσε και δεν της άνοιξε καν... Ωεύτικες φωτό. Μια γυφτόφατσα λέει με υπερβολικό βάψιμο!
1. Προς κ.κ. Djγατον και Dokimazo,
νομίζω ότι λίγο τα μπερδέψαμε.
Αυτή (που ρωτά ο γάτος)
έχει σχολιασθεί εκτενώς στο thread 'call-girls Θεσσαλονίκη', με μάλλον ευμενείς κριτικές,
Ότι σ΄΄ ευχαριστώ πολύ δεν το συζητάμε.
Αλλά αν έστελνες και κανένα link για να μη χαθώ στο παραπάνω thread , τι ωραία που θα ήτανε (λυπήσου και τα χρόνια μου)
Ετσι ειναι τα εξηγημενα παιδιά.