Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Οχι δεν έχω πάει. Αν είχα επισκευθεί το μαγαζί θα έγραφα και περιγραφή. Γραφω για αυτά που επισκεπτομαι!
Εσύ γιατι γράφεις για μαγαζί που δεν επισκευθηκες, δεν καταλαβαίνω!

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Αλκίνοε καλό είναι να προτιμούαι τα ελληνικά προιόντα αλλά όταν προτείνεις το Βασίλη Κωλέτη ,καλό ήταν να λες ότι ο ιδιοκτήτης είναι γύφτος .Φυσικά και δεν είμαι ρατσιστής και δνε έχω κανά ιδιαίτερο πρόβλημα με τους γύφτους ,αλλά από όσο ξέρω η καταγωγή τους δεν είναι και τόσο ελληνική.

Όσο για το studio μπουρδέλο της Μαριάννας θελω να κάνω μια ερώτηση.Γιατί κοπέλες που δούλευαν στην Μαριάννα και παρουσιαζόταν σto forum σαν θεές και μοντέλα ,δεν ξανααναφέρθηκαν μόλις άλλαξαν μαγαζί.πχ Αφροδίτη (κοπέλα άσχημη και χοντρή παρουσιαζόταν σαν σύμβολο του sex και ξαφνικά μόλις άλλαξε μαγαζί δεν ξαναακούστηκε.

Γενικά δεν μαρέσει να επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα ,αλλά αφού και εσείς επιμένετε να παρουσιάζεται σαν μασατζίδικα μαγαζια τύπου χάνι της Γραβιάς και Μαριάννας ,εγώ θα συνεχίσω να λέω την άποψη μου.

Οι κοπέλες της Μαριάννας συμφωνώ ότι μπορεί να είναι καλές ,δεκτικές και μπορεί να είναι και οι καταλληλότερες για γάμο.Δεν ξερω άμα μαγειρεύουν καλά αλλά να φας κέρατο από αυτές αποκλείετε λόγο της εμφανισής τους.Αμα τις πάρεις και τις βάλεις να δουλέψουν σε studio του μύλου ,θα μπαίνεις μέσα και θα μπερδεύεις πια είναι η τσατσά και ποια η κοπέλα.Μέχρι και οι Πακιστανοί θα μαζευτούν απέξω και θα κοροιδεύουν το επίπεδο των οίλων ανοχής της χώρας μας.

Φυσικά και δεν προσποιούνται στο σεξ και εννοείται ότι το απολαμβάνουν ,αλλά αυτό συμβαίνει γιατί άμα έβγαιναν έξω και ψάχνονταν για γκόμενο ,οι ελπίδες τους θα ήταν μηδαμινές.
Για κανα φυλακισμένο που έχει να δει γυναίκα χρόνια,για κανά τουρίστα που έχει έρθει Θεσσαλονίκη και δεν έχει απολύτως τίποτε να κάνει και θέλει να δοκιμάσει ,πως είναι να κάνεις sex με ένα μπάζο είναι μια καλή ευκαιρία.
Οι κοπέλες είναι για να τις τρως λεφτά και όχι να της πληρώνεις.

Ρε παιδιά η Ειρήνη δεν είναι η ψηλή που φώναζε στο δωμάτιο σαν υστερική???

Αμα είναι αυτή ,έχει όντως κάτι παραπάνω από τις άλλες .Είναι  ηλίθια

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Οι κοπέλες είναι για να τις τρως λεφτά και όχι να της πληρώνεις.

Ρε παιδιά η Ειρήνη δεν είναι η ψηλή που φώναζε στο δωμάτιο σαν υστερική???

Αμα είναι αυτή ,έχει όντως κάτι παραπάνω από τις άλλες .Είναι  ηλίθια
Και δεν μας λες ρε salonica 28, αυτήν την Ειρήνη, που φώναζε σαν υστερική και διαπίστωσες ότι ήταν ηλίθια, της έφαγες λεφτά ή την πλήρωσες;

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όχι ρε φίλε!Απλώς περίμενα στο σαλόνι και άκουγα τις τσιρίδες της ,και περίμενα να βγει κανας αράπης και τελικά βγήκε ένα ανθρωπάκι 80 χρονών ,που ήταν με το ένα πόδι στον τάφο.
Εντάξει της είπαν να προσποιήτε αλλά και αυτή το διέλυσε.

Ελπίζω να μην είναι συγγενής σου ή τιποτε τέτοιο και σε πείραξαν αυτά που έγραψα..

Και δεν είπα ότι έγω πρωσοπικά έφαγα λεφτά από καμία.

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Και το λόγος που το έγραψα αυτο δεν είναι το χανι Μαριάννα ,αλλά αναφέρθηκε για ποιότητα χώρου και στο ίδιο Post το μαγαζί Βασίλη Κωλέτη.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Γενικά δεν μαρέσει να επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα ,αλλά αφού και εσείς επιμένετε να παρουσιάζεται σαν μασατζίδικα μαγαζια τύπου χάνι της Γραβιάς και Μαριάννας ,εγώ θα συνεχίσω να λέω την άποψη μου.
Τελικά ρε φίλε εσύ έχεις να προτείνεις κατι που αξίζει να δώσουμε τα λεφτά μας. ¨Ολο αντιπροτάσεις είσαι!
Εξακολουθώ να πιστευώ οτι όλοι εσείς που κατηγορείτε ένα μαγαζί το προμοτάρετε καλύτερα από αυτούς που κατηγορήτε οτι το κάνουν!

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου άμα εξαιτίας μου πηγαίνουν πελάτες σε ένα μαγαζί ή όχι.

Εγω λέω απλως την γνώμη μου.

Λοιπόν υπήρχε σε ένα μαγαζί μια Νατάσα ,μελαχρινή ,με άγρια εξωτική ομορφιά.

Πληροφοριακά ενημερώνω ότι η συγκεκριμενη ξαναδουλεύει

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ εδώ είπα κάτι κακό για ένα μπάζο και ο άλλος αρπάκτηκε αμέσως και παρεξηγήθηκε,άμα πω που δουλεύει η Νατάσσα και πάει να την δει ,θα πάθει ερωτικό πατατράκ και θα μαχαιρώνει όποιον μιλάει γιαυτήν.

Τα πράγματα είναι επικίνδυνα εδώ μέσα

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Ασε τα αστεία τώρα και λέγε! Που δουλευει!
Δεν κινδυνευεις να μαχαιρωθείς!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μια κακια μάγισσα της έκανε μάγια και χάθηκε, ώσπου ένας όμορφος πρίγκιπας να την φιλήσει...

Ο καλός πρίγκιπας βρέθηκε!!  :rockon:

Ρε συ εδώ είπα κάτι κακό για ένα μπάζο και ο άλλος αρπάκτηκε αμέσως και παρεξηγήθηκε,άμα πω που δουλεύει η Νατάσσα και πάει να την δει ,θα πάθει ερωτικό πατατράκ και θα μαχαιρώνει όποιον μιλάει γιαυτήν.

Τα πράγματα είναι επικίνδυνα εδώ μέσα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλό θα ήταν ,άλλη φορά πριν να πεις κάποιο αστείο να προειδοποιείς 5 με 10 λεπτάκια πιο πριν ώστε να παρουν οι administrator και μεις τα απαραίτητα μέτρα.

Μεχρι και ο server δεν άντεξε και τα τίναξε

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Salonica, tο δικό σου αστείο δεν άντεξε ο server! θα μας πείς τωρα για τη Νατασσα?

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και το λόγος που το έγραψα αυτο δεν είναι το χανι Μαριάννα ,αλλά αναφέρθηκε για ποιότητα χώρου και στο ίδιο Post το μαγαζί Βασίλη Κωλέτη.
Καλημερα.Ρε φιλε μιλαμε για το ιδιο μαγαζι στην Κωλεττη?Ποιος ειναι ο γυφτοσ που το εχει γιατι θα με τρελανεις.Εκτος αν δεν εννοεις στην καταγωγη αλλα στα φραγκα

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου άμα εξαιτίας μου πηγαίνουν πελάτες σε ένα μαγαζί ή όχι.

Εγω λέω απλως την γνώμη μου.

Μιλας για νατασα που δουλευε σε αδερφακι του σεβεν, στο σπα?

orexatos32

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα στην παρεα
σαν πρωταρης θα ηθελα να κανω μια ερωτηση
ποιο μασαντζιδικο εχει μιλφαρα με  :tits: φυσικο μεγαλο?
και αν ξερετε ποσο κοστιζει ολο το πακετο,μασαζ, :pipa2: :fuck1:?
οποιος εχει της ευχαριστηση να με βοηθησει,αν δεν θελει να απαντησει εδω,ας στειλει pm

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
καλησπερα στην παρεα
σαν πρωταρης θα ηθελα να κανω μια ερωτηση
ποιο μασαντζιδικο εχει μιλφαρα με  :tits: φυσικο μεγαλο?
και αν ξερετε ποσο κοστιζει ολο το πακετο,μασαζ, :pipa2: :fuck1:?
οποιος εχει της ευχαριστηση να με βοηθησει,αν δεν θελει να απαντησει εδω,ας στειλει pm
Μιας και πρωτάρης όπως λές θα σου σύστηνα να περάσεις μια βόλτα από Κασσάνδρου. Δουλευε προ διμήνου εκει μια με τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις χωρίς όμως και να θυμάμαι όνομα. Σε καθε περίπτωση νομίζω μπορέις να πάρεις και τηλ στο 6970858991 και να ρωτήσεις αν υπάρχει κάτι σε αυτό που σε ενδιαφέρει. Κάνε τελοσπάντων μια επίσκεψη κι αν δεν βρείς αυτό που θές φύγε. Οι τιμές για το full είναι νομίζω 60-70.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
405
Πόντοι
36
Όχι ρε φίλε!Απλώς περίμενα στο σαλόνι και άκουγα τις τσιρίδες της ,και περίμενα να βγει κανας αράπης και τελικά βγήκε ένα ανθρωπάκι 80 χρονών ,που ήταν με το ένα πόδι στον τάφο.
Εντάξει της είπαν να προσποιήτε αλλά και αυτή το διέλυσε.

Ελπίζω να μην είναι συγγενής σου ή τιποτε τέτοιο και σε πείραξαν αυτά που έγραψα..

Και δεν είπα ότι έγω πρωσοπικά έφαγα λεφτά από καμία.

Τώρα εκτός απο τις κοπέλλες αρχισε να κραζει και τους πελατες.

Δε μου λες σαλονικα? κολλητος με τον τζεκο εισαι?

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
405
Πόντοι
36
Μετα απο πολλες επισκέψεις στη Σοφουλη 50 αποφασισα να μην ξαναπαω. Οχι τοσο λογω του μαγαζιου,και του αφεντικου, αλλα λογω της απαισιας συμπεριφορας μια συγκεκριμενης.
Το μαγαζι καλα κανει και σου λεει δεν προσφερω τιποτε, μονο μασαζ. Αν θες ερχεσαι.

Δεν μπορει ομως ενα χθεσινο σκατο 20χρονο να σου περιτρυγιριζει τον πουτσο μιση ωρα και και να την παρακαλάς να στον πιασει. να σε κοροιδευει, να της μιλας και να εχει υφος χιλίων καρδιναλιων. (ελλεϊνίδα κλασσικη). Μια απαθεστατη, αγέλαστη. Να την παρακαλάς να στον παιξει με δωρακι και να μην γυρναει να σε κυτταξει.

Ας κατσει εκεί να παιρνει 5 ευρω για μια ωρα μασαζ απο το αφεντικό της.

εχω λεφτα κορίτσι μου οχι μονο για να γαμησω αλλα για να σε αγοράσω ολόκληρη αμα θελω.

Ουστ απο δω περα

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Μετα απο πολλες επισκέψεις στη Σοφουλη 50 αποφασισα να μην ξαναπαω. Οχι τοσο λογω του μαγαζιου,και του αφεντικου, αλλα λογω της απαισιας συμπεριφορας μια συγκεκριμενης.
Το μαγαζι καλα κανει και σου λεει δεν προσφερω τιποτε, μονο μασαζ. Αν θες ερχεσαι.

Δεν μπορει ομως ενα χθεσινο σκατο 20χρονο να σου περιτρυγιριζει τον πουτσο μιση ωρα και και να την παρακαλάς να στον πιασει. να σε κοροιδευει, να της μιλας και να εχει υφος χιλίων καρδιναλιων. (ελλεϊνίδα κλασσικη). Μια απαθεστατη, αγέλαστη. Να την παρακαλάς να στον παιξει με δωρακι και να μην γυρναει να σε κυτταξει.

Ας κατσει εκεί να παιρνει 5 ευρω για μια ωρα μασαζ απο το αφεντικό της.

εχω λεφτα κορίτσι μου οχι μονο για να γαμησω αλλα για να σε αγοράσω ολόκληρη αμα θελω.

Ουστ απο δω περα

ναι αλλα το πουλακι δεν το επιασε...ουε το δικο σου, ουτε το δικο μου αν παω...
και τι θα κανουμε γι αυτο???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom