Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (14 μέλη και 34 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
απλη ερωτηση εκανα  ;)

απο βδομαδα κανει να κανουμε τα παντα  :boobies:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
τι εστι βικτωρια???

εδω τι εχουμε ξερει κανεις?? -->

βικτώρια ειναι φρεσκο πιτσιρικι ζουμερό , μελαχροινό μες την καβλα του για οτι γουσταρεις. οσο για την αγγελια κανε ρε ενα τηλεφωνακι ... να μας πεις . whats up είναι....

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
ενα pm για τηλ στην κ.καραμανλη? ή εστω το ονομα του studio για να δω το τηλ στο site???

ειχα περασει απο εκει παλιοτερα, με μια αλβανιδα ειχα κανει, δεν θυμαμαι ονομα, μονο θυμαμαι πως παινευοταν συνεχεια αλλα δεν εκανε και κατι ιδιαιτερο, αλλα ειχε φοβερες βυζαρες!

ευχαριστω εκ των προτερων

koulalex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
38
Πόντοι
0
Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα! Ευχες σε ολους!!! Υγεια και πολλα μασαζοχαλαρωματα.....

tolistou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
xριστος ανεστη σε ολους και τωρα που τελειωσε η νηστεια ολοι στην :knockinb: δουλεια.Επισης μπορει να στειλει και σε μενα καποιος με PM ΤΟ ΤΗΛ του Βασιλη στην καραμανλη και τι παιζει ειναι prive..ευχαριστω

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
[move][size=30pt]ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, με ΥΓΕΙΑ και πολλές ευτυχισμένες στιγμές για όλους μας....[/size]
[/move]

tsitsiridis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
xronia polla k xristos anesti...
mporei kapoios n m dosei dieu8insis k isws times eimai kainourgios stin omorfi 8essaloniki

thess37

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μιλάς για την βικτωρια , το μελανουρι με τις βυζαρες!!!! Έτσι , Αυτα ειναι επενδυσεις... οχι ολο τις ιδιες - τις καναμε κυρίες τα ζυγούρια!!!
Χριστός Ανέστη , ανα γεια σου , Βικτώρια το όνομα αυτής

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
823
Πόντοι
96
Ανοιχτό σήμερα και το Άνθος με 5-6 κορίτσια παρόντα.
Μια ξανθιά 30+ ξανθιά Αλβανίδα γαμεύσιμη παρά τα λιγα κιλάκια. Μια σχετικα ψηλή μελαχρινή κατσαρομάλλα πιο νταρντανέ που θα άρεσε σίγουρα στον φίλο μου τον dokimazo.2 ακόμα στα δωμάτια που δεν είδα. Μια μικρούλα ,20άρα ρουμάνα με μοντελέ  σώμα Άννα κάτι που και προτίμησα.Γύρω στο 1,70 πάνω κάτω όχι πάνω από 50 κιλά αλλά δε τη λες και πετίτ.
Στήθος ανύπαρκτο αλλά κολαράκι ολοστρόγγυλο. Όχι βραζιλιάνικο,μοντελέ είπαμε. Στον αλκίνοο δε θα άρεσε.
Στα της μάχης το προσπαθεί με ιδιαίτερη κλίση στα προφορικά. Σχεδόν deep throught.
Αν σας αρέσει η φρεσκαδούρα με τα καλά και τα "κακά" της...απειρίας της ηλικίας, σπεύσατε.
Χρόνια Πολλά House of Fun!
Πώς να σπέυσουμε όμως φίλε μου αφού δεν έχουμε στοιχεία για το χώρο που αναφέρεσαι? Μήπως θα μπορούσες να δώσεις συντεταγμένες και τηλ? Ευχαριστώ!

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους

την περασμενη εβδομαδα, επισκεψη σε σπα (αδερφακι του σεβεν), δοκιμασα με χριστινα.

αν σας ρωτησει για προγραμμα με  :pipa2: μην προτιμησετε, σχεδον ανυπαρκτη...ομορφη κοπελα, τελειο σωμα, αλλα ως εκει. στον ιδιο χωρο, συνιστω νανσυ, την βλεπεις και χυνεις.

επισης, επισκεψη στην μαριαννα. ηρω και ολα καλα.

ψηθηκα με την νεα κοπελιτσα που συζηταμε. αν μπορει καποιος συνγωνιστης να αναφερει χωρο και τηλ σε pm.

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
προτεινετε μου ρε μαγγες τα hot "μασατζιδικα"¨που βρισκονται κτλ γιατι ειμαι ασχετος σε αυτον τον τομεα.

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
εστω πειτε μου που ειναι ακρηβος το μασατζηδικο στη κωλεττη! :boobies:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
εστω πειτε μου που ειναι ακρηβος το μασατζηδικο στη κωλεττη! :boobies:
απο πισω απο το city gate. βασικα αν συνεχισεις την τσιμισκη και μπεις στον μεγαλο δρομο με τις 3 λωριδες και πας ολο ευθεια και δεις στο δεξι σου χερι το city gate τοτε στριβεις στο φαναρι το κεντρικο δεξια και ολο ευθεια και στο δεξι σου χερι θα το δεις λιγο πιο κατω.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.494
Πόντοι
7.095
απο πισω απο το city gate. βασικα αν συνεχισεις την τσιμισκη και μπεις στον μεγαλο δρομο με τις 3 λωριδες και πας ολο ευθεια και δεις στο δεξι σου χερι το city gate τοτε στριβεις στο φαναρι το κεντρικο δεξια και ολο ευθεια και στο δεξι σου χερι θα το δεις λιγο πιο κατω.
ρωτάει ο παίχτης κοραστικά...αλλά κι εσύ τον πηδάς ρε tetsuo

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
gagarin εγω μονο αυτο ξερω...Το αλλο δεν το ξερω ουτε το εχω δει.

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
επεσε το πασχαλινο δωρακι και επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι πηγα για καταθεση στη MOUNA BANK προτιμηθει ο βασιλης κωλλετη τεμαχια 2 νορα ηλεκτρα η καλπη εδειξε νορα σωστη επαγγελματιας :pipa2:καλο με αρκετα φτυσιματα καλη και στο :knockinb:με αρκετες φωνουλες μπορω να πω οτι περασα καλα.οριμενες παρατηρησεις τα σεντονια ρε παιδια η ηταν ασυδερωτα η ειχαν να αλλαχτουν απο τοτε που μπηκε το κρεβατι επισης στη αλλαγη προτου δευτερου γυρου καλο ειναι να πεφτει και λιγο νερακι.τελος θα ηθελα να ευχαριστισω ξανα το συναδελφο αλκινο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom