Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
659
Πόντοι
81
Παπαρια μάντολες…Πως θα τους πετύχεις είναι…Έπαιρνα Κρύσταλ δεν το σήκωναν και μια μέρα π είχα δουλειά προς τα εκεί πήγα με ντου…Με άνοιξαν κανονικά,έψαχνε για ραντεβού τις είπα δεν έχω αλλά έχω έρθει στο παλιό..Παπάς,προφανώς και αυτή δεν με πίστεψε …Με έδειξε τις κοπέλες 2 ήταν ελεύθερες,πέρασα μέσα κανονικά…Απλά με
Είπε παίρνε τηλ τις άλλες φορές…Οπότε κάνε ντου και παιξτο παλιός,ούτως η άλλως με τους μοναχοφαηδες της πόλης στα πριβέ δεν πρόκειται να μπούμε ποτέ.
ΥΓ…Αυτο με το κουτουρού ντου το έκανα και στο καλύτερο μασατζιδικο που χω πάει ως τώρα στο Diamond στην Αθήνα…

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.591
Πόντοι
1.056
Ίσως έτσι μείνει μόνο στο μασάζ αν καταλάβουν ότι λέει ψέματα θα φανεί ακόμα πιο ύποπτος.
Το θέμα είναι να ανοίξει την πόρτα τους, μετά θα τον μάθουν. Ώρες ώρες τρώνε κάτι κολλήματα και διώχνουν κόσμο λες και δεν θέλουν πελατεία. Η επιστήμη μελετάει τις περιπτώσεις αυτών των ιδρυμάτων. Και η φάση είναι οτι μας διαβάζουν κιόλας.

HighKlainer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Πέρασμα πρόσφατα από το Nuru της φτωχομανας. Το διαμέρισμα είναι σε μια κατάσταση ψιλό χάλια και από καθαριότητα έτσι κ έτσι. Η κοπέλα γύρω στα 35-40 ξανθιά με μικρό βυζακι γενικά ωραίο γυμνασμένο σώμα και ωραίο κωλο 7/10. Στο μασάζ μπορώ να πω ότι έκανε φιλότιμες προσπάθειες να με ευχαριστήσει και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό όλα με κινήσεις του γυμνού της σώματος πάνω στο δικό μου 7,5/10. Όσον αφορά την εκτόνωση με τόσο λάδι ρε παιδιά δεν μπορείς να έχεις ερεθισμό άσε που δεν τον πιάνει καν στα χέρια της απλά σε τρίβει με τα μπούτια της. Κοντέψαμε να βγάλουμε πετρέλαιο και της λέω άσε τον παλιό το ‘‘χω και το πήγα στο χειροκίνητο με τελείωμα πάνω της. Έπειτα ξανά μασάζ και μετά μου έκανε μπάνιο για να φύγουν τα λάδια. Κόστος 100€ εμπειρία 7/10. Δεν νομίζω να ξαναπάω
Καλησπέρα, πιο είναι αυτό το nuru? έχει αγγελία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom